Комбинация Амино,Kre-alkalyn и Jack3d

19.10.10
02:15

Привет братя на желязото и болката :)
Може ли вещите лица с повече опит да ми дадат съвет като ми помогнат да си направя правилния режим на приемане на Аминокиселини 2002 на Ultimate 330 хапа, Kre-Alkalyn EFX 120 хапа,и ми подариха половин кутия Jack3d… Имам и 70 хапчета Аргинин на Met-rx ( но смятам да си ги запазя за сега,понеже нали ще приемам Jack3d)
Та знам,че някои само задават въпроси и пускат теми,а ги мързи да напишат и инфо за себе си... Та повече за мен... От 6 месеца не съм приемал никакви добавки,но сега за зимата малко искам да се позасиля... Като цяло съм чист,но не много обемен.. То на снимката може да ме видите :) 190 см съм висок,86 кг. А тренирам без да съм спирал 4-5 години... Работя нощни смени... 2 работя,2 почивам. Тренирам в дните когато почивам само,в сплит гърди-трицепс,гръб-бицепс,рамене-трапец,крака-прасци... Корем правя с всяка тренировка. Значи първия ми ден на трен. е след нощната,и след малко сън 5-6 часа,и то не пълноценни,именно и там ми е проблема,че не ми е качествен съня но това е друга тема... Та Кажете моля,споделете според вас, кога и по колко да приемам от тези неща с които разполагам( аминота кога,по колко,креалкалина,и джак3д),като целта ми е колкото се мога да извлека повече от тях? Храня се чисто като цяло,но не се ограничавам :)Благодаря предварително :)

Темата беше редактирана от alexandrov_84 на 19.10.10 02:19.

19.10.10
08:08

един съвет от мен - ако искаш добре изглеждащ корем със хубави изразени плочки  не го тренираи повече от 3 пъти седмично....
а за добавките - просто прочети етикетите:)

19.10.10
08:47

Амините преди и след тренировка, вечер преди лягане също може. Кре-алкалина 2 хапа в предтренировъчното и 2 хапа в следтренировъчното хранене, джак3д 15-20 мин преди тренировка. Пий и аргинин с джак3д, не мисля, че ще е проблем.

CI

19.10.10
08:50

Въобще няма да е проблем, тъй като напомпването от Джак3д е минимално, дори когато вземеш голяма доза :)

Да не отварям друга тема, едно вапросче направо тук : Кой е най-добрия kre-alkalyne в момента на пазара(говоря за най-добрия,а не най-изгодния!)

19.10.10
12:57

Аминото защо вечер ? :)

19.10.10
13:09

И аз не Нам защо аминото вечер? Аз по принцип преди лягане ям около 200 грама извара
А за алкалина нв случайно взех на EFX,защото съм чувал,че много добре работи,но срещнсх различни мнения за приема му та за това питам де :)

19.10.10
17:19

казано от Николай Маринов на 19.10.10, 12:34:

Да не отварям друга тема, едно вапросче направо тук : Кой е най-добрия kre-alkalyne в момента на пазара(говоря за най-добрия,а не най-изгодния!)

Ако случайно не знаеш кре алкалина е патентована суровина и във всички марки би следвало да има едно и също.

19.10.10
17:30

Алкалина 2х2 сутрин и след тренировка и 1х2 сутрин в нетренировъчни. Амините вечер си ги спести, поркай си извара :)

@ Николай Маринов- трудно е да се каже, EFX е най-популярният, но се чуха и добри отзиви за Сайтека.

AZ

19.10.10
17:31

То се води патент,но на ефк такава реклама му направиха,все едно вътре не креатин,а ядрено гориво има.

19.10.10
17:34

И накрая се оказа, че не е това, което се твърдеше :)

19.10.10
17:36

Повечето хора постигнаха това, за което го бяха закупили, поне според отзивите от форуми и коментари по сайтове. Не виждам какво друго се било оказало.

Иначе би трябвало да има разлика между EFX и другите, но по специално тези, които се правят в Европа, тъй като европейските производители не признават и използват патента на EFX, така, че би трябвало да са различни.

Мнението беше редактирано от Fitness Freak на 19.10.10 17:37.

19.10.2010, 19:19
нагоре

Николай Маринов - 19.10.2010, 14:34

Ако случайно не знаеш кре алкалина е патентована суровина и във всички марки би следвало да има едно и също.

Kлючовия израз тук е “би следвало” .... мен ми е ясно, че когато на опаковката на даден продукт пише определена съставка(дори и патентована такава) “би следвало” тя да е вътре, в опр. доза ама в много случеи не е точно така... И ако приятелю не си разбрал, Аз не те питам за произхода на креатините и за техните патенти, просто съм задал конкретен въпрос на който “би следвало” да се отговори конкретно...

19.10.10
18:23

Това е като да питаш, коя е най - добрата кола, всеки има собствено мнение и ще ти каже различно. Вземи ги и двата и прецени, разгледай и отзиви из темите.

Разбира се, че не изкам да ми посочите продукт “Х” и да кажете ЕТО ТОВА Е ! Просто изкам малко впечатления от хора които са опитвали този креатин и от кои фирми са доволни ....

19.10.10
22:43

Сега не знам дали плацебо ефект или не ...ама днес пих за първи път от него и смея да твърдя,че от доста време не съм тренирал така...супер бързо да се възстановявам между сериите и то тежки серии,а между сериите почивах адски малко...в смисъл...постоянно исках да усещам желязото! Тренирах много добре днес!Ще го приемам по 2 капсули преди трен.,2 след трен. и в почивните след закуската 2…. Де да знам май така установих,че трябва :)

19.10.10
22:54

Яко плацебо а :D

HE

20.10.10
07:39

А търсачката ползва ли? Съмнявам се. И по-внимателно с тоя тон дето се опитваш да го държиш защото това не ти е тийнпроблем!
Получаваш първо официално предупреждение!

20.10.10
07:41

абсолютно нямам как да усетиш креалкалин от първата доза!!!

20.10.10
07:53

Това за тона за мен ли се отнася? :(

Мх явно сте по заети да пишете в теми “полезен ли е протеина?” Не се притеснявай и без твоето предопреждение не мисля да си губя времето в този форум ;)

20.10.10
08:31

:( не знам моя тон ако е бил гръб или съм обидил някой моля да ме извини! Просто зададох въпрос,не съм целял да обидя никой...не знам защо така се тълкува

20.10.10
08:38

alexandrov_84 - не си ти колега :)

20.10.10
09:40

:) И аз така си помислих,но викам за всеки случай да се застраховам,понеже не знам кой как ме приема :) Благодаря,че ме успокои....Поздрави :)

20.10.10
09:50

alexandrov_84, след десетина дни вече трябва да усещаш алкалина :)

20.10.10
19:07

казано от Rikoo на 19.10.10, 08:47:

Амините преди и след тренировка, вечер преди лягане също може. Кре-алкалина 2 хапа в предтренировъчното и 2 хапа в следтренировъчното хранене, джак3д 15-20 мин преди тренировка. Пий и аргинин с джак3д, не мисля, че ще е проблем.

Не е уточнил коя формула кре-алкалин на Ол Американ използва, защото 4 таблетки от новата може и(както самия той по-горе споменава :)  ) да се усетят още от първия прием, имайки предвид, че препоръчителната дневна доза е 1 таблетка, а 120 кг мъже взимат по 2 :)  . Лош съвет е аргинин, като прекурсор на азотния оксид да се комбинира с jack3d, който вече съдържа аргинин алфа-кетоглутарат, т.е. изместват се предвидените от производителя оптимални пропорции на съставките в една работеща формула, все пак не винаги по повече от всичко = по-добре  ;) . От чисто любопитство....каква е идеята на аминокиселини преди лягане?!!! :) Поздрави!

20.10.10
19:21

казано от Aleksandar Marinov на 19.10.10, 17:34:

И накрая се оказа, че не е това, което се твърдеше :)

А какво се твърдеше :-) ?!!
Между другото патентована е формулата кре-алкалин, който в чистия му вид така или иначе вече не може да се закупи от собственика на патента(не се произвежда)  ;) и понеже въпросите в темата са конкретно за продукта на AAEFX не виждам защо да слагаме всичкия кре-алкалин под общ знаменател. Но Head_hunter е прав, тази тема вече я дискутирахме веднъж и то детайлно :) !

Мнението беше редактирано от малкия113 на 20.10.10 19:22.

20.10.10
20:26

Почти 3 лъжички ползвам джак3д вече, пъмп - няма. Сега като погледнах опкаковката на джак3д - вярно има аргинин, защо съм се объркал незнам.

CI

20.10.10
20:31

Аз джак3да скочих от 1.5 на 2.5 лъжици и пак не усетих почти нищо... А в началото беше супер от 1-1.5 лъжици ! Сега го спрях, след месец пак ще го почна надявам се пак да има ефект както в началото.

20.10.10
21:07

Така е за ,съжаление, със стимулиращите формули като цяло . След известно време употреба следва адаптация, с различна бързина и сила при различните организми . Друг е въпроса, че универсален продукт в тази връзка , работещ еднакво при всички, просто няма. Ако аз например се чувствам отлично с нокс, то суперпъмп на гаспари почти не ми влияе и това още от първите дози. Зная ,че при Сашо Маринов е точно обратното  :) . Така , че всеки сам трябва да открие оптималния продукт . Това е и хубавото на този спорт, силно индивидуален, предполагащ изграждане на солидни познания, както и непрекъснато усъвършенстване , което в крайна сметка  позволява  “програмиране” не само на външния вид, но и най-удачните начини за постигането му  ;) .

21.10.10
15:51

Алкалина който ползвам е на EFX, но не PRO-серията,а чистия! Именно и аз си помислих,че няма смиаъл да взимам и аргинина отделно когато взимам Джак3д,зсщото в него нали има! Здраве да е,ще карям по тази схема :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1