Тия си прават някъв ташак. Тоя или има 20 000 абоната в скайпа и ги накарва всичките да гласасуват, което е малко вероятно, или “съвсем случайно” познава тея от списанието. Аз не знам, защо е тоя конкурс, разбирам да има 100 000 потребителя в сайта и да гласуват нещо, ама не е така. Аз ако организирам такъв конкурс ще кажа да сложат няколко снимки в изброените от мен пози. После ще прегледам внимателно снимките и с екипа(в случая този на списанието)ще решим кой е победител. Това си е чисто педалска работа, точно гледам конкурса и пише 454 гласа на оня и 832 на Велико, хоп след точно 13-15 секунди пак отидох при оня и гледам 1014, то хубаво ги е направил, ама за 15 секунди ?
Бах мама му!!!Има нещо гнило и смърдящо...Поне да бяха сложили 20/30 гласа отгоре ама то двойно.Малко са се пооакали и смърди.
Аз ви казах да саботираме Краси вместо да бутаме гласове на Величко, вий “не”. Айде сега. Отивам във форума да ги ругая.
едит: Ок, форума е пуст. Две теми с по едно мнение във всяка.. Предлагам утре маратон по гласуване - отваряте на нов таб страницата на нашия човек и през пет минути по един глас през целия ден докато сте (ако сте) пред композитора?
Мнението беше редактирано от ~ DN на 23.10.10 22:18.
24.10.10
05:25
Е няма да е първия нагласен конкурс нито последния. Свиквайте, че сте в бг, така се печелят конкурси търгове обществени поръчки и т.н.
П.П. Пишете във ФБ страницата на МИФ поне да се засрами оня мастит доктор.
Мнението беше редактирано от Иван Шишманов на 24.10.10 05:28.
24.10.10
05:38
Според мен Краси е използвал прокси за гласовете. Ако някой е по-запознат с прокситата може да удари едно рамо на Велико. Знам, че става бързо ...така че за 15-тина минутки може да дръпне с около 300-400 гласа. А ние отделно ще си гласуваме, въпреки че на мен не ми дава да гласувам толкова често.
24.10.10
06:16
аз запитах :D във фейсбук
24.10.10
06:27
казано от veronique на 24.10.10, 06:16:
аз запитах :D във фейсбук
Няма да ти отговорят. Преди месец два бях писал в една от темите, че и на мен ми липсват някои броеве от списанието. Няколко седмици някакъв младеж ми писа, да съм кажел кой да ми пратят. После аз му писах, че не върви страницата им да е с правописни грешки сякаш я е правил първолак. Естествено, не ми отговориха, явно пишат само като има парички, но тия ги знаем.
казано от anxiety на 24.10.10, 05:38:
Според мен Краси е използвал прокси за гласовете. Ако някой е по-запознат с прокситата може да удари едно рамо на Велико. Знам, че става бързо ...така че за 15-тина минутки може да дръпне с около 300-400 гласа. А ние отделно ще си гласуваме, въпреки че на мен не ми дава да гласувам толкова често.
Ти говориш за 15 минути, а аз за 15 секунди, точно толкова време ми трябваше да отида от него на Велико и обратно, за да видя разликата от 600гласа.
24.10.10
07:05
Определено значи е човек от сайта. Ние гласувахме колкото да трупаме импресии на сайта... Явно за това е и самия конкурс.
24.10.10
07:18
Ей сега нацъках отново няколко гласа! Давайте и Вие :)
Ако можеха да се пишат коментари, колко хранене щеше да отнесе Краси... :D
24.10.10
07:27
казано от Андриан К на 24.10.10, 07:26:
Ако можеха да се пишат коментари, колко хранене щеше да отнесе Краси... :D
x2 :D А и да попитам Велико дали няма да си поднови дневника :?
Бе че ще го минем като гласове ще го минем днеска пак, утре сигорно ще си сложи + 500 гласа, и винаги ще е по-напред от нас.
24.10.10
10:28
Благодаря на всички за подкрепата,но май няма смисъл...на онзи пак са му сложили гласове отгоре,въобще пълна пародия на турнир направо нямам думи.Ей сега ще напиша едино писмо на тия безсрамници от шиб**ия турнир.
Абе, айде стига бе... вчера цял ден гласувахме тука, за да направиме 400 гласа и оня за 20 секунди дошъл тъпака и направи 600. Това няма смисъл и да им пишеш на тея, няма да ти отговорят, а ако го направят ще кажат, че всичко е чесно.
24.10.10
14:48
казано от river на 24.10.10, 14:38:
Абе, айде стига бе... вчера цял ден гласувахме тука, за да направиме 400 гласа и оня за 20 секунди дошъл тъпака и направи 600. Това няма смисъл и да им пишеш на тея, няма да ти отговорят, а ако го направят ще кажат, че всичко е чесно.
А честно ли е? В тази тема не попадна ли на някой, който се е регнал повече от веднъж, за да даде повече гласове? Просто в живота, и особено в България, винаги се случва така, че все се опитваме да изиграем която и да е система и накрая ние сме изиграни по същия начин.
Нищо против ‘нашия’ човек, аз също гласувах за него, защото наистина този месец той е очевидния победител.
24.10.10
19:36
Вече са 2200 :D
24.10.10
19:46
ХАхАаХХаХ тея си правят ташак момчета .. :D:D
Направо спирам да гласувам, няма смисъл вече. Верно си правят та*аци със нас, бати циганската измамническа работа е това. Дано се отрови със протеина който ще спечели (ако това беше подаръка де).
25.10.10
04:41
Абе дано, но дали?
С прокси е невъзможно да се направят толкова гласове за кратко време. Просто другия си е вътрешен човек.
п.п. Момчета имам доста по-добра идея от хакване на сайта. Ако на някой му се занимава с писане на скрипт - пише, пуска го в браузъра и гласовете се цъкат сами. Пуска го тук във форума и с още 10 човека можете да се наслаждавате на това как върти брояча :D
Мнението беше редактирано от head_hunter на 25.10.10 04:56.
25.10.10
07:56
Скота е програмист, вярваме в него :D
казано от head_hunter на 25.10.10, 04:41:
Абе дано, но дали?
С прокси е невъзможно да се направят толкова гласове за кратко време. Просто другия си е вътрешен човек.п.п. Момчета имам доста по-добра идея от хакване на сайта. Ако на някой му се занимава с писане на скрипт - пише, пуска го в браузъра и гласовете се цъкат сами. Пуска го тук във форума и с още 10 човека можете да се наслаждавате на това как върти брояча :D
Правенето на скрипт е сложна работа, преди време се бях зарибил по една игра и бях тръгнал да правя скрипт, е отказах се от играта, след няколко месеца труд без резултат.
25.10.10
17:43
АХахахахаХААХахАХ |-(
И аз се отказах, вчера 3 пъти гласувах и толкова, като го гледам тоя тъпак колко гласа има... То няма смисъл да гласуваме вече, важното е, че опитахме.