20.10.10
21:02
1. - http://vbox7.com/play:53cb40da
Ако греша някъде споделете за да изчистя движението :)
Темата беше редактирана от bad_rado на 22.10.10 12:21.
Грешка номер едно е още в заглавието.По-добре го скрий това,че с 8ми клас.
Иначе физическата част ти е наред.Може да опиташ с дъмбелите да не заключваш толкова много лактите в края.
Мнението беше редактирано от Biad__ на 20.10.10 21:47.
казано от Biad__ на 20.10.10, 21:43:
Грешка номер едно е още в заглавието.По-добре го скрий това,че с 8ми клас.
Иначе физическата част ти е наред.Може да опиташ с дъмбелите да не заключваш толкова много лактите в края.
]
Защо да крия, че съм 8 клас?
Видях доста излишни коментари в клипа нека ви обясня, че да схванете!
Тежестите изглеждат доста малки но тежат по 5 кг, защото са от стомана нямат гумено покритие. Сами пресметнете 14 диска по 5 кг прави точно 70 кг и лоста 10 кг прави 80кг. Хайде стига излишни коментари в клипа не знам защо то правите но никак не е приятно!
Мнението беше редактирано от bad_rado на 21.10.10 10:13.
Не е нужно да исправяш толкова рьцете и когато вьрвиш нагоре го прави с една скорост.Това за лега :D
казано от vatman на 21.10.10, 10:36:
Не е нужно да исправяш толкова рьцете и когато вьрвиш нагоре го прави с една скорост.Това за лега :D
Благодаря за съвета но това за еднаквата скорост не го схванах?
21.10.10
11:35
тоест да не зацепваш по пътя нагоре.. макар, че това е трудно има една мъртва точка която е трудна за минаване при тежести близки до максимума
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 21.10.10 11:37.
казано от kristiancho на 21.10.10, 11:35:
тоест да не зацепваш по пътя нагоре.. макар, че това е трудно има една мъртва точка която е трудна за минаване при тежести близки до максимума
Благодаря за съвета! Аз по принцип я изпълнявам доста равномерно но това е работната ми тежест за момента и за туй така се получава но ще пизчистия и на тази тежест движението :)
21.10.10
12:01
според мен лично това, че има момент когато зацепваш не е ПРОБЛЕМ... там вече е истинската битка с тежеста и ако случайно почваш да губиш човека над тебе ти помага :) както казах при макс. тежсти и серии това е съвсем нормално
казано от Едуардо на 21.10.10, 12:06:
Мисля че, много бързо спускаш щангата към гърдите.
Ами то не е толкова бързо но камерата с която снимаме не е много качествена и движението се вижда леко начупено :)
21.10.10
14:54
И аз мисля, че пускаш много бързо.
Няма смисъл от чийт, ти дигаш достатъчни килограми.