21.10.10
18:46
silabg.com/bg/7438-PEAK-PLUTONIUM-1000-g—950-g—50-caps-.ht някой имали наблюдения тук,описанието както винаги е написано така че едва ли не досега съм се прецаквал с всичко което съм пил като предтренировачен продукт.Мисля да го пробвам аком са добри отзивите
ами аз в момента го пия.не е кой знае какво но досега съм изпил 2 3 дози,така че е още рано да кажа .определено се усеща бета аланина,но засега малко не оправдава описанието си. ще изпия цялата кутия и тогава ще давам отзиви.на някой неща им трябва време
За предтренировачен продукт JACK3d няма такова чудо!Всеки момент го свършвам и надали ще експерементирам с друг.За повечето продукти инфото е винаги силно преувеличено, но за този НЕ Е ТАКА.Ефекта е моментален (направо няма почивка между сериите) пробвай го и дай отзив.
22.10.10
07:11
Азотен бустер трябва да се усеща от първата доза,не след като свършиш кутията...
22.10.10
07:19
казано от MaSTaH на 22.10.10, 07:11:
Азотен бустер трябва да се усеща от първата доза,не след като свършиш кутията...
x2
Делев - и аз съм чел описанието, но цаката е че при повечето производители всеки се стреми да те грабне с описанието.
Има някои фирми, които прекаляват с възхвалянето на продуктите и си измислят всякакви фантасмагории само за да продадат продукта. Повечет от вас се сещат поне за няколко такива.
Мога да дам пример с няколко бустера, които съм употребявал и които имат супер яки рекламни описания, а дефакто не вършат работа. Но по-добре да не го правя, че ще скочи някой отново срещу мен да ме обвинява в “черен PR”. :)
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 22.10.10 07:21.
казано от MaSTaH на 22.10.10, 07:11:
Ефекта казах,че е “МОМЕНТАЛЕН”! Точно това имах в предвид - че се усеща от първата доза (влизаш в зала та и разхвърляш тежестите,почти без никакви почивки между сериите и 30 минути след тренировка имаш чувството че не си ходил на фитнес-никаква умора,а напомпването минава очакваното) !!! Ноложи се да го спра за 2 седмици,че бях извън града - никакъв спад на мускулите.Какво повече да искаш от един продукт? Който не го е употребявал този продукт ще го помоля да не говори,а да даде по добър вариант ....само слушам оплаквания от всички азотни бустери - я ми намерете едно за jack3d ??? ! Оплаквания от марки (Gaspari,BSN no explode)
П.П Аз казвам на колегата,че вземам jack3d и това за мен е най - доброто на пазара.Относно този “Плутониум” незнам какъв ще е ефекта-даже несъм го чувал
Мнението беше редактирано от Tyrant на 22.10.10 08:40.
22.10.10
08:43
Тирант колко време го взима преди да спреш и след като почна наново колко време го спира?
И аз първите 1-2 седмици го смятах за нещо извънземно, чувствах се точно така. На първата си тренировка за гръб с Джак3д увеличих работните килограми, намалих почивките, нечувствах никаква умора, увеличих броя на сериите и накрая не се чувствах уморен. При това само с 1.5 лъжички. След почти месец прием пробвах 2.5 лъжички ама не го усетих. Сега съм спрял, смятам да почина малко защото явно съм привикнал към него и след време да го допия
Джак3да на 2,5 лъжички не го усещам, нито на 1. Може би, защото привикнах към енергитиците от окси-то, но няма и пъмп. Дори почивките вече не са ми по 15-20 секунди, както бяха в първите 2-3 дози, а са си нормални (45-60 сек)
Взимах го месец като на края на месеца имах чувстовто,че ефекта му или отслабна или трябва да увелича дозата.Но като увеличих дозата от 1 на 2 лъжички почти нищо не се усещаше (може би 5 минути енергия и край),та ми се наложи да замина за 2 седмици в София и като се върнах пробвах 1 лъжичка - енергията и кефа беше отново на лице.
П.П Веднъж като си уцелиш дозата (както казваш 1.5 лъжичка просто недей да приемаш повече от това-ефект няма.Моята е точно 1 лъжичка,при по голям прием ефекта при мен, буквално изчезва).Ако искаш почини си 1 седмица и започни пак да го приемаш.И на мен ми действа както при теб (в началото подивяваш и към края на месеца някак си ефекта отслабва).Но 2 седмици пауза и ето го отново :)
Този Плутониум видях че е на приятна цена от 130лв ЛОУУ....незнам за колко време е но jacka стига за 2 месеца и е 77лв. Ако не си го пробвал този продукт го вземи в напредвид “Делев” при твоя избор
Поздрави
22.10.10
09:13
Смятам да си взема монохидрат и нова кутия протеин в края на месеца като свърша със пудрата. След зареждащата фаза или просто след като усетя креатина ще доизпия другата половина от джака
иначе 1.5 лъжички не ми действаше като цяло на края, само веднъж пробвах с 2.5 и спрях
Мнението беше редактирано от CircleOfPain на 22.10.10 09:14.
22.10.10
09:32
Плутониума изглежда много добре като етикет но не и като цена
22.10.10
09:45
Общо взето всичко е до правилната доза.