мед

23.10.10
17:59

Каква ще стане ако си разтворя 5 лъжици мед в 0.5 литра вода и го пия по време на тренировката?

23.10.10
18:12

1. Ще ти е сладка тренировката:)
2. Ще си вдигнеш кръвната захар и инсулина
3. Няма да гориш гликогеновите запаси и/или мазнините

ВН

23.10.10
18:20

За 1. си прав.
2 и 3 не са истина.

Какво ще стане, ако сложиш 10 ментоса в бутилка кока кола и разтръскаш? :) Няма да има полза от меда във водата.

23.10.10
18:23

Нама ли да ми отдава енергия по време на тренировката и да имам повече сила?Питам зощото дядо ми е пчелар и мога да ям много мед и да си правя експерименти.

23.10.10
18:47

И на мене не ми се дават пари за интра продукт :D:D Аз мисля утре да пробвам, но никога не съм го правил и незнам дали ще се разтвори добре :X

Ми за целта ще си го направиш няколко часа по-рано,като го разтвориш в топла вода и после си я изстудиш...предполагам трябва да стане номера и при изстудяването меда да не се оцеди на дъното

23.10.10
20:03

казано от MaSTaH на 23.10.10, 19:22:

Ми за целта ще си го направиш няколко часа по-рано,като го разтвориш в топла вода и после си я изстудиш...предполагам трябва да стане номера и при изстудяването меда да не се оцеди на дъното

РЕШЕНО Е !!!

24.10.10
10:09

аз преди години си правих такива експерименти ,домашният мед ,както и да го сложиш във вода като постои се разтваря,сила дали дава не усетих...

24.10.10
11:25

Е, едва ли някой очаква чак сила да му дава :D

CI

24.10.10
14:49

Баш пък сила :D
Аз се притеснявам от катаболните процеси по време на тренировка и спада на гликоген. Смятам да си взимам едно шише с разтворени 40-50грама глюкоза. След тренировка като сложа 2 супени лъжици глюкоза в чаша вода и разбъркам много добре се разтваря ;)

24.10.10
19:10

Мамка му...супер е гадно, сложих 2 лъжици домашен мед, разтворен в ~500мл. чишмяна вода. Получава се нещо, невероятно гнусно :D Все едно пиеш повърнато, усещаш му вкуса в началото и в края става още по-гадно :D Да добавя, че беше в топла вода и бях цопнал меда около 2-3ч. преди тренировката :D DON’T TRY THIS AT THE GYM !!! :D

24.10.10
19:42

Ооооо утре ще го пробвам със сигурност.Само да ви кажа зе меда като го разтопявате или разтваряте тимпаратурата нетрябва да е повече от 40 градуса май беше,защото иначе полезните съставки умират и меда става само сладък сироп.Иначе тая напитка ще е природния бустер,който ще ми пръсне вените.Утре ще пробвам.

Мнението беше редактирано от PULLUP на 24.10.10 19:44.

24.10.10
19:44

По-хубаво така :D

24.10.10
20:27

казано от PULLUP на 24.10.10, 19:42:

Ооооо утре ще го пробвам със сигурност.Само да ви кажа зе меда като го разтопявате или разтваряте тимпаратурата нетрябва да е повече от 40 градуса май беше,защото иначе полезните съставки умират и меда става само сладък сироп.Иначе тая напитка ще е природния бустер,който ще ми пръсне вените.Утре ще пробвам.

Луд ли си е брато...прочете ли ми поста :D Ай да ти е сладко...поне това е сигурно :D

25.10.10
08:25

казано от PULLUP на 24.10.10, 19:42:

Меда съдържа доста въглехидрати, така че може да си го хапваш през целия ден, особено ако не си мазен. Яж го сутрин с овес и мляко, на обяд с кисело мляко и плодове, ползвай го като заместител на захарта за чайчета или каквото и да е. Аз захар не приемам, заместил съм я с мед, защото е супер вредна... тя взима от организма, от костите етц., за да се разгради.

25.10.10
17:52

Днеска пробвах с 5 лъжици в 0.5 литра.В залата ми беше малко по-свежо обаче после като свърших тренировката лошото беше, че небях гладен нещо.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1