19.10.10
16:23
Има ли доволни от тези аминокиселини.
http://power-bg.com/index.php?main_page=product_info&cPath=102_120&products_id=403
19.10.10
17:36
Момчета, само по цената трябва да ви става ясно, че това е пресован протеин, а не аминокиселини.
19.10.10
19:44
Сашо, бива черен PR, ама... :)
19.10.10
19:47
Гледах че емзо ги е ползвал преди няколко години заедно с бцаа и още продукти на тази фирма. Дано да види темата и да драсне. Наистина цената изглежда нереално ниска :)
19.10.10
20:37
казано от Владимир Недков на 19.10.10, 19:44:
Сашо, бива черен PR, ама... :)
Не е така, Владо. Това си е истината за тези аминки.
19.10.10
20:42
Ако го няма на етикета, можеш да отидеш на съд. Пък и за лидата така говореха, а ти се кълнеше друго. Сашо, черният PR си е черен PR. Няма как да си обективен. Затова пък аз съм.
19.10.10
20:47
А ако на етикета пише че са АК в свободна форма а всъщност са пресована суроватка могат ли ТЕ да отидат те на съд :D
Някой има ли информация за тази фирма: Какво представлява, като съдя по името звучи все едно е държавна фирма :)
Мнението беше редактирано от CircleOfPain на 19.10.10 20:48.
19.10.10
21:00
Ако много настоявате, можете да проверите тая работа. Вземете 20 грама на гладно. Изчакайте 30 минути и повърнете. Измерете киселинността на стомашният сок. Ако е протеин, pH-то ще е ниско. :) Майтапа настрана, но не съм сигурен че искам да видя снимки в доказателство.
Те в п&б 325 таблетки ако са нови и ако вобще са оптимум от там сигурно ще са 1 таблетка 1 грам протеин .. понеже вече новите амино 2222 които он произвеждат независимо дали са капс или табс са 1 грам протеин , така че тия ако са аминокиселини наистина са бая на кирия
20.10.10
08:15
казано от Владимир Недков на 19.10.10, 20:42:
Ако го няма на етикета, можеш да отидеш на съд. Пък и за лидата така говореха, а ти се кълнеше друго. Сашо, черният PR си е черен PR. Няма как да си обективен. Затова пък аз съм.
Защо да няма как да съм обективен? Каква Лида какви 5 лева? Май бе бъркаш с някого, защото не съм взимал никога отоношение по въпроса с Лидата, защото не съм компетентен там.
Освен вносител съм и ПОТРЕБИТЕЛ и при положение, че имам голям опит с добавките, мисля че имам право да изразявам мнение за продуктите на пазара.
Хубави аминокиселини са на Optimum , Ultimate Nutrition , новите на Gaspari и най-доброто в света в момента е ALRI Huma pro.
Сега обективен ли съм Владо или пак виждаш в думите ми маркетинг?
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 20.10.10 08:16.
20.10.10
10:03
Права имаш, но няма как да очакваш от хората да те възприемат като обективен потребител, сам каза че си търговец. Ако искаш да си обективен говориш не с мнения, а с факти. Аз факти от теб не съм видял. Излиза че искаш да си с две дини под една мишница. Е права имаш, но какво от това?
Затова като говориш с мнения за конкурентии марки, логично е да е черен PR. Или си им ползвал аминокиселините? Интересно как формираш публично мнение без да си ги ползвал, без да имаш данни за едно или друго... А чакай сетих се, формираш го на база интерес, публичен интерес. И тук имаш право на това.
И Сашо, хваленето на марки производители е ОК, очернянето им е обаче си е черен PR. За да не е черен PR се искат факти. Хвалене-черен PR нямат никаква връзка помежду си, освен че се опитваш да излезеш сух от водата. И няма проблем плюй който искаш. Просто не ставай докачлив, когато хората ти казват истината. А тя е че е по-лесно да наплюеш някого, от колкото да бръкнеш в кофата с лайна и да извадиш доказателства.
Мнението беше редактирано от Владимир Недков на 20.10.10 10:27.
20.10.10
11:38
Спора е безмислен. Не ме разбра това, което исках да кажа.
Темата е приключена. Вярвайте си, че това тогава са аминокиселини, а не пресован евтин протеин (както е в 90% от случаите с евтините аминокиселини)
Между другото цената на тези “аминки” в Германия е 10 евро! Съдържание - пшеничен хидролизат, разбирай - хляб.Aма какво обяснявам аз, нали нямам право на мнение..... (черен PR)
Няма да пиша повече в тази тема.
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 20.10.10 11:39.
Не е така Сашка :) , не подценявай пшеницата , защото 75% млечен протеин + 25% пшеничен хидролизат = 125 биологична стойност при 104-110 за чиста суроватка ;) .
казано от Aleksandar Marinov на 19.10.10, 17:36:
Момчета, само по цената трябва да ви става ясно, че това е пресован протеин, а не аминокиселини.
Аминокиселините на пнце добре възстановяват, пил съм ги много отдавна и то с друга цел, за тази цена не може да очакваш да са суроватка или яйчни.Имал съм работа в Германия, пшеницата е основна суровина за добавки, изобщо нямаш идея, каква и е цената, там е стотинки.А това, което се твърди, че са пресован протеин са абсолютни глупости.Елементарен аргумент, фирмата е германска, не е българска, там контрола не е, като у нас и другото.Те ако напишат нещо, което не е на етикета, мислиш ли, че конкурентите им не им проверяват продуктите и нямаше да ги осъдят...много изсмукани от пръстите доводи.Повече може да се няма доверие, на фирми, които умишлено не пишат състав и пълен профил на продуктите си, защото явно подвеждат с непълна информация.
23.10.10
16:11
и най-доброто в света в момента е ALRI Huma pro
Тази пък глупост откъде я измисли.Не искам да се намесвам но познавайки измамите на Л.Реа и делата срещу него няма смисъл да го коментирам.Това звучи като поредното голямо изказване на вносител който от критик преди време се превръща в търгаш в сегашно и примерите са доста за последните години.
Та отново за ALRI-как я даваш тази оценка?Въз основа на личен опит или поредната нагласена класация във хамериканските сайтове.
фирмата е германска, не е българска, там контрола не е, като у нас и другото.
Само за сведение ще Ви кажа че едни от най-големите фирми измамници са в Германия и Англия/а напоследък и в Холандия/ и то от повече години отколкото е средната възраст на пишещите във форума.Да не говорим за последвалата инвазия на източноевропейските фирми включително там подобните им български,румънски,сръбски или унгарски.
казано от BODYBUILDING101 на 23.10.10, 16:11:
фирмата е германска, не е българска, там контрола не е, като у нас и другото.
Съгласих се с това, но как виждаш нещата от другата гледна точка.Остави измамите настрана, а обърни внимание на конкуренцията.Ти имаш фирма, която прави хранителни добавки, посочваш определени данни за състава върху продукта.От другата страна стоя аз и съм ти конкурент, предвидил ли си, че ако си посочил неверни данни и реша да те проверя, първо ще те осъдя и ще загубиш много повече пари, второ ще загубиш още повече, след като това съсипе името на фирмата ти.Смятам, че примера е очевиден, кое, колко си заслужава.Кажи, дали аргумента не е добър.
Между другото преди малко във връзка с нещо подобно казано погледнах състава на МайоФюжън на Гаспари, интересно, че са посочили мгте на витамините, а не са дали аминокиселинния профил, явно не е достатъчно хубав, че да го показват.Потърсих в нета доста и никъде го няма.На това му се казва укриване на информацията.Не знам, кой колко уважаван е, като фирма, само виждам фактите, а те не говорят за много фирми в тяхна полза.