15.04.05
17:31
Аз съм около 70 кг,180см.Тренирам от 2 години с малки прекъсвания.Епизодично съм вземал няколко вида суплементи,но не сам много зарибен пък то човек да не знае на кого да се довери,ежедневно в форума се излива тонове противоречива инфо.
Иначе тренирам 4 пъти в седмицата и първата година не сам вземал нищо допълнително,но след определен период започнах да се питам дали мога да извлека по-добри резултати от всичкото това блъскане по миризливите фитнес зали. А и едно последно въпросче мога ли да постигна по-добри резултати с аминокиселини за около 20-25лв. отколкото с горе споменатите протеини(от 1кг) на НУТРИМ???
аминокиселините са разградени(чисти)белтъци йуниор например има и доста въглехидрати и вкаран в по-големи дози след тренировка вкарва по много и от 2-те пюър уей пък е изолат но също съдържа и малко мазнини и въглехидрати суроватъчния протеин се усвоява за 30 мин а аминото за около 10 и при сваляне е по добро(мускулите се изтощават повече от диети и колкото по бързо ги нахраниш толкова по-добре) но за каяване не знам все пак в аминото мисля няма тези витамини и подобни които също са доста полезни
аз те съветвам ако изкаш само протеин-пюъра ако ядещ по-малко и ти трябват и въглехидрати ъуниор(примерно с 1 лъжица повече)
а за про голд-той не е суроватъчен и аз не го харесвам толкова щото се разгражда по-бавно но за вечерта став
пс.пюъра е доста по-вкусен от юниор