23.10.10
10:02
http://www.youtube.com/watch?v=4gzW6_mXlhc -какви са ви мненията
23.10.10
10:17
-лапето удря супер зле
-ако имаш такива машинарии в гаража не чувал ми цял танк ше си напрайш :D
Има статичен център на тежестта ( дървеният цилиндър вътре ), който ще пречи много на свободното движение на чувала в следствие от ударите ти. Когато удариш чувала, той ще ти отвръща много по-тежко от нормален такъв, заради дървото вътре. Отделно, че няма как да го закрепиш за тавана, за да издържа на истински удари ( а не тези на 10 годишно американче с анорексия ), тъй като където и да го захванеш - тиксо или балатума, ще се скъса от протриването.
Най-успешният и издръжлив домашен чувал, който сме успявали да сглобим за тренировки бе изработен от брезент с който са покрити ремаркетата на тировете, а вътре се пълни с гумени трици. Чувала се зашива с дебел канап по възможност да не е от найлонови материали.
Носещата конструкция - шест големи стоманени шайби за горната част на чувала, четири вериги, четири стоманени анкера ( Десетки или по-големи ), четири болта, кука, стоманена стойка за таван.
Инструменти: Клещи, Бормашина
Мнението беше редактирано от Timon на 23.10.10 11:15.
23.10.10
11:24
Никакъв шанс да издържи на по-силни удари...
amisrad мери си за инфото имаш ли снимки имам сички материяли а тези гумени трици за пръв път чувамм ? , а за машинариките в гаража сички имам , http://tekami.eu/index.php?option=com_content&view=article&id=50:-14030-&catid=34:2009-11-17-15-58-48&Itemid=54 тоя човал как ви се стува не е ли прекално тънък
Не е прекалено тънък. Влакната на винила са така разположени едно спрямо друго, че възможността да се скъсат е сведена до минимум. Чувала е добър за цената си. Гумени трици = гумени стърготини. Същото с което ще ти напълнят въпросният чувал. Можеш да ги намериш на много места. Гумените трици са остатъчен материал при студен регенерат на автомобилни гуми. Повечето сервизи се чудят къде да ги изхвърлят. Просто обиколи авто-сервизите, сигурен съм, че няма да ти откажат.
Най-евтиният ти вариант, ако ще купуваш виниленият чувал - купуваш го празен с тегло 1 кг. Така доставката ти с куриер до твоето място ще струва нищожна сума ( ако имаш нужда от доставка ). Обикаляш сервизите и им събираш гумените трици. Пълниш твоят, монтираш и го започваш редовно и методично да го пребиваш. Черният винил също е хубав избор, защото лесно се рисува върху него. Името на бившето гадже и прочие.
Мнението беше редактирано от Timon на 23.10.10 16:04.
Имам продукитите за тази съмоделка която ти каза amistad само зашиването е проблем и обръча от горе няkамкви мнения ?