18.10.10
15:57
И така.. реших да пусна и Аз една тема.Става въпрос за IRC (UniBg) направил съм накал там има хора,ботове с инфо относно новостите в спорта.Канала е #Sport приканвам всеки да влезе да се съберем да си полафим да си помагаме кои с каквото може!Те първа ще има новости по-канала.За тези който незнаят как да влязат в IRC просто да изтеглят една mIRC-а и да влязат през някой от тези сървари =====> irc.csserv.net , irc.Dimitrovgrad.com , irc.megashop.bg , irc.foxbg.com , irc.lirex.com , irc.sellinet.net , irc.sladur.net !
Ако се съберем повече хора може да поканим някой администратор или някои по знаещ да направи някоя лекция и после да се постне в саита.Ако някои има предложения да сподели :)
Ако имате някакви въпроси даваите!
18.10.10
16:16
Че то още има ли IRC?
18.10.10
16:26
iRC почти не се ползва вече, “умря” преди 5 години. Преди като играех мултиплейър си търсих хора в него, но и за това не става вече. Единствената мрежа, която се ползва е на Qnet, но и тя се ползва главно за гейминг.
Определено има IRC и доста хора :)
Предлагам да се съберам там и да си лафим мисля че е по удачно и доста по интересно!Ако това стане ще се измисля нещо лекция да се направи..
Ако някои има някакъв въпрос може да го зададе в канала и ще му бъде отговорено доста по бързо.Но това зависи от вас!Аз каквото мога ще направя по въпроса.Очаквам коментари.
В тази мрежа за която говоря аз има хора.Определно позамря IRC но немисля че това е някакав проблем.За това съм направил този пост все пак да се съберем хора с еднакви интереси.Мисля че е доста по удачно да си зададеш въпроса (или каквото те интересува) в канала и някои да ти оговори за секунди.Има и доста други предимства!Като гледам за сега сме 3-ма който сме писали: ето ти 3 усера в канала.Ако всички влезем там ще стане доста инересно.Стига с обесненията от моя страна от мен толкова
18.10.10
16:58
Мен не ме брой. :) Просто не ми се занимава да инсталирам на ново и т.н. И определено темата ти може да се сметне като реклама и както се казваше по времето на мирката: ИНВАЙТ.
Да определно е ИНВАЙТ (покана) за това да се съберем и да си полафим.Щом те мързи да си сложиш mIRC-а проблема си е твой.Предложих да направя нещо полезно за всички но явно сте против това така че повече без коментари от моя страна ако има желащи да пишат.Или да ме намерят в IRC канал #Sport
Мнението беше редактирано от BodySpot на 18.10.10 17:08.
18.10.10
17:19
казано от BodySpot на 18.10.10, 17:07:
Да определно е ИНВАЙТ (покана) за това да се съберем и да си полафим.Щом те мързи да си сложиш mIRC-а проблема си е твой.Предложих да направя нещо полезно за всички но явно сте против това така че повече без коментари от моя страна ако има желащи да пишат.Или да ме намерят в IRC канал #Sport
Бате, регистрирал си се тук, вероятно няма да влизаш често, правиш покани за един отживял интернет начин на комуникиране, и на това отгоре се сърдиш, че на хората не им се занимава. Тук има много статии, програми, методики, и изобщо информация, която се съмнявам да получиш в мирката. Освен това нали не очакваш знаещите и можещите хора от този сайт, да влязат в мирката и да си губят времето да обясняват на някви никове, дето даже не знаеш кой е човека и дали пита сериозно. Ако ти харесва сайта, посещавай го, ако ли не- стой в мирката, но спри с поканите, защото това си е един вид спам. Смятам че ти отделих повече време отколкото си стуваше.
Това е последният ми пост.Не заради друго а просто защото ми писна от глупави изказвания.Първо от каде знаеш колко ще посещавам саита не ми е ясно боб ли хварли?!?!Отжидял или не там си има хора и както се казва за всеки влак си има пътници.Другото което е не се сърдя и няма за какво.Отдавна съм се примирил с българската психология.Предложих нещо което явно на вас не ви допада и можете само да плуете и да хеитвате.Относно знаещите... ако тръгнем по твоята логика.. защо някои ще влезе тук и ще пише на някакв си усер наме и ще го напътства?!?!И това че съм дал някакво явно глупаво (за вас) предложение незначи че не ми харесва саита но явно хеитарите сте в повече тука :)
лека вечер !
Мнението беше редактирано от BodySpot на 18.10.10 17:34.
18.10.10
17:33
Навремето лично аз бях създал канала #bb-team, но нивото му беше ниско, което беше очаквано предвид средната възраст на посетителите. Разбира се и аз като много не съм влизал с години и предполагам нищо не се е променило.
Щом ти си един от създателите на #bb-team предполагам разбираш какво целя и какво имам в предви.. нещо доста по разчупено от тези постотове
Това дали ще има хора и кои ще са те зависи от всички не само от мен или двама трима човека това тука си е общност с една обща тема цел или както искате го наречете.Стига празни обеснения мисля че мегативните изказвания отсносно намеренията ми са достатъчни !
18.10.10
17:48
Ами канала по едно време вечер достигаше от няколко десетки човека дали не съм ги виждал и над 100, но това нищо не промени, пак си беше място за мозъчни излияния, много по неприятно от сегашната спам тема.
Аз бих искал нивото на сайта и форума да са по високи и затова и спрях да посещавам канала. Сега съм сигурен, че много други хора също са спрели.
Излияния има и тук.Просто са малко по цивилизовани не заради друго.. ами поради простата пречина че това е форум.А това за което казваш че канала не е се е ползвал по предназначение е било може би поради големия наплив от хора преди години.. но както и да е това си е само предложение.
18.10.10
18:03
Направи канал както аз някога направих, никой и нищо не те спира.
Популяризирай го по легален нормален и етичен начин както аз го правих, никой и нищо не те спира.
Вдигай му нивото както прецениш за нужно и добро, никой и нищо не те спира.
Точно за това направих тази тема.Ще го кажа пак че явно не те го разбрали :) това е само предложение.Острите езици са повече от колкото очаквах.Не съм тръгнал да нападам никой или да го карам насила.А и канал съм направил има и хора от самото IRC някои се занимават с спорт други не но не това е важно.Точно тук си беше мястото да споделя идеята си.Ако искате се присъединете ако не просто стига сте плули!
Предимството на тоя форум е, че може да се прегледат всичките теми с най-разнообразна информация. И се извлече полезното от тях.
18.10.10
19:12
Какво си приключил. - ти това го каза преди 15 поста, ама всяко второ мнение е твое. ИРК НЕ СЕ ИЗПОЛЗВА вече, как да ти го обясним, предимствата на този форум са със 100 повече от ирк, разбери го.