09.05.04
16:23
Zna4i vzeh si nqkakyv gainer kombinaciq ot surovaty4en i soev protein - 500gr za 6lv, mislq 4e firmata se kazva6e nutrition ili ne6to takova(sigurno e bokluk no prosto tolkova pari imam). Ta vaprosa mi e normalno li e da ima otvratitelen vkus tova ne6to ili samo na men taka mi se struva(stranno 4e pi6e 4e sadyrja podsladiteli) i vse pak golqm bokluk li e ili gore dolu stava, tarsih ne6to samo za trupane na masa i prodava4kata mi kaza 4e tva e samo za masa.
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 16.04.11 11:02.
09.05.04
17:43
абе не е толкова лоша фирмата ,но всеки има различен вкус. Твоето какво наподобява ?Може случайно да си попоаднал на някаква кофти кутия ,а може и такъв да си е вкуса. Не всички протеини са вкусни
09.05.04
18:12
ami na men na ni6to ne mi napodobqva i osven nepriqtnie vkus ima i mnogo ostra mirizma, kato otvorq kutiqta i ako vdyhna malko po silno 6e mi podeistva kato amonqk :) Maika mi vika 4e miri6elo na le6nici i 4e ne bilo gadno ama za men e, e ko da se prai dal sym parite, 6e trqa da piq
09.05.04
19:25
Ами така ще трябва да направиш. Стига да няма някакви странични ефекти или да не връщаш поръчката :lol:
09.05.04
19:50
Хаха на тебе ти мирише на амоняк а на маикати на лешници,интересно 8) .Не слушаи продавачки в магазини за суплементи защото те са последните които могат да ти кажат нещо смислено по темата!
По принцип на Нутрим продуктите не знам да имат кофти вкус и миризма,а и цената нещо много евтино излиза!Виж какво си купил и провери срока на годност,може и да го върнеш в магазина!
Но по принцип вкуса и миризмата не е задължително да са приятни!
На Биогеим продуктите миришат на котешка храна,но са годни за консумация!
Nedej da gleda6 vkusa ami vij ima li efekt oba4e po princip geinerite sa s hubav vkus zaradi tva 4e imat prosti vuglehidrati.a puk i cenata si e gore dolu normalna.ama vse pak ne obru6taj vnimanie na vkus i miris obru6taj vnimanie na efekta!!!
08.06.04
21:48
Evilcho, ами ти за 6 лева - 500гр. и на вкус ли искаш да го докарат :lol: :lol: . Много ме съмнява дали не са ти наблъскали някво нишесте или трици. Не знам за тея пари ти е бедна фантазията какви ли не боклуци могат да ти наврат в кутията. 500гр. качествен гейнър варира от 40-50лв.
Ако не забелязваш никакви странични ефекти от рода на газове, гадене и т.н. можеш да го изпиеш. Ама моят съвет е да не си купуваш такива “работи”. Дето не знаеш какво съдържат даже. Защото можеш да получиш и хранително натравяне има ги всякакви.....
500гр. 6 лева ;))))) тва треа да е неква супер далавера или супер ГОЛЯМ боклук.
Само да ви светна поразпитах насам натам из складовете: СТАРТЕРНИТЕ СМЕСКИ ЗА ПРАСЕТА струват 2-3 лева / кг. Та това може да е нещо подобно...
да ви кажа кое е най-отвратителното нещо, което някога съм пил:
UNIVERSAL MEGA MASS 3000 ( ORANGE CREAM )
а най вкусното:
UNIVERSAL MEGA MASS 3000 ( CHOCO CREAM ) & Musashi WPC (banan)
Това портокала мирише на лайна а вкуса е отвратителен !
Изпих половината, а другата продадох на един приятел :)
09.06.04
15:15
Ей пич, направо ме уби. Нали знаеш, че евтиното винаги излиза скъпо бе. Пък и тва нещо ако има протеин в себе си повече от 20 % аз на трамвай ставам. Та викаш 6 лв за 500 гр...Да ти кажа и аз се почуствах така като си купих първия протеин (нищо не разбирах тогава). Та протеина беше на Биогейм соевия. Само хора, които са пили такова нещо знаят за какво говоря :D. Само ще спомена, че диарията сигурно е цвете пред тва дет ми се случи.
Ако нямаш парички - Нутрим, но според мен по-добре дай повече пари за качествена храна и си събирай за да си купиш нещо качествено (вярно, че 30-40 лв за кг изглеждат много, ама веднъж ако опиташ и знаеш за какво ги даваш - не, че и там няма да има издънка, ама поне е по-малка вероятността).
Айде разглеждай сайта и форума и събирай инфо.