NO Explold +Syntha 6

22.10.10
21:18

Решил съм да пробвам тази комбинация NO Explold +Syntha 6 с цел покачване на сила и мусколна маса ако може да споделите удачна ли е комбинация.И как да го приемам като дозировка за да мога да прецана за колко време ще ми стигне  протейна е 2 кг. а бустера 500гр понеже  ще го делнем с един фр. Аз съм на 18г. 178см 66кг с 1г. стаж в фитнеса до сега сам пил гейнери,греатин и амино :) мерси предварително :)

22.10.10
21:50

Според указанията на етикета NO Xplode би трябвало да се приема по следния начин:

- в тренировъчни дни от 1 до 3 дози (1 доза = 1 мерителна лъжичка = 20.5 гр.). С други думи в тренировъчен ден трябва да се взимат от 20.5 до 61.5 грама.

- в не-тренировъчен ден трябва да се взима 1 доза (1 мерителна лъжичка) или 20.5 грама.

Минимума, който можеш да взимаш е по една доза в тренировъчен ден, без прием в не-тренировъчен ден. Тогава ако тренираш 4 пъти седмично ще пиеш по около 80 грама на седмица (4 х 20.5) и тогава 500 грама ще ти стигнат за около 6 седмици, но ефекта ще бъде съмнителен.

Максимума е 3 дози в тренировъчен ден + 1 доза не-тренировъчен ден, което при 4 тренировки седмично прави около 300 грама на седмица или 500 грама биха стигнали най-много за 2 седмици.

Аз приемам в момента NO Xplode, като го пия в максимално посочените в указанието дози (3 дози - тренировъчен ден + 1 доза - не-тренировъчен ден). Взел съм си 2 кутии, всяка от 1025 грама.

Според мен 500 грама NO Xplode не са добре похарчени пари. За същите пари аз бих си взел BCAA заедно с протеина.

22.10.10
21:59

Интересно ми е как ти се отразяват три дози.Аз от две не мога да мигна поне до 4 сутринта.
Не е чак толкова набутвация.В момента половин кутия може да му излезе 36лв.,но тя определено няма да му стигне до никъде.
Минимум 6 седмици прием си трябва,препоръчителни са 8,а макс.12.

Към автора: Ако не смяташ да правиш нещата като хората,по-добре наистина не си хвърляй парите на вятъра.

22.10.10
22:21

Усещам напомпване (но не кой знае какво) и скъсявам малко почивките между сериите. Според мен стимулиращия ефект на NOX-а се дължи преди всичко на съдържанието на caffeine. За по-младите хора, които не са свикнали да злоупотребяват с големи количества кафе, кофеинът в NOX-а е това, което им дава хъс по време на тренировката и ги държи будни до среднощ. Аз обаче дълги години наред пия по 2-3 двойни кафета на ден и може би поради това усещам съвсем леко стимулиращия му ефект.

CI

23.10.10
07:23

С 500гр. NOX и половин кутия синта6 нищо няма да постигнеш. Ако качиш и 1 кило ще се дължи най-вече на храната.

23.10.10
11:18

казано от CircleOfPain на 23.10.10, 07:23:

С 500гр. NOX и половин кутия синта6 нищо няма да постигнеш. Ако качиш и 1 кило ще се дължи най-вече на храната.

синтатя е 2кила а иначе след 500г бустера ще делнем още 1 кутия тва го правя понеже сега не разполагам с пари за цяла коф.А иначе добра ли ще е комбинация за маса и сила или ако може да препорачате др в рамките на 150лв :)

23.10.10
11:26

Вземи един креатин моно/кре-алкалин + витамини вместо Нокса ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1