16.04.08
17:02
Реших да си купа аминокиселини бцаа ... НО след като дълго четох из форума и ми препоръчаха да си взема на уж “голяма” фирма и сега не мога да избера кой от двата продукта да си закупа ... моля за мнение ако те ползвали някой от продуктите на фирмите и кой от двата продукта да си закупа ...
Ето ги и продуктите :
Оптимум : silabg.com/bg/product/detail/cid/12/id/78
Юниверсал : silabg.com/bg/product/detail/cid/12/id/102
И с двете няма да сбъркаш. Аз съм ползвал тези на оптимум и съм оставал доволен, даже доста изненадан от положителния ефект.
Ако ше си взимаш на оптимум си поръчаи от тука http://nutritiontarget.com/new/optimum-nutrition/bcaa-1000-200-caps-ioiecaiaeeoaae-optimum-nutrition.html.
Най-евтино излизат.
Мнението беше редактирано от Nike09 на 16.04.08 19:39.
Аз съм за Оптимум, поради причината че не съм ползвал на Юнивърсъл и не мога да сравня, но ефекта от Оптимум-а ми хареса.
18.05.08
10:23
казано от Nike09 на 16.04.08, 19:38:
Ако ше си взимаш на оптимум си поръчаи от тука http://nutritiontarget.com/new/optimum-nutrition/bcaa-1000-200-caps-ioiecaiaeeoaae-optimum-nutrition.html.
Най-евтино излизат.
Еми не съм съгласен и много от хората тук ще се съгласят с мен! НЯМА ДА ТИ ИЗЛЕЗЕ ПО ЕВТИНО!!!!
Като цена, продуктите са на ОК цени и като добавиш ДОСТАВКАТА и свят започва да ти се извива. И другото, продукта ще си получиш след най-малко седмица... АКО ВЪОБЩЕ СИ ГИ ПОЛУЧИШ...
Това за NUTRITION TARGET, не нападам сайта защото някой би казал че се борим в една пазарна ниша, но коректността не мисля че е на ниво.
По отношение на продуктите - Право в десетката!! И двата продукта са добри!!
Преди абитурентския си бал бях си взел аминокиселини Universal 2700 имах големи резултати и бях много доволен след това отидох на морето да бачкам и зарязах фитнеса като се върнах започнах отначало и си взех аминокиселини на Optimum Nutrition 2222 резултат нулев.Даже бяха по скъпи и по малко хапчета.Тъй че сега пак мисля да си взема на юнивърсъл.Може би при всеки организъм е различно незнам но това е изпитано върху мен :) тей че аз съм за унивърсъла :P
07.06.08
11:01
Моят съвет е, ако имаш достатъчно финанси, да заложиш на BCAA’s на прах. Капсулите са по-слаби и излизат по-скъпо. BCAA на прах в българия мажеш да намериш на NOW, ON и PrimaForce.
казано от silabg.com на 18.05.08, 10:23:
казано от Nike09 на 16.04.08, 19:38:
Най-евтино излизат.Еми не съм съгласен и много от хората тук ще се съгласят с мен! НЯМА ДА ТИ ИЗЛЕЗЕ ПО ЕВТИНО!!!!
Като цена, продуктите са на ОК цени и като добавиш ДОСТАВКАТА и свят започва да ти се извива. И другото, продукта ще си получиш след най-малко седмица... АКО ВЪОБЩЕ СИ ГИ ПОЛУЧИШ...
Това за NUTRITION TARGET, не нападам сайта защото някой би казал че се борим в една пазарна ниша, но коректността не мисля че е на ниво.
По отношение на продуктите - Право в десетката!! И двата продукта са добри!!
Цената им е 38лв с доставката стават 40!Аз сам си пръчвал от nutritiontarget и платих точно 40лв!
А я кажи на хората при вас колко струват...
15.10.10
20:17
А какво ще кажете за аминокиселините на Ultimate amino 2002?
silabg.com/bg/875-ULTIMATE-AMINO-2002-330tabs.html
15.10.10
23:00
наи-изгодните БЦАА на хапчета silabg.com/bg/4081-TESTOPLEX-BLUE-BASICS-BCAAs-500-tabs-.html
16.10.10
00:22
Оптимум 200гр бцаа 78лв...а Универсал невероятните 60 грама бцаа,на невероятната цена от 56,60лв или казано с други думи,САМО 943,33лв за килограм.Възползвай се момче,такава цена може да намериш само в България :) Определено което и да вземеш няма да сбъркаш,давай смело!
Мнението беше редактирано от Костадин Христов на 16.10.10 00:24.
16.10.10
07:29
Пфффф дайте линк къде такива сензационно ниски цени :)
http://power-beauty.com/index.php/suplements/ult-bcaa-12-000-powder-400-gr.html за мен това са най-добрите бцаа на прах в бг.дори на вкус не са толкова горчиви... другия вариант е NOW.не си купувай примафорс-не стават и за пълнеж на кутията....
Темата е стара.
казано от dilyan1 на 16.10.10, 12:29:
не си купувай примафорс-не стават и за пълнеж на кутията....
Нищо им няма. Аз пък съм доволен от ВСАА-то и глутамина им!
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 16.10.10 13:28.
казано от dilyan1 на 16.10.10, 12:29:
...не си купувай примафорс-не стават и за пълнеж на кутията....
Защо?
16.10.10
15:27
Мда трудно е да се сравняват със стероидите нали :)
защото използват некачествени суровини и определено имат разлика с останалите фирми.а колкото до колегата,който се изказа за стероидите-не си мисли че като взимаш химия и мускулите си растат сами.по залите е пълно с момчета дето зобят но на нищо не приличат,така че ако нямаш кво да казваш си трайкай
казано от dilyan1 на 16.10.10, 17:25:
защото използват некачествени суровини и определено имат разлика с останалите фирми.
Ама,това доказано ли е,или просто слух?
как точно искаш да се докаже? аз съдя по моя организъм,както и тези на мои приятели и клиенти.ако си се заглеждал в пудрата на оптимум дори на външен вид има разлика.да не споменавам и прочутия етил естер на примафорс както и глутамина им... формата определено не се ползва с добро име в щатите и явно има защо.
казано от dilyan1 на 17.10.10, 06:22:
как точно искаш да се докаже?
Ами питам,нали тука някой изследват протеините,та си помислих,че може някой да ги е изследвал...
А и скоро си взех точно такива,а други на прах не съм пил и нямам база са сравнение...та затова такъв интерес проявих....
казано от дебелия на 17.10.10, 07:37:
А и скоро си взех точно такива,а други на прах не съм пил и нямам база са сравнение...та затова такъв интерес проявих....
Спокойно си ги пий! Пих 6 месеца само ВСАА и глутамин (по няколко кила и от двете) БЕЗ други добавки и мога да кажа, че се възстановявах отлично! Пудрата била различна...аз пък рядко срещам добавки на различни марки, чиито пудри да са еднакви. Имам сравнително богат опит с ВСАА и глутамин за да мога да направя съпоставка. Не че има някаква разлика в сравнение с другите марки, напротив - няма никаква такава!
И кое му е различното на пудрата на глутамина и ВСАА-то, че само това не разбрах?! Глутаминът е нежно бяла пудра, която се разтваря както всеки друг глутамин, а ВСАА-то е със същия ла*нян вкус както всяка друга неовкусена ВСАА.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 17.10.10 08:22.
при глутамина е нормално да няма разлика във външния вид но има разлика в източника от който е извлечен, а това до голяма степен играе роля в усвояването и качеството.виж при бцаа-то при оптимум например пудрата седи леко жълтеникава на цвят и някак си на по едри частици.по подобен начин изглежда и НОУ.ултимате за разлика от другите има по неутрален вкус,на цвят е леко по-бяла а частиците са същите както и при гореспоменатите 2.при примафорс обаче при допир с течност пудрата се свива ха топче,седи някак си по лъскава и като че ли леко синтетична .това е на външен вид.след приема,обаче нещата при примафорс са плачевни.не само аз но и 3ма мой клиенти забелязахме,че не се въстановяват по същия начин .време е да проумеете,че както твърде скъпите продукти най-често не работят (визирам Масълтек) така и най-евтини са с ниско качество и не си заслужават парите.
казано от dilyan1 на 17.10.10, 10:11:
време е да проумеете,че както твърде скъпите продукти най-често не работят (визирам Масълтек) така и най-евтини са с ниско качество и не си заслужават парите.
Ами точно аз пари за добавки не жаля и каквото купувам общо взето е първо качество. Именно поради тази причина казвам, че ВСАА-то на primaforce дава необходимото възстановяване.
а пил ли си пудрите и на другите фирми за да направиш съпоставка? пробеай тези на ултимейт и тогава пак искам да ти чуя мнението.
Ами,аз съм пил на примафорс синефрин и йохимбин,от които съм много доволен, сега пия и бета аланин,и него го усещам,ся тия БЦАА незнам какво трябва да се усеща,ама щом другите им продукти са добри....
пп,като свършат ще пробвам и ултимейт ,да видя какво ще усетя.
казано от dilyan1 на 19.10.10, 17:21:
а пил ли си пудрите и на другите фирми за да направиш съпоставка? пробеай тези на ултимейт и тогава пак искам да ти чуя мнението.
Пил съм не искам да изреждам на колко фирми ВСАА-то, но на Утимейт не :)
Edit сещам се за:
Alri
dymatize
x-tend
now
labrada
optimum
ASN
primaforce
Biogame :P
Сега ще пробвам Modern BCAA UPSlabs.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 19.10.10 22:48.
20.10.10
08:37
казано от dilyan1 на 17.10.10, 10:11:
при глутамина е нормално да няма разлика във външния вид но има разлика в източника от който е извлечен, а това до голяма степен играе роля в усвояването и качеството.виж при бцаа-то при оптимум например пудрата седи леко жълтеникава на цвят и някак си на по едри частици.по подобен начин изглежда и НОУ.ултимате за разлика от другите има по неутрален вкус,на цвят е леко по-бяла а частиците са същите както и при гореспоменатите 2.при примафорс обаче при допир с течност пудрата се свива ха топче,седи някак си по лъскава и като че ли леко синтетична .това е на външен вид.след приема,обаче нещата при примафорс са плачевни.не само аз но и 3ма мой клиенти забелязахме,че не се въстановяват по същия начин .време е да проумеете,че както твърде скъпите продукти най-често не работят (визирам Масълтек) така и най-евтини са с ниско качество и не си заслужават парите.
И според теб жълтеникавият и по-едър глутамин е по-добър от белият и финн глутамин? :)
20.10.10
08:48
Сашо, @dilyan1 говореше за цвета на BCAA-то
20.10.10
12:09
Благодаря, моя грешка.
НО и за БЦАА-то не е нормално да е жълтеникаво.
Качественото БЦАА, както и Глутамин е много финно и задължително снежно бяло.