Фитнес програма и режим на хранене ???

23.10.10
12:44

Висок съм 183см., тежа 74кг. и според мен имам нужда от още маса. Започвам фитнес и искам да знам кои фитнес-програма и режим на хранене са най-подходящи за мен. Ще ви помоля за малко помощ. Благодаря предварително. :)

24.10.10
08:15

казано от Stefilled на 23.10.10, 12:44:

Висок съм 183см., тежа 74кг. и според мен имам нужда от още маса. Започвам фитнес и искам да знам кои фитнес-програма и режим на хранене са най-подходящи за мен. Ще ви помоля за малко помощ. Благодаря предварително. :)

Почети постни предложения и ще получиш насоки!

28.10.10
19:41

А някой не може ли да ми даде някаква прикерна програма, като за коите ръст и тегло ?

28.10.10
21:33

Има статии, направи си труда да прочетеш как и с какво трябва да се храниш, колко калории ти трябват, напиши какво си измислил и ще получиш отговори. Така на готово няма да стане.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1