19.10.10
13:48
Поради липса на време, средства, място и куп други проблеми си продавам останалата част от оборудването.
Една част продадох пак тука преди време, сега идва ред на другата част.
Всички уреди са правени лично от мен, по мои идеи, с помощта на един познат. Много здрави и надеждни. Стават и за професионална употреба.
Горен и долен скрипец с 5мм стоманено въже, на лагерувани ролки.
Скрипец1
Скрипец2
Към скрипеца има всички видове ръкохватки. Предоставям резервно чисто ново въже+необходимите сапани.
Скрипеца е тестван на 120 кг. Повече не ми се е налагало.
Лостове:
Къс прав лост Ф30 със стяги
2 комплекта ръкохватки за дъмбели на резба с гайки Ф30.
Пейка за коремни преси(римски тип) на една от снимките се вижда сгъната.
Специален мокет с кече отдолу(бонус-иначе ще го изхвърля;-))
Уредите се намират в София. НЕ пътуват с куриери!!!!
За контакти: 0888 432 708 Ако вечер не вдигам, звънете след 21.30. През деня -цял ден.
Уредите могат да бъдат видени, пробвани, уговорени, капарирани с предварителна уговорка по телефона. Просто вечер съм на работа на смени и не винаги съм в нас.
Ако има нещо, което не съм написал или снимал, питайте.
Темата беше редактирана от skiman на 22.10.10 18:56.
Не мисля, че някой ще иска да купи всичко. По добре качи малко цената и ги продавай поотделно. Мисля, че ще е по-добре и за нас и за теб.
Не е въпроса да я кача. Мен така ме устройва. Идеята ми е, че някой ще купи примерно някой от дисковете и ако се появи човек, който иска да си оборудва нещо хубаво за у тях ще трябва после пак да купува дискове.
Иначе ми е лесно. Нека темата служи и за ориентир. Ако до 2-3 дена се съберат хора за различни неща, ще пусна отделни цени.
Ще важи правилото за първи заявил. Аз съм достатъчно коректен и който е завил нещо, то ще го получи на цената, която обявя(ако го удовлетворява).
Пускайте заявки. Пък ако се появи някой, който иска всичко, ще е с предимство. Мисля, че така е коректно.
Специално дисковете ще са по 2 лв/кг! За другите неща ще измисля цени. Но имайки се предвид за колко се продават разни ламаринени лежанки и тази изработка, цената може и да е съизмерима с нов такъв продукт.
Забравих да напиша-Тапицерията на лежанката и пейката за корем са непокътнати. Сиреч здрави. Малко са прашасали. Че в момента това бижу се използва от жената да суши дрехи;-)
Мнението беше редактирано от skiman на 19.10.10 14:36.
Аз бих желал да взема останалите тежести и дългия лост ако ме устройва цената.
Понеже има доста запитвания за нещата по отделно. Цени и комплекти:
Лежанка+Скотова+Г-приставка+Скрипец=400 лв! Тези неща ще са заедно. Защото иначе приставките не могат да се ползват без лежанката, а скрипец без нея, само ако се съберат 2-ма човека, които искат лежанка(комплект със скотова и Г-приставка) и другият да вземе скрипеца. Тогава цената е лежанка+неща=300 лв, скрипец - 200 лв
Пейка за корем=150 лв
Дискове. Вече обявих 2.00 лв на килограм, ако се вземат всички на куп. Иначе разбито ще са по 2.20 лв на кг.
Лостове:
Дълъг=40 лв
Къс=35 лв
Крив=30 лв
Дръжки един комплект=40 лв.
Който е писал може да почва да звъни.
Понеже едно момче звънна първи, започва разпродажба.
2х15 запазени!
2х10 запазени!
казано от blue_xx4 на 19.10.10, 14:49:
Ако дисковече са по 2 лв/кг аз си запазвам 2х5 и 2х2.5 кг.
Моля, завънни да се разберем.
Момчето под него. Вече има цени. Ако те устройват, звънни да се разберем.
Остават:
2Х20
2Х10
6Х5
2Х2.5
4Х2
4Х1.25
4Х0.5
4Х3
За да няма сърдити, Моля звънете или пащайте СМС с нещата, за да мога да реагирам и да няма някой, който не е доволен;-)
Ако има някакви грешки или въпроси, Моля да ме извините.
Мнението беше редактирано от skiman на 20.10.10 18:44.
Ще взема тежестите, за лоста ми е необходима малко информация, по-конкретно ме интересува разстоянието между ограничителите на тежестите (ако е възможно може да пуснеш някоя снимка) Утре ще ти звънна да се разберем за подробностите.
Дълъг лост:
190 см обща дължина. Разтояние м/у ограничителите 126 см.
Къс лост:
150 обща дължина. Разстояние м/у ограничителите 92 см.
И двата лоста за комплектовани с закопчалки!
Ако вземеш всички дискове, които остават(изброените) ще ги получиш по 2.00 лв на килограм!
Лостове.
Мнението беше редактирано от skiman на 19.10.10 20:07.
Лоста ми е идеален, взимам го барабар с тежестите. Утре сутринта ще ти звънна да уточним подробностите.
здравей ,
Навит съм да взема 2 дъмбела с по 15-20 кг дискове (примерно 2х10,4х5) Уреда за кофички само с лежанката ли може да се използва? А някой дълъг лост останал ли е ?
Мнението беше редактирано от Milen0v на 19.10.10 20:38.
казано от Milen0v на 19.10.10, 20:35:
здравей ,
Навит съм да взема 2 дъмбела с по 15-20 кг дискове (примерно 2х10,4х5) Уреда за кофички само с лежанката ли може да се използва? А някой дълъг лост останал ли е ?
Момчето преди теб взима всички останали тежети и дългия лост.
За момента всички налични тежести са запазени. Утре вечер идва едно момче и взима 2х15 и 2Х10.
Има едно момче, което е запазил 2Х5 и 2Х2.5
Момчето над теб взима останалите.
Остават къс лост, крив лост, 2 комплекта дръжки за дъмбели.
Уреда за кофички е прикрепен неразривно към лежанката(вижда се на снимката).
казано от blue_xx4 на 19.10.10, 14:49:
Ако дисковече са по 2 лв/кг аз си запазвам 2х5 и 2х2.5 кг.
Ако не се потвърди тази заявка до довечера, всички останали дискове отиват при valdis.
Как да я потвърда ? Ако имаш скайп дай го да ти пиша или да ти звънна по телефона ?
казано от blue_xx4 на 20.10.10, 09:07:
Как да я потвърда ? Ако имаш скайп дай го да ти пиша или да ти звънна по телефона ?
Значи сериозните вече ми звънят. Оставил съм телефон. След като не съм оставил скайп е логично, че не ползвам.
Довечера идва да вземе всички останали дискове. Ако искаш да се класираш идваш довечера и ги взимаш тези, които си заявил. В противен случай му ги давам на него всичките. Все пак той взима всичко на куп и е с леко предимство. Все още имаш шанс да се класираш, ако звъннеш и дойдеш довечера.
До Васил, който ми е пратил ЛС, но нещо не мога да пращам отговори. Не знам защо:
Здравей. Цената на лежанката заедно със скотовата и Г-приставката е 300 лв.
Ако вземеш и скрипеца, цената общо е 400 лв. Към скрипеца има всички видове ръкохватки.
Намира се в София в близост до новият МОЛ-Сердика център. Може да се транспортира с нормална кола. Лежанката влиза на задните седалки(има опция да се разглоби в транспортен вариант с 4 болта, а скрипеца през багажника и свалена седалка.
20.10.10
10:54
И аз си запазвам 4х5 кг, ако има останали, има ли?
Също така може и кривия лост.
Може ли снимка на нещата, ако нещо от тях е останало все пак?
Мнението беше редактирано от Konstantin Ganev на 20.10.10 10:58.
казано от Konstantin Ganev на 20.10.10, 10:54:
И аз си запазвам 4х5 кг
По-нагоре в темата споменах, че довечера идват да вземат всички дискове.
За сега дискове в продажба няма. Ако има някаква промяна, ще пиша в темата.
Понеже си поправи мнението-кривият лост е свободен, звъниш и го получаваш.
Снимки има в първото мнение от темата. Кривият лост е стандартен Кетлер включващ стяги.
Мнението беше редактирано от skiman на 20.10.10 11:04.
20.10.10
11:06
Видях да, ще помисля, но тежестите съм навит веднага да дойда.
Мнението беше редактирано от Konstantin Ganev на 20.10.10 11:07.
казано от Tyrant на 20.10.10, 12:39:
Пейка за коремни преси + крив лост - цена ?
150+30=180лв
20.10.10
14:07
Качи снимка на късите лостове и S-образния имам интерес. Помисли и за цената на комплект къси лостчета защото в магазин нови(негумирани) са 19,20 на брой и при 40 за комплект трудно би ги продал. За сега успех с продажбите от мен.
казано от Uglyficator на 20.10.10, 14:07:
Качи снимка на късите лостове и S-образния имам интерес. Помисли и за цената на комплект къси лостчета защото в магазин нови(негумирани) са 19,20 на брой и при 40 за комплект трудно би ги продал. За сега успех с продажбите от мен.
На късият лост нагоре в темата има снимка и параметри. Кривият е Кетлер от магазина.
За дръжките си прав. Цената на комплект става 25 лв. Просто не съм обърнал внимание.
Ще ъпдейтна темата с всичко и цени, което остане довечера, когато заминат дисковете, за да видя, какво и как ще остане, защото в момента е голяма каша....
Нищо не направи както трябва, като виждаш, че има огомен интерес към тежестите защо не им обяви цена и всеки да наддава, така щеше да спечелиш повече. Още от самото начало би трябвало да ти е ясно, че почти сигурно няма да намериш купувач за цялото оборудване в комплект. За колко ги продаде тежестите ? Ако бях от София едва ли щях да оставя някой да ми ги вземе, затова като видиш толкова голям интерес пускаш търг !
20.10.10
16:36
Това което каза по-горе Христо е абсолютно правилния начин за продажба. 90% от хората търсят само тежести и търга щеше да ти донесе още няколко левчета в този случай можеше и до 2.5 за кг. Във форума има двама производители с добре изглеждащи тежести на цена 2 лв -кг за съжаление единия е в Търговище а другия в Асеновград. Skiman качи все пак снимка на лостовете когато разчистиш темата - интересува ме ръкохватките фабрични ли са или как са направени.
Човека явно не е тръгнал да сваля кожи, а иска по-бързо да продаде всичко. Така е преценил да ги продава, затова не виждам смисъл да го учите.
А пък аз се надявам да взема най-важната част от този домашен фитнес. :D
20.10.10
18:19
Може и така да е знае ли човек какво си мисли другия отсреща :P
Еми може и да е грешка. Виноват. За 0.50 лв отгоре...едва ли щях да забогатея, а вярно темата стана боза.
Ще обявя после какво е останало и снимки. В същност се получи точно това, което не исках.
Както и да е. Вече няма връщане назад. ДИСКОВЕ ВЕЧЕ НЯМА! Това, което остава:
Къс прав лост, крив лост и дръжки.
Лостове.
Цени:
Къс прав лост =35 лв-ПРОДАДЕН
Крив лост=ПРОДАДЕН
Дръжки=25 лв комплект-ПРОДАДЕНИ
Ръкохватки към скрипеца(те вървят с него).
Ръкохватки.
Пейка за корем=150 лв.
Пейка корем.
Лежанка+скотова пейка+Г-приставка=ПРОДАДЕНА
Лежанка1
Лежанка2
Скрипец. Комбиниран, горен и долен със съответните упори за краката. =200лв(комплект с ръкохватките+резервно въже и сапани)
Скрипец1
Скрипец2
Това остана. Ако някой иска по-детайлна снимка на нещо от уредите, да пише.
Още веднъж се извинявам на всички, но идеята ми беше да се продаде на куп, ама и така става.
Телефон за контакти 0888 432 708 Нещата се намират в София, в близост до МОЛ Сердика център.
Малко да се оправдая. Цялата идея беше да махна всичко бързо. Който беше да взима дисковете, може да потвърди как стоят нещата. Преди си бяха в отделна стая, всичко беше перфектно. Но в един момент дъщерята стана на 16, сина на 10 и всеки проплака за отделна стая. Е резултата е виден. Фитнес в хола;-))
Освен това до нас отвориха прилична зала и ходя чат пат там, когато намеря време.
Мокета е запазен!!! За едно момче с което се разбрахме на ЛС! Но ще го получи, когато се махнат големите неща.
За другите ще има малки изненади.
В същтност, ако някой вземе лежанката и скрипеца на куп, ще получи подарък колан за вдигане.
Мнението беше редактирано от skiman на 23.10.10 17:32.
казано от skiman на 20.10.10, 12:54:
казано от Tyrant на 20.10.10, 12:39:
Пейка за коремни преси + крив лост - цена ?
150+30=180лв
Актуализирай си наистина цените! 120лв е новата дъска за коремни а лоста 45лв - ето ти за справка (погледни първата снимка и съответно цената).Ако махнеш единицата пред 180лв само тогава ще ги взема,т.е 80-90лв за двете.
казано от Tyrant на 21.10.10, 06:25:
Актуализирай си наистина цените! 120лв е новата дъска за коремни а лоста 45лв - ето ти за справка (погледни първата снимка и съответно цената).Ако махнеш единицата пред 180лв само тогава ще ги взема,т.е 80-90лв за двете.
Принципно не ми се спори. 45 лв е нов лост, моята цена е 30 лв. Ако те устройва, ОК, ако ли не....Да сравняваш ламаринените пейки от магазина с тази е несериозно. Значи бих направил лек дискаунт от цената на пейката. 120 лв+30 за лоста.
И без това сина ми не даваше да я продавам, няма да ми пречи. Но за под 120 да я дам е несериозно. Не и тази изработка.
За сведение. Това струва 269 ЕВРО.
Пейка.
Мнението беше редактирано от skiman на 21.10.10 07:05.
Това,което показваш на снимката е “пейка” на и без това прехваления ИВАН чиито уреди са скъпи и неудобни :D Погледни на “bodysport” те са много по отдавна в бранша с производството на фитнес уреди (въпреки че и там си е доста скъпо) но все пак всички уреди се изработват от профили с дебели стени и качеството е високо спрямо това на ИВАН (пейката при тях е 265лв),което казвам че никак не е малко !Твоята ми прилича именно на боди-спорт,но не виждам лого.На кой производител е,знаеш ли ?
Знам. На мене си. Всички уреди аз и един приятел сме правили. Спокойно стават за професионална употреба в някой фитнес.
А от бодиспорт съм се напатил с техните пластмасови макари от едно време. И лежанки с профил от 0.5 мм профил, на които като легнеш и все едно си в Япония по време на земетресение..
А от къде сме копирали ще попиташ? От техноджим.
На ИВАН уредите поне на мен са ми удобни.
Лежанката и пейката са ти много солидно изработени, но това го виждат хора които разбират. Вижда се и солидната панта, която си сложил на облегалката, кожата е иделно запазена като нова. Много по добри са от много оригинални такива, даже от на BodySport !
Малко спам и от мене.Римския стол е много здрав,това си личи.На Иван уредите да кажем че са здрави,обаче машините му няма една с една еднаква.Всяка си има различно мнение по въпроса с натоварването(две на вид еднакви машинки за гръб товарят различно).За боди спорт,също нямам добро мнение все едно са правени от майстор на огради,а цените са доста (не)прилични.
Та искам да кажа че когато човек сам си прави уредите,го прави както трябва.
21.10.10
18:41
Това което мога аз да добавя е че в случая колегата е изработил нещата изключително добре. Браво на теб и приятелчето ти. Иначе ламаринени лежанки и за 200 лева има ако иска човек.Колкото до Иван и Body Sport имал съм неща и от двете фирми не останах особено очарован за това отдавна не са при мен - несполучливи препратки към известни марки за фитнес уреди,но разбалансирани и неустойчиви на блъскане
Лежанката е продадена.
Остана скрипеца и пейката за корем.
Мнението беше редактирано от skiman на 22.10.10 18:54.