Въпрос относто аминокиселини

23.10.10
20:06

Здравейте за пръв път ще взимам каквито и да е добавки, та искам да ми кажете тези аминокиселини добре ли са, защото като за мене са ми доста изгодни. То на опаковката пише 1ва и 2ра седмица по 1 таблекта преди и след, а 3та и четвърта по 2таблетки преди и след.
fitness1.bg/beta-alanine/

и мисля, да ги комбинирам с kre-alkalyn

CI

23.10.10
20:08

Това не са аминокиселини, а аминокиселина. Тази доза е нищожна, както и разфасовката от 150грама. На Примафорс има 500гр бета аланин за 62лева. Ще стигне за 3 месеца. Ефекта се усеща след известно време, нужно е натрупване. Комбинацията бета аланин и креатин е много добра.

23.10.10
21:28

Е значи тази разсфасовка ще върши ли някаква работа... интересуваме понеже като си взема креатина, и ми остават още горе доло толкова пари за аминокиселини
fitness1.bg/cat/3/
ето от тука, ако можеш да ми предложиш нещо по-добро

25.10.10
11:34

Според мен, тези чернодробни аминокиселини ще ти свършат чудесна работа, а и не са скъпи. http://www.sport-x-pert.com/all/details/115/16/muskuloizgrazhdashti/aminokiselini/

25.10.10
12:38

Аз също съм фен на Uni-Liver. Изпил съм няколко кутии от тях. :)
На ден се приемат по 20-25, по 5 с всяко хранене

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1