ШЕСТ ДНЕВНА ПРОГРАМА!!!

Темата е заключена.

23.10.10
18:20

ПРИВЕТ,
ИСКАМ ДА КОМЕНТИРАМЕ ЕДИН МОЙ ПРОБЛЕМ:
ИМАМ СТАЖ В ЗАЛАТА ОКОЛО 5 ГОДИНИ / С ПРЕКЪСВАНИЯ/. 80кг. СЪМ 174см. ВИСОК.
ТРЕНИРАМ ОТ ОКОЛО 8 СЕДМИЦИ МНОГО КОНЦЕНТРИРАНО В ШЕСТ ДНЕВЕН СПЛИТ КАТО ПОВТАРЯН ДВА ПЪТИ ТРИДНЕВЕ ТАКЪВ КОЙТО Е :
1.ГЪРДИ-ТРИЦЕПС
2.ГРЪБ-БИЦЕПС
3.КРАКА-РАМО,
НЕЩО МИ ИДВА МНОГО МАЙ, НЕЗАВИСИМО ,ЧЕ ВЗИМАМ И АМИНОКИСИЛИНИ ЗА ПО-ДОБРА ВЪЗТАНОВЯВАНЕ.
ИСКАМ ДА СМЕНЯ НА ПЕТ ДНЕВЕН С ПОЧИВКА НЕКАДЕ ПО -СРЕДАТА.
ДАЙТЕ СЪВЕТ МОЛЯ!!!
МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!

ПОЗДРАВ,
ГЕОРГИ.

Моля те, да не използваш повече CAPS LOCK!

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 14.04.11 14:59.

23.10.10
18:22

Ами  тренирай всеки ден по един мускул, а в един ден събери 2, които ти си избереш. Стават точно 5 дни.

23.10.10
18:46

Видях една в сайта:
Първи ден - Тренировка за гръбна мускулатура + трапец
Втори ден - Тренировка за гръдна мускулатура + коремна мускулатура
Трети ден - почивка
Четвърти ден - Тренировка за бедра и прасци
Пети ден - Тренировка за ръце + предмишници
Шести ден - Тренировка за рамене + коремна мускулатура
Седми ден - почивка

Какво е Вашето мнение?

Поздрави,
Георги

23.10.10
19:44

Е то това не е 6 а 5 дневна програма, става ако можеш да се възстановяваш, само размени ръцете и рамото.

CI

23.10.10
20:29

Ако тренираш 2 пъти на седмица всеки мускул, не аминки ами нещо друго ще трябва да взимаш за да се възтановяваш... Програмата е добра. Само както ти казаха размени ръцете с раменете. Аз тренирам по подобна-само че раменете са при гърдите (в момента раменете ги пропускам заради контузия) и съм доволен, винаги подмяна на сплита влияе добре на мускулите, които са привикнали със старата програма :)

Мнението беше редактирано от CircleOfPain на 23.10.10 20:29.

23.10.10
22:23

Сплита ти е добър, но сложи почивен ден след гърди и почивен ден след гърба и краката и пак си приемай аминките.

Мускулите растът с почивка/възстановяане и добра храна ти така както ги въртиш дори и профи културистите не могат :)

24.10.10
07:39

Привет,
мерси много за инфото.От понеделник сменям схемата.Ще сменя рамо  с ръце по ваша препоръка.
А за амино кисилините- сега взимам на Universal amino tech 3000.
Добри ли са или да сменя с нещо , Вие на какво мноние сте?

Поздраи,
Георги

24.10.10
16:26

Моето мнение е да кажеш как се храниш, дай един примерен ден.

24.10.10
18:28

Здравейте отново,
ми какво да Ви кажа, храня се долу-горе по някаква схема но зависи от деня и от ангажименти те ми, например:
към 08.00-2 банана и кафе
към 10,30-нещо от баничарницата
взимам кисилините един час преди тренинг и след тренировка ,
към 14,оо-200гр.пиле с ориз и картофи
към 15,00- 2-3 банана
към 19,00- гледам пак да е пиле

Долу горе е така

Поздрав ,
Георги

абе според мен
1ден - гърди
2ден - гръб
3ден - крака
4ден - рамене
5ден - ръце
6-7ден - почивка

тва’ е по-добър 5дневен сплит

24.10.10
18:59

казано от JORO GEORGIEV на 24.10.10, 18:28:

Здравейте отново,
ми какво да Ви кажа, храня се долу-горе по някаква схема но зависи от деня и от ангажименти те ми, например:
към 08.00-2 банана и кафе
към 10,30-нещо от баничарницата
взимам кисилините един час преди тренинг и след тренировка ,
към 14,оо-200гр.пиле с ориз и картофи
към 15,00- 2-3 банана
към 19,00- гледам пак да е пиле

Долу горе е така

Поздрав ,
Георги

Мислиш ли, че с това “хранене” ще се възтановиш от 5-дневния сплит ? НЕ!!! Или почни да се храниш както трябва или почвай 3 днесен сплит.

24.10.10
19:32

Aз мисля да кача храната сериозно и да продължа с 5 дневни тренировки....,че да видим какво ще излезе!!!
Дайте некакво примерно меню за добро въстановяване, ако искате естествено........

Явно Вие сте по навътре в нещата!!!

МЕрси предварително!!!

Поздрави,
Георги

24.10.10
19:51

Белтъка ти е малко, имаш само две такива хранения за целия ден (тези с пилето). В момента ядеш под 100 грама протеин дневно, а за оптимално възстановяване и растеж е добре да приемаш поне 2 гр/кг. Т.е., в твоят случай поне 160 грама дневно.
Например, сутринта към кафето и бананите може да изпиеш един протеинов шейк. Или си направи няколко яйца. Вместо банички, си вземи свястно ядене - нещо с яйца, месо (примерно сандвич с пълнозърнест хляб, филе, кашкавал и т.н.).
В краен случай, кофичка мляко с някакви ядки е относително добра закуска.
В 15 ч. към тия самотни банани може да сложиш още един протеинов шейк, или поне да ги замениш с ядки.
Освен ако не си лягаш да спиш преди 22 часа, трябва да имаш още едно хранене след 19 часа. Пак месо и/или яйца.

Мнението беше редактирано от Петко К на 24.10.10 19:52.

24.10.10
20:28

Ok,
мисляя да сменя раненето като следва:
6,00-овесени ядки +4 яйца.
9.о0-банани +сандвич с филе +кафе
към 11,30-амините, тренирам около 40-50мин.- след трнинга пак амини +4яйца и вафличка “СВЕЖЕСТ”и 200гр. пиле с ориз и варени картофи.
Към 15,30ч,- банани и некавкви ядки
в 19,00- у нас предимно пиле
преди да легна 200гр. извара с едно кисело мляко.

НЕщо такова мисля!!!

Поздрав, Георги

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1