22.10.10
12:56
~За сега се свалят от продажба, имам човек който иска да вземе всичко в началото на Ноември. Ако се откаже пак ще побликувам обява.
Темата беше редактирана от RockWiLdeR на 24.10.10 14:58.
Предлагам 90 лв ,
ако си съгласен ме потърси.
Мнението беше редактирано от Milen0v на 22.10.10 15:31.
казано от Milen0v на 22.10.10, 15:30:
Предлагам 90 лв ,
ако си съгласен ме потърси.
:D Сериозна отстъпка....
22.10.10
16:32
казано от Milen0v на 22.10.10, 16:18:
Той знае за какво говоря....
Нямам в предвид всичко :Д
“Цените не се коментират.” - 2-та лоста за дъмбел с ограничители са 40лв + 2x15кг тежести на 3лв/кг. са 90 лева - общо 130лв.
Моето предложение в темата ти е 120лв. Ако имаш интерес - може да се разберем, но само на предложената цена. Ако не, ти пожелавам успех и късмет, с търсенето на дъмбели! ;)
22.10.10
16:57
50лв веднага ги имаш за 4х5кг
намери ме в скайп: zt4cy_ttk
или на ЛС ако ти е по лесно, или на пощата zt4cy@abv.bg но най добре на скайп
понеже не разбрах каква е точната цена на Кг за 5тиците ми пиши все пак на скайп да се разберем от софия съм и аз
ако отговориш тази вечер може още утре да се разберем да ги взема дори и 3лв/кг да е но все пак тр да ги видя как са снимки ако имаш и т.н.
Мнението беше редактирано от Konstantin Ganev на 22.10.10 17:12.
22.10.10
17:25
Предполагам това Wild след Rock не е случайно за твое и мое успокоение цената на тези лостчета в спорт депо е 19.20 има откъде да се намерят и за 18.Тежестите може да се допусне че ще ги продадеш някак. Лежанката цената и е 260 нова да речем тук си ок - не знам обаче откъде измъдри приставката за прасец към нея :D Колкото до цената на лостовете ако не са олимпийски (което съм убеден) - ще си направиш простор в къщи или ще изчакаш докато скочи стоманата след няколко години. Успех с продажбата от мен и се извинявам че ти наспамих темата. Просто не се сдържах и колкото и да са маркови това са железа ф30 -съветвам те да поровиш малко в дистрибуторите и онлайн магазините за да си свериш цените.
Мнението беше редактирано от Uglyficator на 22.10.10 17:26.
22.10.10
17:41
Прав е потребителят преди мен. Но все пак ме потърси Рокуаилдър
Абсолютно съм съгласен с колегите.Същите неща в магазините(които плащат данъци,наеми,заплати и т.н.,и са ползвани 0 пъти) са по-евтини,а лостовете специално са на почти двойни цени.Всякви предложения съм виждал,но това направо изби рибата.Не можеш да купиш нещо ново и да го продадеш 2-ра употреба на двойна цена.Това само Рокфелер го е правил,ама не можем всички да сме като него.
24.10.10
06:14
Много обичам да прочета “цените не се коментират” - напротив - винаги се коментират - затова е форум.
И аз ще ги коментирам - не защото искам да купя нещо, а за да не се излъже някой да купи.
Тежести за 3 и 4 лв килото? - В магазините са по 3 и 50.
Лостчета за 20 лева? - В магазините са по 17 лева
Който иска да купува - има предостатъчно теми в същата тема (продавам), а ако в момента няма - поизчакайте ... Цени в рамките на 2 - 2,50лв за кило, са нещо нормално за ф30 (без гума или хром).
Кофти е когато си дал Х пари и искаш да изкараш Х + нещо отгоре на гърба на някой нов, който не е в час още. Доколкото знам идеята на форума е да си помагаме и да съдействаме на другите в желанието им да спортуват ... и да очакваме помощ за нас от другите, а не да се лъжем за по 20-30 лева.
Айде със здраве!
24.10.10
09:22
Това са цените и няма да се променят.
Който не го устройва и иска да ги подбива - да отиде в магазина и да ги вземе по-евтино същите неща, ако си мисли че ще ги намери /най-вече тежести Kettler за 3-4 лева на кг или предлаганата лежанка за 200лв./. Всичко общо ми беше излязло приблизително 980 лв, когато ги купувах нови. Освен това, към последния колега - дали се коментират или не цените, определям аз. Това е обява, а не форум за обсъждане на цени.
Да не говорим каква отстъпка съм направил ако се вземе всичко - с тази отстъпка не само лостовете, но и тежестите ще ви излязат осезаемо по-евтино.
—————————
Към колегата с интерес към 5-ците: ще ти пиша в Skype в понеделник, ако до тогава нямам оферта за повече неща на куп. Цената на 4x5 - 60лв.
Мнението беше редактирано от RockWiLdeR на 24.10.10 09:40.
Рок наистина намили цените.Това че си дал толкова пари неозначава че ще ги продадеш на почти същите.От магазина ще си взема за 140 лв същите дъмбели (30кг)като твойте , а за 160 лв пак същите но гумирани,но ще знам че са чисто нови , неползвани.Твоята оферта е 120 лв < 140 лв по малко да ... но са ползвани!
ПС:цената , която съм предложел за дъмбелите още е валидна
Мнението беше редактирано от Milen0v на 24.10.10 13:07.