19.10.10
16:41
Четох и си направих някакъв режим за понижаване на тегло.Изградил съм си някакви хранителни навици,но откакто тръгнах на училище имам проблем със закуската.Трябва да тръгна 6:40 от къщи,а към 6:20 да закусвам,но толкова рано не мога да погълна почти нищо(камо ли купа овесени ядки +3яйца)Днес опитах споменатата закуска едва ги изядох.После ми беше гадно на корема .Ваканцята нямах проблем да ям към 9 като стана,но сега..Някакъв комромисен вариянт или да свиквам?В училище ям сандвич,който си го нося(парче пуешко филе между 2 филии пълнозърнест хляб)
19.10.10
16:47
Като не можеш да се храниш сутрин рано, храни се в първото междучасие или още преди началото на първия час или по пътя за училище.
Пак ли същото?И да измествам ли сандвича,защото тогава става 1 час между двете.
Вземи едно протеинче ;)
И аз съм така, ставам в 7, и до към 10 не мога и да си помисля за твърда храна.
“Вземи едно протеинче”
Не трябва ли да ям въглехидрати на закуска предимно?
Мнението беше редактирано от Niemand на 19.10.10 17:47.
19.10.10
19:15
На мене сутринта не ми е проблем като стана в 6, да изям един омлет с 3 яйца + овесени ядки с мляко, гладен съм като вълк. Само че сега както съм 2ра смяна, ставам в 7 а в 8:30 съм на тренировка, такова тежко ядене с мазнини ще ми дойде доста тежко, особено като се има предвид че го ям до 7 и 30 и затова протеин+овесени ядки ми идва екстра ;)
Зависи от ораганизма.Аз всяка сутрин трябва да изпия 1 чаша кафе и чак най рано към 10 да ям.Не мога да закусвам..дори и 100гр. сирене и се надувам , камоли 2-3 айца.. : ) Това за протеина е прекрасна идея ! (на прах+наторално сокче)-така правя аз
Не мога това,не мога онова,свиква се със всичко.Това с невъзможността да ядете сутрин е защото сте свикнали досега да не ядете.
Ако наистина борбата е загубена вземете си суроватка и матрица и ги месете сутрин + Ядки или нещо такова.
20.10.10
07:24
Аз пък се будя от глад понякога.
x2
И аз се будя от глад понякога, както днеска. Сутрин като ходех за 1 смяна на даскало, като ставах във 6:30, още преди да си измия очите, хващам овеса и мялкото и почвам.
Не мога това,не мога онова,свиква се със всичко.Това с невъзможността да ядете сутрин е защото сте свикнали досега да не ядете.
Най-точния отговор .. почваш малко по-малко да закусваш сутринт и накрая организма си свиква и огладняваш.Аз сутрин мога да ям всичко ( от яйца до пържолиІ :)
20.10.10
16:10
Да ви имам проблемите.
Ем даде, овес + протеин ;)
Човека ти казва,че не може да яде толкова рано!
Доза протеин + лъжица мед всеки може ;)
Ем даде, овес + протеин ;)
Човека ти казва,че не може да яде толкова рано!
Господи.Сигурно 3те варени и миризливи яйца са му проблема, а не овеса + прясното мляко нали? Не виждам как дори 7 годишен пич неможе да изяде 100 грама овес + протеин.
Ии най-точния отговор май беше от Ванката Шишманов..
Да ви имам и проблемите честно.
20.10.10
18:55
Това да не можеш да ядеш каквото и да е сутрин трябва да си с бахти бъгнатия организъм честно казано...
Не сте много прави. Момчето го е написало - като стане в 9 не му е проблем да закусва, но като стане в 6 не може да яде нищо. Не съм малко ни на години, ни на килограми, но съм абсолютно същия. Сутрин като отворя шкафа да си правя кафе и само като видя овеса и ми се повдига. Друго освен шейк толкова рано не мога да преглътна - протеин, МРП или дори и гейнър, но да е шейк. В неделя като стана към 9, вече мога да мисля и за няк’ва стабилна закуска.
20.10.10
21:51
Кисело мляко+банан опитай да ядеш ;)
Че то това храна ли е.
Кисело мляко+банан опитай да ядеш ;)
Че то това храна ли е.
По-добре е от нищо!
Заедно с доза протеин.
21.10.10
07:31
Кисело мляко с банан водят до ...нищо
21.10.10