Новооткрита зала София - Младост.3

Прескочи до:

16.09.10
21:21

Аз за сега планирам да дойда, но знае ли човек...
Роджър, пращай позитивни вълни :D

17.09.10
03:24

Ама че сте поспаланковци... :D

казано от libra на 17.09.10, 03:24:

Ама че сте поспаланковци... :D

Кой, Ве?!  8-)

17.09.10
05:46

ааа тоя филм свъършиии :D… аз може да покатеря баирите, но може и в неделя да и не мога да обещая нищо : )

казано от CKOTA на 17.09.10, 05:46:

ааа тоя филм свъършиии :D… аз може да покатеря баирите, но може и в неделя да и не мога да обещая нищо : )

Че защо ще отменяш баирите? Правим едно ранно сутрешно фитнесче и после ти си “хващаш гората”...  8-)

17.09.10
06:41

Нищо няма да отлагам... ще има разделяй и владей ;)

Моята скромна особа след малко се насочва към обекта... Ако ви стиска - там съм!  (sun)  (muscle)

18.09.10
08:53

Дойдох, видях и се размазах :D

01.10.10
17:14

Някой за утре да тренираме заедно? (think)

07.10.10
17:00

V nedelq i az 6te sam v zalata,da porazbutam 6tangite ;]

24.10.10
07:18

Едиснтвеното хубаво нещо на залата е че е нова.

Иначе в този си вид не струва.
По ред на номерата:
-рецепцията е на срещуположната страна на входа. Това означава че при мокро време навън, вътре ще става кочина.
-няма мивки и кенефи в съблекалните ( поне в мъжката ). Тоалетната е само една и се влиза в нея от залата.
-подът е с кофти покритие. След половин година мятане на дъмбели и тежести, цялата замаска ще е леш.
-уредите само имат вид на скъпи, докато реалността е трагична. Не знам дали е заради кофти сглобяване или просто са си така, но половината лежанки са криви ( тоест пейката не е перпендикулярна  с държачите за лоста ). Смит-машината тегли в една посока. Дисковете не влизат на шпинделите и всичките са или по лостовете, или по земята. Дъмбелите са с петстенен профил, което е много кофти ( примерно при пускане на дъмбела на земята човек не знае в коя поска ще тръгне и дали няма случайно да се озове на крака му )
-липсват пейки под наклон ( има само една ).

Надявам се някой от собствениците да чете това и да го приеме като градивна критика ;). Повечето неща могат да се оправят. Лично аз бих се радвал ако в квартала има читава зала ;).

Моля, хора, кажете сега:
във фитнеса най- обичам пътечката за тичане и много държа да има меки постелки за упражнения на пода, както и някое по-закътано ъгълче, в което да си ги правя. Някакви наблюдения???
Вече, като ваша съкварталка, очаквам мнение по въпроса =)
☼хубав ден!

Земляк, тия неща гарантирано ги има в Атлетик (в Младост 1а)...
Във фитнеса до Happy има пътечки, но не знам дали имат постелки (вероятно имат).
Добре дошла в най-хубавия квартал! (sun)

казано от Кольо Пияндето на 14.12.10, 12:38:

Земляк, тия неща гарантирано ги има в Атлетик (в Младост 1а)...
Във фитнеса до Happy има пътечки, но не знам дали имат постелки (вероятно имат).
Добре дошла в най-хубавия квартал! (sun)

хехе, добре заварил! И аз много си го харесвам.
До Младост 1а няма да ходя, понеже не ми е толкова близко, а пък и с цена 4лв на тренировка, изобщо и не се замислям да ходя другаде. Мерси за мнооогууууу бързия отговор, в първия ми удобен момент отивам да видя как е, какво е, що е и дано свикна към него, че 2 години от предната ми зала не съм излизала...
(слънце) ххихи, мн яки емотиконки има вече

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1