Serious Mass ON помощт!

Темата е заключена.

20.10.10
11:32

Здравейте!

Вчера си купих silabg.com/bg/product/comments/id/139 и се натъкнах на малък проблем въпросно консумирането дневно,след като се опитах да намеря решение на проблема си в интернет се обърках още повече.Момчето което продаваше в магазина от който купих продукта ми каза,че трябва да го изпия за месец и половина някъде,а в интернет повечето хора казват,че го пият за има няма 10 дни,а разфасофката ми е 5.600кг. Въпроса ми е дали някой не може да ми даде съвет как аджеба да го приемам най удобно и най лесно,защото много се обърках...

Благодаря предварително!

20.10.10
11:45

Дозировката е 2 мерителни лъжици - 334 грама. Съветвам те да пиеш всяка сутрин след ставане 1 лъжичка(половин доза) и веднага след тренировка или между хранене - другата половина от дозата. В голямата разфасовка има 16 дози стигащи за 16 дни.

Мнението беше редактирано от NightElf на 20.10.10 11:46.

IM

20.10.10
13:53

Аз искам да попитам този въпросния гейнър Serious Mass na ON дали е добре да се пие заедно с silabg.com/bg/83-OPTIMUM-NUTRITION-CGT-10.html ? Също така има ли значение кога пиеш гейнъра в смисъл дали е след ядене или преди ядене ?

Мнението беше редактирано от Impulse на 20.10.10 14:01.

20.10.10
14:23

За колко време ще ти стигне зависи от това как го пиеш - според предписанието на производителя, или според няк’ви твои нужди.
С CGT е уместно да се пият въглехидрати.

п.п. ‘помощ’ , не ‘помощТ’

Мнението беше редактирано от FaceOff на 20.10.10 14:42.

СБ

21.10.10
04:30

По принцип тази торба трябва да ти стигне за около 16 дни. Дневната доза от 2 пълни черпака я разпредели на няколко приема всеки ден - между хранения, след тренировка. Важно е да се взима редовно.

22.10.10
12:23

И аз пия въпросният продукт:

1.1 Ставаш на гладно -  1 мерителна лъжица в 500мл вода
1.2 След тренировка 15мин-30мин - 1 мерителна лъжица в 500мл вода
общо 334 гр на ден или 2 мерителни лъжици!!!

16 дена и свършва....

Аз го пия с Креатин Монохидрат! и на мен в магазина ме подведоха като теб :)

22.10.10
17:07

И вече трябва да си правите изводи да не пазарувате от самите магазини :)

HE

22.10.10
21:58

Разбирам, че е криза, но хайде малко по-леко. Що от онлайн магазина не могат да му кажат същото ли /знам два физически магазина в които ще му дадат повече от добра консултация/? Онлайн магазините гледат на снимка или хвърлят боб? Хич принципно не е важно да видиш човека, какъв тип структура е.

23.10.10
16:31

Най-добре е да се почне с една доза(около75гр) след тренировка ако е малко и не се качват килограми тогава и доза от 75гр след закуска( не на гладно след закуска  да не се замества закуската с него). Казвам го от опит нищо, че на етикета пише друго.
Ако се приемат 300гр на ден или повече това са 1200ккал повече от стандартното количестшо храна което сте приемали това на 100% ще доведе до натрупване на мазнини. Приемът след тренировка е най-важен защото тогава се усвоява най-добре.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1