Протеин + витамини

20.10.10
11:56

Привет на всички! След дълго размишляване и препоръки реших да си взема протеин и мултивитамини. На 16 години съм. Спрял съм се на следните продукти:
Протеин - Scivation 10lb whey.
Витамини - Колебая се между: anavite и orange triad. Искам също да попитам каква би била препоръчителната доза за мен и много ли са силни предвид годините ми, и ако са какви други бихте ми препоръчали? Благодаря предварително за отделеното внимание! :)

20.10.10
12:09

Анавит е чудесен избор :) За спортуващ човек са екстра, пък и сега растеш, имаш нужда от повече витамини и минерали.

20.10.10
12:19

@korpusito - няма спор, Anavite са много яки витамини. Но за 16 годишен, не са ли му малко в множко?
Според мен една по-лека всекидневна формула на NOW би му била по-подходяща.

20.10.10
13:13

анавит не съм пил, но от оринджа съм изключително доволен. обаче ще подкрепя Сашо - на 16годишен не са му необходими толкова силни витамини.

20.10.10
14:21

Vit-min 100 на НОУ стават ли?

20.10.10
15:02

И аз се замислих преди да отговоря, но изхождам от факта, че тренира (сериозно надявам се), та ще му дойдат добре, но наистина и нещо средно като вариант съшо е добре- в случая ВитМин 100 :)

20.10.10
15:08

казано от korpusito на 20.10.10, 15:02:

И аз се замислих преди да отговоря, но изхождам от факта, че тренира (сериозно надявам се), та ще му дойдат добре, но наистина и нещо средно като вариант съшо е добре- в случая ВитМин 100 :)

Тренирам тридневен сплит: гърди-бицепс, гръб-трицепс и крака-рамо, като в 2 от тренировките включвам корем. С две думи тренирам сериозно. Стажа ми в залата е около година и половина две, като досега не съм взимал никакви добавки.

Мнението беше редактирано от somec на 20.10.10 18:20.

20.10.10
16:49

Now special one или Now Eco green май бяха , аз в момента пия special one

21.10.10
19:58

Реших да си взема Orange Triad, защото с прайсмач ще ми дойдат за около 60лв. Имам и един  въпрос: мога ли да ползвам прясното мляко като казеинов източник(вместо извара)? Благодаря предварително за отговорите!

казано от Aleksandar Marinov на 20.10.10, 12:19:

@korpusito - няма спор, Anavite са много яки витамини. Но за 16 годишен, не са ли му малко в множко?
Според мен една по-лека всекидневна формула на NOW би му била по-подходяща.

х2 аз си пия в момента Universal Daily Formula по 2 на ден(сутрин и вечер) и се чувствам чудесно в сезона на настинките и гриповете.Освен това са доста изгодни като цена/качество.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1