Аз за сега планирам да дойда, но знае ли човек...
Роджър, пращай позитивни вълни :D
17.09.10
04:01
казано от libra на 17.09.10, 03:24:
Ама че сте поспаланковци... :D
Кой, Ве?! 8-)
ааа тоя филм свъършиии :D… аз може да покатеря баирите, но може и в неделя да и не мога да обещая нищо : )
17.09.10
06:26
казано от CKOTA на 17.09.10, 05:46:
ааа тоя филм свъършиии :D… аз може да покатеря баирите, но може и в неделя да и не мога да обещая нищо : )
Че защо ще отменяш баирите? Правим едно ранно сутрешно фитнесче и после ти си “хващаш гората”... 8-)
18.09.10
04:07
Моята скромна особа след малко се насочва към обекта... Ако ви стиска - там съм! (sun) (muscle)
Едиснтвеното хубаво нещо на залата е че е нова.
Иначе в този си вид не струва.
По ред на номерата:
-рецепцията е на срещуположната страна на входа. Това означава че при мокро време навън, вътре ще става кочина.
-няма мивки и кенефи в съблекалните ( поне в мъжката ). Тоалетната е само една и се влиза в нея от залата.
-подът е с кофти покритие. След половин година мятане на дъмбели и тежести, цялата замаска ще е леш.
-уредите само имат вид на скъпи, докато реалността е трагична. Не знам дали е заради кофти сглобяване или просто са си така, но половината лежанки са криви ( тоест пейката не е перпендикулярна с държачите за лоста ). Смит-машината тегли в една посока. Дисковете не влизат на шпинделите и всичките са или по лостовете, или по земята. Дъмбелите са с петстенен профил, което е много кофти ( примерно при пускане на дъмбела на земята човек не знае в коя поска ще тръгне и дали няма случайно да се озове на крака му )
-липсват пейки под наклон ( има само една ).
Надявам се някой от собствениците да чете това и да го приеме като градивна критика ;). Повечето неща могат да се оправят. Лично аз бих се радвал ако в квартала има читава зала ;).
14.12.10
12:05
Моля, хора, кажете сега:
във фитнеса най- обичам пътечката за тичане и много държа да има меки постелки за упражнения на пода, както и някое по-закътано ъгълче, в което да си ги правя. Някакви наблюдения???
Вече, като ваша съкварталка, очаквам мнение по въпроса =)
☼хубав ден!
14.12.10
12:38
Земляк, тия неща гарантирано ги има в Атлетик (в Младост 1а)...
Във фитнеса до Happy има пътечки, но не знам дали имат постелки (вероятно имат).
Добре дошла в най-хубавия квартал! (sun)
14.12.10
21:32
казано от Кольо Пияндето на 14.12.10, 12:38:
Земляк, тия неща гарантирано ги има в Атлетик (в Младост 1а)...
Във фитнеса до Happy има пътечки, но не знам дали имат постелки (вероятно имат).
Добре дошла в най-хубавия квартал! (sun)
хехе, добре заварил! И аз много си го харесвам.
До Младост 1а няма да ходя, понеже не ми е толкова близко, а пък и с цена 4лв на тренировка, изобщо и не се замислям да ходя другаде. Мерси за мнооогууууу бързия отговор, в първия ми удобен момент отивам да видя как е, какво е, що е и дано свикна към него, че 2 години от предната ми зала не съм излизала...
(слънце) ххихи, мн яки емотиконки има вече