Въпрос относно Forever Lite

23.10.10
20:59

Така.. Значи леля ми, която не знае що е туй английски език :D (само испански) си купила Forever Lite Ultre Chocolate (ето това само ,че е с вкус на шоколад http://www.aloeikrasota.com/product-forever_lite_ultra.html ) обаче не и хареса и ми го пробута на мен.. Аз обаче нямам никаква идея какво е това,кога се пие и за какво, и се надявам вие да ми обясните :)
Благодарности..

ВН

23.10.10
21:07

Прилича ми на MRP. Смес, с която да обогатиш храната си с протеини, въглехидрати, мазнини, някои друг витамин и т.н. Доза от това с едно кисело мляко би излязло хубава следобедна закуска.

24.10.10
08:23

Знам ги тези продукти, братовчедка ми е дистрибутор. Освен че е адски скъпо това, не ми се вижда и много качествено, но няма да го хвърляш естествено :) Само твърдият дезодорант на тази фирма е добър :) :)

Мнението беше редактирано от Мирослав на 24.10.10 08:23.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1