22.10.10
11:40
Аз като дългогодишен НВД привърженик, се опитвам насилствено за поредна есен-зима да вляза в НВД. Защо??? Яде ми се съвсем различна храна-сурови плодове, ядки и рядко месо. Дори извара проядох, щото рибата ми писна. Ами истината е че имам едно наум и ме е шопе да не кача мазнини, но ям плодове и то доста.
Повода за темата е тази статия http://yogauprajneniya.wordpress.com/%D1%85%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B5%D0%BD%D0%B5-%D1%81-%D0%BF%D0%BB%D0%BE%D0%B4/... и пречистващите режим напоследък
Какво е вашето отношение към качествата на плодовете и схващането че пречат на отслабването и чистенето???
22.10.10
12:11
Ако ти остават няколко седмици до състезанието може и да ти навредят иначе си имат витамини фибри и някои полезни като цяло неща.
Нищо против плодовете, стига да не се абсолютизира ползата от тях. Или “пречистващите” им свойства. Сами по себе си не са пълноценна храна и не е добра идея да се кара само на плодове.
Дали пречат на свалянето? Ами, яж банани (диня, пъпеши) и други подобни плодове на корем и сама ще разбереш дали пречат. На мен лично големи количества от тях ще ми пречат, ако тръгна да чистя до нисък процент мазнини.
Мнението беше редактирано от Петко К на 22.10.10 12:54.
22.10.10
15:31
Плодовете са хубаво нещо в разумни количества, но плодове като ябълките и ягодите. Бананите доста пречат на свалянето :)