За креатин малата ?!?

15.04.05
14:11

Някои изобщо пробвал ли го е и какво ви е мнението за него ?!? Четох в няква статия много готини отзиви за него ама нали знаете  в списание  е едно пък иначе съвсем  друго!!! Тъи че ако някои има опит нека сподели ?!? :?

15.04.05
15:25

[quote author=“x_3_mar”]Някои изобщо пробвал ли го е и какво ви е мнението за него ?!? Четох в няква статия много готини отзиви за него ама нали знаете  в списание  е едно пък иначе съвсем  друго!!! Тъи че ако някои има опит нека сподели ?!? :?

Аз лично нямам опит, ама наблюдавах 1 познат в залата. За около 3 месеца качи над 15 кг(без химия), ама като гледам само се наду-без да има много мускулна маса. Той каза че  креатин малата задържал малко вода, но според мен повечето е вода.

MI

15.04.05
16:58

няма да е лошо малко повече мнение да видиме в тази тема , все пак доста хора се интересуват.Нека който го е пил да каже подробности.
мерси предварително

15.04.05
19:06

и на мен ми е интересно един приятел вика че се разтварял във вода и бил доста кисел

IV

15.04.05
21:53

и ас съм го пил малко около една кутиика и да ти кажа гаден кисел сас портокалов вкус .не ми деиства добре после си взех  ZMA и съм доста по доволен .

16.04.05
21:55

Ако си доволен от ЗМА аз съм Христомир Христов!!!  Колко изпих от нея и горе-долу нищо! Креатин малата при мен нямаше особен ефект (за разлика от нормалния им креатин, дето имам чувството, че е с бионабол)! Кисел, отврат на вкус, само първия ден имах някакви по-различни постижения в залата, а след това нито размер, нито нищо! Ама си зависи от човека! Хубавото че няма зареждаща фаза!

17.04.05
00:40

а има ли  изобщо някои доволен от  него ??? YODA вода задаржаше ли ?  :?

MI

17.04.05
07:20

креатин малата е направен така че да не задържа вода , т.е. едва ли е задържал вода.Аз мисля да го опитам, та после и аз да дам мнение.
по-здрави

18.04.05
11:53

[quote author=“art_of_pain”]креатин малата е направен така че да не задържа вода , т.е. едва ли е задържал вода.Аз мисля да го опитам, та после и аз да дам мнение.
по-здрави

все едно има лимонтузу в него...бегай с тая смрад или си прави лимонада. Според мен не е нужно да се дават 50% повече пари за креатин. :roll:

18.04.05
17:43

art_of_pain в тебе ми е надеждата брат да кажеш няква свестна дума за тоя продукт :) ся че имал гаден вкус толкова няма да избираме запушваш  си  носа и  ше траиш толко една чаша.......

MI

18.04.05
18:24

след като го изпробвам три-креатин малата ще ви кажа дали си заслужава , защото доколкото гледах по американските сайтове , хвалят го бре , а в Бг нещо го плюят , но според мене причината е че малата се произвежда от JK , което означава че може да не пиеме малат , нещо коренно различно!
призовавам всеки, който го е изпробвал да даде мнение !
по-здрави :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1