казано от caihundrel на 24.10.10, 08:52:
Истината е че VPX е компания която израстна правеики стероиди
откакто обаче погнаха легалната им продажба се ориентираха към добавки
Масъл Маринеид прави страхотен бум във Сащ е за това те решиха да го обявят за пълен с нелегални съставки ....
Истината е че Масъл маринеид е спрян от проджби а не Shot GUN на VPX в Bodybuilding.com А вие си пишете колкото искате и в крайна сметка всеки сам си избира какво пие. А това с променената формула не е задължително въобще да е на етикета, дори избягват да го слагат. Така компрометираната съставка остава тотално в мъгла.
в Bodybuilding.com веднъж вече бяха подведени от производители с подобни продукти съдържащи стероиди с променена молекула, поради тази причина са шече изклчително стриктни,
24.10.10
15:41
За витамини съм се спрял на http://www.ozone.ro/extrem-vit.php , като приема ще е през ден. Омега-комплексът ще е всеки ден.
А що се отнася до animal flex, на мен ми действа много добре и съм доволен от него. Само не разбрах защо на 3 месеца? @ сократ
Като цяло възстановяването ми е на много добро ниво и без protein/l-glu/bcaa на пудра.
Успокойте се малко със спама, ако обичате.
Мнението беше редактирано от Анонимен на 24.10.10 15:45.
казано от Amaranth на 24.10.10, 08:26:
казано от SoKrAt на 24.10.10, 06:15:
казано от Amaranth на 23.10.10, 21:53:
Аз пък ви предлагам преди да топите Purus Labs, да използвате гугъл:
Щракнете туками аз от там съм ви направил предпрадките, прочети и пак заповядай. Само че не и гугъл казва кое е разреяено или не. Има си органи които са си дали мнението. Спирам тук по тази тема отворил съм нова по този въпрос в общи.
Именно оттам ти казвам, като прочетеш по надолу, много хубаво си е казано, че именно VPX са тези със забранените субстанции в “добавките им”.За да ти дам и доказателство - заповядай:
Снимка Първа
Снимка Втора
Снимка ТретаНякакски не ми изглеждат като фирма за хранителни добавки, с официален внос и т.н. , където към опаковката получаваш и спринцовка.Сещате се за какво.[/quote
ХАхаааааааахаааааа
Вие сте уникални кви спринцовки кви стероиди, аз си мислех че няма балъци да вярват на тия неща.
1. Това е за хора с ограничени познания като теб които обаче искат да вземат стероиди за теб не знам, Подвеждат ги с имена гръмки като тези, които представляват някакво патентовано име от трода на DECAJECT което обаче всъщност е комбинация
от няколко легални съставки. И тъпите американци си купуват.:))))))))
казано от anonymous на 24.10.10, 15:41:
За витамини съм се спрял на http://www.ozone.ro/extrem-vit.php , като приема ще е през ден. Омега-комплексът ще е всеки ден.
А що се отнася до animal flex, на мен ми действа много добре и съм доволен от него. Само не разбрах защо на 3 месеца? @ сократКато цяло възстановяването ми е на много добро ниво и без protein/l-glu/bcaa на пудра.
Успокойте се малко със спама, ако обичате.
Защото когато се вземат препарати за ставите над необходимото има опасност от калциране и ограничаване на движението. При профилактиката се прави така с почивки. А и Анимал Флекс е един доста силен препарат от този род така че ще ти върши работа дори и да правиш паузи