28.04.04
22:24
ZDr
Ot petyk zapo4vam da hodq na fitnes no nz ni6to za trenirovkite i dietite.Visok sym 173 65kg iskam da natrupam 6te masa no kakto kazah ne sym zapoznat sys programata i dietata.Kajete nqkoi variqnt za dieta i programa kakto i nqkoi polezni syveti za na4ine6.Mersi predvaritelno.
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 14.04.11 17:32.
29.04.04
07:33
Идеята на тази интернет страница е да си запознат с материала, поместен при нас и след това вече да дискутираме нещо, което е на базата на твоите нови познания. При така зададен въпрос ти определено не си прочел нищичко, което до голяма степен ще изисква доста хора от тук да повторят за пореден път вече казани съвети.
Въпреки всичко, най-бързо ще стане ако отидеш на http://begin.bb-team.org/. Този раздел е направен точно за хора като теб. Всичко, което ще ти трябва, е описано.
Поздрави!
01.05.04
21:32
da no tova ne raboti :((.Kajete mi pone nqkakva osnova da zapo4na za6toto ytre sys otonovo na trenirovki a nz kakvo da pravq.V petyk pravih gyrdi i biceps.Za gyrdi pravih leg i naklonen leg po 4 serii kato po4nah 1 seriq-samo losta,2-seriq s 5kg,3-ta 10 kg i 4 s 20 kg tejesti kak vi se struva taqzi piramida?A za biceps nz kakvo to4no praveh mai povdigane na 6tanga ot prav stoej i posle razgyvaniq s dympeli.Ta kakvo mojete da me posavetvate da treniram ytre?
01.05.04
22:15
Човек влез в bb-team.org в раздел тренировки там има всичко което ти трябва!
01.05.04
23:16
Разделът, който посочих работи - трябва да се отвори поп-ъп. Ако не се отвори автоматично има линк, на който трябва да се кликне.
09.05.04
14:14
Ve4e 4-ti pat hodq v zalata.Pravq po 2 uprajneniq s po 2 serii za vsqka muskulna grupa na trenirovka.Kazaha mi da treniram o6te 1 sedmica taka i ve4e da si napravq split programa.Kakvo 6te kjete po vaprosa?Opitvam se da spazvam dieta za masa no sega mi skimna drugo.Iskam da pitam sled kato svyr6a s tazi programa moje li da mina na trenirovka za relef?V smisal kak 6te mi se otrazi na tqloto tazi trenirovka 6te dade li rezultat do lqtoto?I mnogo ama naistina mnogo iskam da mahna mazninite ot korema.Kogato sym izpraven se si li4i 4e sym mazni4ak no kato sedna i si li4i 4e imam mnogo mazno korem4e.Daite mi nqkakav savet kak da se otyrva ot tezi maznini.
09.05.04
17:07
Чакай сега. Първо трябва да си изясниш маса ли искаш да правиш или релеф? Защото ако искаш и двете да правиш ще ти се наложи да вземаш от допинг препаратите, които не са много препоръчителни особено за младежи ;) .
Общия принцип е:
Ако искаш да правиш маса: по-малко и по-тежки повторения; повече базови упражнения; повече почивка между сериите;
А за релеф: повече повторения с по-малко тежести; 1-2 базови упражнения, включваш и толкова орелефяващи упражнения; по-малко почивка между сериите;
Но най-важното е хранителния режим. Защото без него нито маса, нито релеф ще направиш ;)
Ами това е, което се сещам сега ;) За хранителния режим ще питаш Image . Успех!!!
09.05.04
18:28
Na4i isakm da pitam dali s pravilen hranitelen rejim i s pravilni trenirovki za relef 6te moga da postigna ne6to do lqtoto za6toto mnogo isakm da smykna tezi maznini no ako mislite 4e nqma da stana za takav malak period 6te si prodylja za masa?
09.05.04
20:11
Виж сега може и да постигнеш каквото искаш, но не е хубаво на месец да сваляш повече от 5-6 кила. Защото след това като спреш диетата тези кила, които си свалил ще ги възвърнеш много бързо. Но според мен до лятото(22 Юли) ако спазваш една добра диета наистина стриктно и ако тренираш както трябва ще направиш хармонично тяло. Е то зависи и на какво ниво си сега.
Успех !!!
10.05.04
13:49
Dobre navih se da po4vam s relefa :lol: .Sega 6te pomolq nqkoi da mi kaje primerna programa za relef.A py ako na nqkoi mu se otkysne i edna dietka da napi6e cena nqmate hora :)
10.05.04
14:16
Програмата е много относителна. Аз мога да ти направя програма ама не знам на теб как ще ти действа. Защото на всеки човек действа по различен начин. Аз примерно не мога в един ден да правя гърди и рамо, защото ми се уморява много рамото при трен. за гърди. Ами мога да ти дам различни видове сплитове и да си харесаш някой:
> 1 <
Понеделник: Гърди
Вторник: Гръб
Четвъртък: Рамо
Петък: Трицепс, Бицепс
> 2 <
гърди, бицепс
крака
гръб, трицепс
рамене
> 3 <
крака
гърди, трицепс
гръб, бицепс
рамене
> 4 <
гръб
гърди
ръце
крака, рамене
> 5 <
рамене, трицепс
гръб
гърди, бицепс
крака
Ако искаш ги пробвай всичките, ако искаш си състави нов. Но трябва да експериментираш докато нацелиш правилния сплит. А пък вече си имаш правилен сплит изготвянето на упражненията е по-лесно. Вкарваш 1-2 базове(зависи от мускулната група) и още 2-3 оформящи(зависи от мускулната група) и си готов и с тренировката. Но щом ще правиш релеф без кардио няма да минеш. Всяка сутрин на гладно бягане - 30 минути. ;) Казах ти, че ще имаш ефект, но се иска доста воля. Аз сега ставам всяка сутрин в 05:30 и ходя да бягам поне по 3 км. и следобед тренирам към 15:00. И като спазваш една нисковъглехидратна диета ще стане нещо ;) Айде залавяй се за работа....
10.05.04
17:27
Mersi mnogo 10000x ;)
Oba4e s kardioto nema da se razbereme taka.A sym sutrin na daskalo i stavam v 6:30.Nqkaksi ne mi se stava v 5:30 :) a i az i bez tova ne si dospivam.Lqgam is ne po-rano ot 11-12 i taka…... :)Zadyljitelno li e da e sytrin.Nemoje li sledobet na gladno.Az sy6to treniram ot 15:00.
10.05.04
17:44
RaVeN ами такова е брато трябва да ставаш. Аз от тази седмица почнах да си лягам рано и да ставам рано, иначе следобед не е много препоръчително да е след тренировката баш ама така вечерта примерно към 19 или 20 може щом не можеш сутрин, но най-добре е сутрин. ;)
10.05.04
18:12
Taka stava :).A kakvo mislite da vkaram li i pluvane v dnite koito po4ivam?
10.05.04
18:56
Ами вкарай то даже е хубаво да се комбинират. Само да имаш къде да плуваш, защото тука още на са отворили басеините ;) . Можеш да вкараш каквото искаш: плуване, колоездене, бягане, удряне по боксова круша, секс........ и т.н. Абе всичко що натоварва сърцето е кардио ;)
10.05.04
21:53
Samo da popitam imate li rpedstava kak da si izravnq gyrdite 6toto ednata mi e malko po-oformena ot drugata i e malko ne simetri4ko
:).Ne se zabelqzva koi znae kolko no .....a i ne samo s gyrdite bicepsa i predimi6nicata sy6to.Daite mi predlojenie kak da gi popravq :)
RaVeN, това не трябва да те бърка :)
Няма човек с идеална симетрия.
Ако се вгледаш. ще забележиш разлики и в гърдите, и в ръцете, и в краката, изобщо навсякъде и у всеки - виж доли и Олимпиите - Арнолд, Франк Зейн, Дориан, Рони.
Вероятно хората около теб не забелязват разликата, а и като качиш малко повечко маса, ще стане по-незабележима.
Успех!!!