17.10.10
10:50
Мисля да пробвам тези 4 продукта като първо ще е Нокса и селл маса добра комбинация ли е според вас ? И след тях почивка 1 месец и почвам на Гаспари ? Според вас от кое ще е по голям ефекта от тези на БСН или от тези на ГАСПАРИ ?
18.10.10
09:14
Правилната комбинация е N.O. Xplode + Size On Max Performance, или Jack3d + Size On.
Не си взимай SuperDUMP.
Бихти ли ми пратили линк на тоя Size On с нова формула не съм го виждал май . И Size On Max Perfomance не беше ли протеин нещо подобно а само Size On креатинова матрица като Cell mass
казано от rew0rk на 18.10.10, 15:37:
БихтE ли ми пратили линк на тоя Size On с нова формула не съм го виждал май . И Size On Max Perfomance не беше ли протеин нещо подобно , а само Size On креатинова матрица като Cell mass
fitness1.bg/max-performance/
Мнението беше редактирано от somec на 18.10.10 18:22.
somec Объркал съм буквата . Добре пичове това ми прилича на протеин некво 1.500 гр. е много за АЗОТЕН БУБСТЕР или за креатинова матрица .
18.10.10
19:24
Пич, вземи прочети малко и тогава наблегни на писането. Продукта си е точно креатинова матрица или интра продукт.
това,че има протеин и въглехидрати не означава че е гейнър.сайз он макс перформънс си е чиста креатинова матрица,но в подобрен вариант за по-бързо възстановяване.в продукта на ви пи екс-н.о шотгън има 10 гр хидролизиран суроватъчен протеин но въпреки това твърдя,че е един от най-добрите азотни бустери.просто повечето фирми започнаха да правят състава на продуктите си по-разширен,без да бягат от първоначалната цел.