Фаворити на предстоящото Републиканско...

Темата е заключена.

12.04.05
11:10

Кои са според вас фаворитите на предстоящото Републиканско за мъже в отделните категории и за абсолютната титла, а също и за младежи?
Ще има ли според вас изненади и евентуално от кого може такива да се очакват?
Имате ли информация или лични наблюдения за някои от участниците?

Юноши над 70кг Дрекса
Младежи тежка категория Венелин Великов
Нъже до 70 Илиян Тонев
До 90 (може би )Данаил Драганички
Тежката категория Димитър Димитров

Други незнам за сега.На кантара в неделя ще си проличат мъжете.

GO

12.04.05
11:52

драганички е на 87,5 фокса е гола вода с 38 ръка:)))а на юноши щте има изненади:)))в тежката митко димиров мачка всички

[quote author=“goldeneagle”] фокса е гола вода с 38 ръка:)))

Той винаги си е бил с толкова, но има няколко титли от тази категория която е лека и няма как да имат 50 ръце.Да не говорим, че ръцете не са определящ фактор.Я раздуй за изненадите при юношите.

GO

12.04.05
12:03

лека лека ама на по високо ниво в тази категориа са с по 45 руце христоир има 46 в тази категориа чиста:) колкото за фокса аз не го понасиам тва не е културист а клоун .макарче го познавамм не е за този спорт тва момче.а за юношите и младежите ще има изненади ще е интересно състезание и при мъжете

[quote author=“goldeneagle”]лека лека ама на по високо ниво в тази категориа са с по 45 руце христоир има 46 в тази категориа чиста:)

Е стига де не е логично да сравняваш световен шампион който е 20 сантиметра по нисък от Фокси, със човек който иска да спечели републиканско и то в малка страна като Бг.Ти кво го направи фоксито имат по 45 ръце само по европейски и световни.Навремето ако помниш младежа Митко Жечев беше с 40 ръце ама никой на балканите неможа дори да го разклати.Докато на европейско бе последен.Недей сравнява мравка със слон :D

GO

12.04.05
12:19

:)))  жечев е мои лиубимец сустезавали сме се заедно и ръцете му биаха по 42 страшен беше и беше с класи над фокса а беше само на 20.аз лично много го уважавам а се готвеше сус смешни пари:)а фокса да не ти казвам на кви дози е и от ништо не се лишава като суплементи а за стероидите не е истина на кви дози е.

[quote author=“goldeneagle”]:)))  жечев е мои лиубимец сустезавали сме се заедно и ръцете му биаха по 42 страшен беше и беше с класи над фокса а беше само на 20.аз лично много го уважавам а се готвеше сус смешни пари:)а фокса да не ти казвам на кви дози е и от ништо не се лишава като суплементи а за стероидите не е истина на кви дози е.

Хаха дам помниш ли как Фокси в Казанлък полудя Жечев като го победи псува съдии вика кряска егати смешното реагиране.Бтв ти с Жечев чуваш ли се виждаш ли се?Поне сто години не съм го засичал из Бургас. :D

GO

12.04.05
12:35

леле дабе тои беше с класа под жечев ама тогава подготовката му струваше около 3000лв. и полудиа глупака а жвчев го разби единствено квадрицепсите на гокса и боиата биаха по добри а и фокса не мойе да позира изобщто толкова смешно изпулниава позите.тои е като круша долу големи бедра малки прасци никакв  груб  нищожни руце докато жечев кви рамене и ръце имаше  за тази категориа ама момчето ниамаше кинти.жалко дано по нататука се наредиат не6тата за6тото аз не сум го виждал от тогава в казанлък през 2002.

По последни данни от преди 2-3 години Жечев имаше да взима пари от федерацията за републикански и балкански титли.Незнам какво е станало, но почити съм сигурен, че нищо не е взел.Той наистина нямаше никакви финансови възможности и се готвеше почити сам самичък, но невероятната му генетика си личеше от километри.Трениорът Владо Петров не го остави и така го подготви както го видяхме в Казанлък.При последните ми разговори с него той бе поредния  супер надарен състезател който се отказва от този посрт понеже тези усилия, лишения и т.н. във визически личен и психически план не са възнагредени по никакъв начин, а и скоро няма да бъдат.

12.04.05
12:42

Може и аз да се вмъкна до 70, защото имам малко стомашни проблеми и ако не се възстановя до неделя сигурно ще съм в нея. Иначе предстои на хората да видят най-доборо от мен. Ще се радвам до мен да има някой от много високо ниво, изключваме хора като Христомир, това е друга ситуация :? .

12.04.05
12:44

Кофти е това наистина и само като си помислиш, че даже Христомир Христов неможе да направи на този етап с свеотвната и европейската си титла реклама на хранителни добавки или да ползва името си. Всичко го казват, че обикновенните потребители, които правят обороти на магазините даже не знаят, кой е Христомир и една манекенка може да направи по-добра реклама, както видяхте и в Iron Man. Въобще спорта няма голямо развитие в България и поне истинските фенове трябва да останат и да си се кефят на състезанията. А живот и здраве, защо не след време и профи лига и профи състезания да има.
по-здрави

[quote author=“Emil_mlo”] Всичко го казват, че обикновенните потребители, които правят обороти на магазините даже не знаят, кой е Христомир и една манекенка може да направи по-добра реклама, както видяхте и в Iron Man.

Това изказване Емо е подходящо за другата тема(онази за изродяването на културизма).Значи моите приятели НЕ харесват тялото на христомир на тях той им се вижда голям мускулест и кофти тип.Те като видяха един дето е по сух и малък но пък релефен много се накефиха в този смисъл.Много от моите познати които НЕ са фенове на този тип тела биха харесали Нитко Жечев или Илиян Тонев повече токолкото Христомир.Ето при този пример се вижда как състезателния спорт и то колкото по напреднал толкова повече се отдалечава.Ако на една реклама на женска фитнес зала сложиш снимка на някоя супер манекенка жените ще се тълпят да влязат вътре.Ако сложиш на Ким Чижевски познай коя мадама ще влезе вътре.Точно затова споменах, че никой масовия потребител не го интересуват тези гиганти профита и т.н. те искат да имах хубави не чак толкова мускулести но релефни и красиви тела.

GO

12.04.05
13:01

ще ви кажа че сте прави за съжаление.примерно обикновенните хора се кефиат повече на оформените мускулчета и спортната фигура отколкото на машините и тва адски ме дразни ама какво да се направи.жена ми е професионален модел и редовно снима реклами на фитнес уреди и продукти на вънка. а не взимат ниакои които си е скусал задника в залата изсухнал е от диети и обезводниаване защото масовиа потребител си мисли че това не е полезно за здравето и ще мутира тва е>

Мнението ви бе модерирано моля избягвайте употреба на 4 и 6 вместо ч и ш.

12.04.05
13:26

Така реших да се намеся  като видях , че става дума за Заека(Митко Жечев).С него сме приятели и понякога тренираме заедно.Нистина Митака има страхотна генетика и беше постигнал невероятна форма с доста скромни средства.Засега не смята да се състезава , защото както той е казвал много пъти : ” -Имам мерак , ама нямам излишни пари...”Жалко, момчето наистина има данни за нещо голямо в този спорт!

16.04.05
20:52

Състезанието свърши!
Много съм доволен!
Добрич има едно първо, едно второ и едно четвърто място!
Зрелището беше невероятно! Който не дойде може само да съжалява! И все пак има видео материал - заснет лично от мен, който скоро ще се върти из нета предполагам!

16.04.05
21:00

[quote author=“Pc_genius”]Състезанието свърши!
Много съм доволен!
Добрич има едно първо, едно второ и едно четвърто място!
Зрелището беше невероятно! Който не дойде може само да съжалява! И все пак има видео материал - заснет лично от мен, който скоро ще се върти из нета предполагам!

къде тренираш ти ве батка така и не ми каза...
и аз бях там и съм мн доволен имаше какво да се види нещо обаче не бях сагласен с обсъждането на съдийте при първата категория на юношите....но кои съм аз че да казвам.

16.04.05
21:04

[quote author=“DTC”]къде тренираш ти ве батка така и не ми каза...
и аз бях там и съм мн доволен имаше какво да се види нещо обаче не бях сагласен с обсъждането на съдийте при първата категория на юношите....но кои съм аз че да казвам.

Аз ти писах лично съобщение бе човек! Тренирам в Р-200! Тренирал съм и в УСШ и в Русалка! Тренирам от началото 1999 (първо в УСШ, после Русалка и накрая Р-200)! След голямо прекъсване сега пак ходя - рядко, но все пак ходя!
Извинявам се за офтопика!

Съдийските решения няма да ги обсъждам, щото вече всичко свърши, пък и спорта е субективен!

GO

16.04.05
21:10

ако знаете призиорите по имена даите повече инфо.

16.04.05
21:16

Що не се обади бе брато! Ние от бб-теам бяхме там! Не казвай класирането докато не го обявим в интервюто следващата седмица! Имаме и снимки! Ние бяхме на 3ти ред аз съм със червен регтоп на ЛП Лимитс и една акредитация (пише на нея PRESS) ! Обади се утре ако идваш! Голямо шоу беше днеска, особено Венелин, ама не казвам докато не дойде интервюто!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1