Лявата китка ....

WT

13.09.10
09:10

ОТ  месец дали от лицевите , че ги правех всяка сутрин исках да мога да правя 100 нз от кое дали от упражненията за бицепс лявата китка като падна за лицеви и ми опрът гърдите в земята лекичко ме наболява смисъл болката се търпи но не е приятна съшо като си седя и я опъна на горе както падам за лицев леко ме наболява спрях 6 дена  да не тренирам нищо  нито лицеви нито в нас ( имам нещо като зала) и още я има тая лекичка болка как може да се махне ? днес си взимам фастум гел ще видиме ефекта от него други идеи на кое се дължи тая болка и как да се премахне
пп на 17 съм от 2 години близо се занимавам с фитнес ....  болката е  лека търпима но НЕПРИЯТНА  от 1 месец е болката спрях за 6 дена да не тренирам нищо не още я има

Темата беше редактирана от wtf0 на 13.09.10 09:12.

18.10.10
21:50

Всеки ден лицеви е прецакня ако мислиш да правиш по 100. Лицеви през ден, дори и два е по-добър вариянт. Най-вероятно е пренатоварване или претоварването е предизвикало стара травма. Някои счупени стави имат тоя навик да се крият за известно време и като изпискат веднъж почваш да слушаш. И все пак лекар е най-добрата ти алтернатива, през нета няма как да се види всичко колкото е подробно описание да има.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1