Малко помощ относно Креатинче Монохидрат

20.10.10
16:43

Значи днес си взех креатин монохидрат на BioTech. Незнам що за марка са, ако може малко информация дали са добри и ако не са - дайте други предложения, след като изпия този да го сменя ако е нужно.И искам да попитам, понеже за първи път приемам каквито и да било добавки, има ли някои тънкости,съвети,предложения,забележки и т.н. които трябва да знам.Сега четох,че трябва да правя зареждане, но ме интересува 5 или 7 дни, защото навсякъде пише различно и всеки ден ли се пие или само тренирам - преди и след тренировката (както го приех днес), но утре почивам и незнам дали да го пия и ако да - как? Също така как си го разтваряте, четох,че е най-добре в нат.сокче и утре ще си взема,че днес забравих и си го правих с минерална водичка. И тези 2 чаени (1 супена) лъжици които се пият през зареждащата фаза с колко течност се разбиват,че четох някъде 200-250 мл. , другаде 500мл. и вече тотално се обърках.Ами вие сте,ако се сетя и друго ще питам.

AZ

20.10.10
16:58

5 дни правиш зареждаща фаза(може и да не правиш,но при първи път е препоръчително)-пиеш 20 гр креатин за деня,разделен на 4 приема,през около 3 часа.Приемаш го с бърз въглехидрат(нещо сладко) и всеки ден,независимо дали тренираш или не.Няма значение с колко вода го разтваряш,но водата за деня гледай да е доста.След зареждането приемай по 5 гр след тренировка,а в нетренировъчен ден сутрин 5 гр.Някой могат да те посъветват и по 10 гр след зареждането да пиеш,но според мен така е удачно.

21.10.10
11:24

Благодаря, за помощта.Имам още едно питане - колко време да го пия Креатинчето? Казаха ми 1 месец и после 1 месец да си дам почивка, но все пак да си питам ;) И още нещо - от сутринта със ставането имам някаква странна тъпа болка в корема - долу ниско в ляво. Едва ли е свързана с Креатина и съм сигурен,че ще отмине, но не пречи да си питам :P

CI

21.10.10
17:07

Изпий 400-500грама и направи 1 месец почивка. Пий повечко вода да нямаш проблеми с бъбреците. Иначе болката-никой не може да ти каже от какво може да е освен лекаря. Ако се е появила от както почна да пиеш креатин, най-добре се консултирай с лекар

AZ

21.10.10
17:36

Възможно е да е от повечето вода и да ти се надува пикочния мехур повече.Но според мен не е от креатина,просто си въобразяваш,те монохидрата го изкарват все едно е с 200 странични ефекти и се надуваш като прасе от него,на практика не е така...

02.11.10
02:44

а да попитам за Biotech креатина отзиви?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1