21.10.10
08:44
Здравейте,само искам да ви попитам добре ли е този режим:10.00ч. 100гр.овес+1/2коф.к.мляко 1ч.л.мед и 3белтъка.13.00ч.4-яйца,10гр.масло.50гр.сирене+салата с много малко сол и зехтин.16.00ч.180гр.пил.филе+салата.19.00ч. 200гр.скумрия+салата.22.00ч.пил.филе+салата.1.00ч.200гр.извара+30гр.суров бадем.Общо взето това е като сменям месата чат-пат и телешко,пил.дроб варен,пил,сърца,но това по рядко основно карам на пил. филе.Къде да вкарам 50тина грама ядки още,че май калорийките ми се виждат малко?Храня се така от 50дни.Бях 113кг.сега съм 106.висок-1.84.На 5-6 дни ям и по 200гр.кафяв ориз или картофи,като ги разделям на две храненета и тука май не ми е много ясно за приема на тези въглехидрати,макар и да четох доста.подскажете ми :) Относно часовете за хранене работя до късно вечерта и си лягам към 2.30-3.00.Това съм си го съставил аз като четох доста из форума и дневниците,но съм сигурен,че имам и грешки,мисля най-вече от към калорийният баланс вижда ми се малко занижен.След 20ина дни мисля да го прекратя това НВД за около 2седмици и после пак ще изкарам1наНВД.Целите са ми да смъкна до 92-94кг.но не бързам за никаде,направих тази грешка веднъж,ходих при диетолог резултатът бе от 118кг.на92кг.но като се видях в огледалото ‘трaгедия меко казано. Това за 3 месеца 26кила НЕ ГО ПРАВЕТЕ личен опит.Даже снимахме рекламен клип в кабинета на диетолога с мое участие аз като най-”успял”клиент леле каде ми е бил акълът :D Започнах и тренировки с тежести за цялото тяло,правя това:клек 3по10. лег хор.3по10.полулег3по10.гребане с щанга3по12. тяга3по 10.рам преса прав3по10.сгъване с щанга3по10.лег тесен хват и малко корем.Това за сега ми е супер с малки тежести ,но за сметка на килата ще се старая за техниката.О забравих,на 37год.съм,все пак питам за хр.режим,годините са от значение.Та кажете за яденето,къде да пипна и къде не.Благодаря виІП.П.Извинете ме за разхвърляният пост,за първи път пиша тук,макар,че чета от 2 месеца.ЗДРАВЕ,на всички вас))
Темата беше редактирана от petyo n на 21.10.10 10:03.
21.10.10
09:11
Ами мисля, че режима е добър само в закуската направи белтъците повече !!!
22.10.10
10:31
A защо се хвърляш на НВД ако не е тайна!
22.10.10
10:35
Аз пък се чудя защо толкова много хора решиха да почнат да свалят през зимата, когато е доста по-трудно?
22.10.10
13:53
Чак пък доста по трудно.
Все пак, ако petyo n се хвърля на НВД да прочете:
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/32063/
казано от anxiety на 22.10.10, 10:35:
Аз пък се чудя защо толкова много хора решиха да почнат да свалят през зимата, когато е доста по-трудно?
Напротив. Зимата е идеално време. Освен, че тялото гори калории, за да се стопли, отделно, че е много по-голям кеф да тичаш на нулеви градуси, от колкото на 30+. Поне на мен ми е много по-добре така, не че тичам често ама..
23.10.10
05:08
казано от Rikoo на 22.10.10, 14:27:
Напротив. Зимата е идеално време. Освен, че тялото гори калории, за да се стопли, отделно, че е много по-голям кеф да тичаш на нулеви градуси, от колкото на 30+. Поне на мен ми е много по-добре така, не че тичам често ама..
При недостиг на калории се намалява термогенезата, така че няма да е много комфортно чувството, пък и биологичния ни часовник му е заложено да трупа през този период; движението ни е по-малко!
Човека е решил да прави НВД, не можем да го разколебаем. Но все пак и аз съм съгласен с горните мнения(по-точно последното). Защо не направиш една РБД ?
Здравейте.Значи насочил съм се към НВД,защото мисля,че работи за мен тоест има резултати.Иначе МИРО може би е прав за свалянето през зимата,но искам да “скъкна”още 8-9кг.А пък тогава ще мисля за РБД.Питането ми беше за сур.ядки къде е най-разумно да вмъкна около 50гр.И къде е най-добре да приемам въглехидратите,в тренировачен и нетренировачен ден?Благодаря ви предварително
За мен зимата е единствения период за сваляне, тъй като пролет, лято и есен тренирам усилено и не мога да си позволя ниски калории или въглехидрати. Освен това нагласата, че си на режим когато всички други се оплакват от преяждане по празниците, те прави една идея по-издържлив психически. Т.е. масата е отрупана със сладкиши и питки, ти си ядеш стриктно пържолата и не посягаш към изкушенията. Има някакъв повод за гордост дори :) Но иначе зимата си е по-студено, когато има недостиг на калории, но може да се компенсира с чести движения, които сгряват.
Успех на всички в борбата със сланината :)
31.10.10
07:09
казано от petyo n на 24.10.10, 11:59:
Здравейте.Значи насочил съм се към НВД,защото мисля,че работи за мен тоест има резултати.Иначе МИРО може би е прав за свалянето през зимата,но искам да “скъкна”още 8-9кг.А пък тогава ще мисля за РБД.Питането ми беше за сур.ядки къде е най-разумно да вмъкна около 50гр.И къде е най-добре да приемам въглехидратите,в тренировачен и нетренировачен ден?Благодаря ви предварително
Ядките между закуската и обяда.Без значение дали ти е тренировачен или почивен ден въглехидратите се поемат до обед.