15.04.05
10:51
може ли малко инфо за тоя хап . Казаха ми че бил по-добар от бинабола (по-малко сваляш след цикал)
16.04.05
09:44
Това е първия стероид, използван от американските атлети. Получен е като дериват на тестостерона, има силен анаболен и андрогенен ефект. Тези негови качества водят до драматичен разтеж на силата и масата. С този високоефективен анаболен стероид са свързани и някои странични ефекти. Наличието на 17-алфа алкидна група го прави токсичен за черния дроб. Ароматизира лесно. Задържа вода и повишава кръвното налягане. Много от страничните ефекти могат да бъдат парирани със съвместната употреба с Нолвадекс. В много случаи това води до намаляване водната задръжка и другите странични ефектисвързани с ароматизацията. Препорачителните дози са м/у 15-30мг., но могат да достигнат и до 100мг. дневно.
Тва е от страницата на бб-теам ..
Просто можеше да потърсиш мааалко-повече :wink: :lol: :lol: :lol:
а нали знаеш че когато 1 стероид се ароматизира в тялото тои се превръща на женски хормон и започват да ти растат хубави закръглени млекодаини цици :)
да а какво се взима против ароматизирането .ровех се в нета и намерих една примерна схема . какво мисли те?
1 седмица -2
2 семица -4
3седмица -6
4 седмица -4
5 седмица -2
[quote author=“ludia”]да а какво се взима против ароматизирането .ровех се в нета и намерих една примерна схема . какво мисли те?
1 седмица -2
2 семица -4
3седмица -6
4 седмица -4
5 седмица -2
Тва сигурно са брой хапчета по 5мг, защото в противен случай не си струва взимането! Пък кво да и мисля - обикновена пирамида за орален стероид!
20.04.05
21:14
[quote author=“ludia”]може ли малко инфо за тоя хап . Казаха ми че бил по-добар от бинабола (по-малко сваляш след цикал)
Абе хора, това е МЕТАНДИЕНОН, което е активната съставка на БИОНАБОЛА
http://www.bda.bg/drugs/details/lf390.htm
В много страни го наричат само МЕТАН.
Така че какво толкова го намирате за ПО-ДОБЪР от Бианабола не знам.
Освен това, на 17 място в стероидните ядра има метилова група - CH3
а която по същество не е АЛКИДНА а АЛКИЛНА, и от там идва името му: МЕТАН-ДИЕНОН.