22.10.08
13:56
Пия го по следния начин:
Зареждане 6 дена по 20 гр сутрин на глдано 5 гр преди тренировка 5 гр след тренировка 5 гр и вечер преди лягане(колебая се колко дена да е зареждащата доза чувал съм че е от 5-7)
След като свърша със зареждането в дните които тренирам преди и след тренировка по 5 гр в дните които не тренирам сутрин на гладно 5 гр и вечер преди лягане 5 гр(тук вече не съм сигурен по 10 или по 5 гр трабва да пия в дните които не тренирам )
Също така се колебая много колко време да го пия за сега съм решил 2 месеца да го пия и 1 да почивам
Занимавам се със фитнес от 2.5-3 години до сега не съм взимал никакви добавки и реших че вече му е дошло времето :)
22.10.08
14:22
В дните които нетренираш го взимай сутрин на гладно (5 гр.) ;-)
22.10.08
14:25
Зареждане 5 ден по 20 гр ,сутрин след ядене НЕ на гладно 5 гр ,преди тренировка 5 гр ,след тренировка 5 гр и вечер преди лягане(колебая се колко дена да е зареждащата доза чувал съм че е от 5-7) .
Верният отговор е 5 дни .
След като свърша със зареждането в дните които тренирам преди и след тренировка по 5 гр в дните които не тренирам сутрин СЛЕД ЯДЕНЕ 5 гр и вечер преди лягане 5 гр(тук вече не съм сигурен по 10 или по 5 гр трабва да пия в дните които не тренирам )
5 гр. е добре , приема по желание когато искаш
Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 22.10.08 14:29.
казано от FZKTWGS на 22.10.08, 14:25:
Зареждане 5 ден по 20 гр ,сутрин след ядене НЕ на гладно 5 гр ,преди тренировка 5 гр ,след тренировка 5 гр и вечер преди лягане(колебая се колко дена да е зареждащата доза чувал съм че е от 5-7) .
Верният отговор е 5 дни .След като свърша със зареждането в дните които тренирам преди и след тренировка по 5 гр в дните които не тренирам сутрин СЛЕД ЯДЕНЕ 5 гр и вечер преди лягане 5 гр(тук вече не съм сигурен по 10 или по 5 гр трабва да пия в дните които не тренирам )
\
Благодаря ти много за отговорите а ще ми кажеш ли защо не се пие на гладно защото доста хора ми казаха да го пия на гладно,а за дните които не тренира сутрин 5 гр и вечер 5 гр нали така ;-)
23.10.08
09:06
казано от energie на 22.10.08, 15:15:
Верният отговор е 5 дни .След като свърша със зареждането в дните които тренирам преди и след тренировка по 5 гр в дните които не тренирам сутрин СЛЕД ЯДЕНЕ 5 гр и вечер преди лягане 5 гр(тук вече не съм сигурен по 10 или по 5 гр трабва да пия в дните които не тренирам )
\
Благодаря ти много за отговорите а ще ми кажеш ли защо не се пие на гладно защото доста хора ми казаха да го пия на гладно,а за дните които не тренира сутрин 5 гр и вечер 5 гр нали така ;-)
След ядене защото креатина се усвоява по-добре при висок инсулинов индекс в организма , а това се получава след ядене .
Може да го пиеш и с въглехидратна напитка .
В дните в които не тренираш по 5 гр.
казано от FZKTWGS на 23.10.08, 09:06:
казано от energie на 22.10.08, 15:15:
\
Благодаря ти много за отговорите а ще ми кажеш ли защо не се пие на гладно защото доста хора ми казаха да го пия на гладно,а за дните които не тренира сутрин 5 гр и вечер 5 гр нали така ;-)След ядене защото креатина се усвоява по-добре при висок инсулинов индекс в организма , а това се получава след ядене .
Може да го пиеш и с въглехидратна напитка .В дните в които не тренираш по 5 гр.
значи няма смисъл да го пия по 10 гр в дните които не тренирам
19.10.10
06:45
добре де, ами през зареждащият период нали се пият по 20гр на ден, 5 дена.е да ама и 5 дена тренираш ли? как през тез 5 дена, ако имаш почивка пак ли взимаш 20гр в тоз ден?
19.10.10
17:07
Етествено,че ги взимаш.