Хай

Темата е заключена.
GV

15.04.05
12:46

Здравейте момчета, ясно е, че съм жена, нали? Няма да Ви губя времето с въпроси от рода на: как да си стоя вкъщи и да ми отслабне задника. Висока съм 165см, 54кг. Къде мога да намеря програми разработени за жени? Линкове, сайтове...гаджета. Всичко ще ми е от помощ, защото “наш’те” инструктори май много-много не им се занимава с това. Под наш’те имам предвид тези, на които съм попадала, а съгласете се, че хаотичното използване на уредите в залата няма да доведе  до нищо добро. Затова временно, за да не се губи тонус правя коремни преси вкъщи и вдигам гирички. Предварително благодаря.

Пропуснах да добавя, че 1 година ходих на аеробика, но спрях след като преди месец започнаха да ме болят ставите на краката.

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 14.04.11 19:23.

15.04.05
12:59

Здравей! Може би не си забелязала, но във форума има специално няколко отдела само за жени( е и ние четем там :D ) Мисля че има добра информация там, както и на сайта са качени примерни програми.
За едно си права-разбирачи има много, но при всеки човек тренировките и диетите имат различно влияние. Така че най-добре е 1-2 дни да се поровиш из сайта и форума(ако имаш време), да прочетеш примерни тренировки и хранителни режими за понижаване на тегло предназначени за жени. После ще ти се изясни от какво имаш нужда. Преди всичко ще ти кажа- мазнини се горят при кардио дейност-пътека, вело, тичане. Отслабването е при отрицателен калориен баланс, т.е. да гориш малко повече калории, отколкото приемаш за деня(което веднага те праща към таблицата за хранителни стойности на продуктите в сайта). Спираш сладко, тесто и газирано, но се храниш често и по малко(поне 4-5 хранения на ден с високо белтъчно съдържание+умерени въглехидрати).
Това са няколко уводни слова, предполагам че и други ще напишат нещо. И не забравяй-процесът на качествено отслабване,т.е. трайно и добре изглеждащо, е бавен, но до лятото имаш време. Успех и като имаш още по- конкретни въпроси-пиши.
П.П. Абе аз сайтове и линкове не ти писах, остана варианта с.... гаджето :lol:

GV

15.04.05
13:10

10x kara, това за гаджето означаваше - ако от гаджета имате някаква информация какви програмки си ползват за фитнес залите. Честно да си кажа никъде не видях програма като вашите. Например - в понеделник - това и това , х серии с х повторения, сряда, петък...Това имам предвид, а не ограничи тестеното, сладкото и газираното. Това го знам. Все пак благодаря.

15.04.05
13:52

http://www.bb-team.org/women/000151.php

И разглеждаш :) [/url]

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1