Съвет за избор на стак

02.10.10
12:24

Здравейте,идва зима и искам да налея яко мм
та какво бихте предложили,аз съм си заформил 2 стака и се колебая кой е по-добрия вариант

стак 1
AEN INTRABOLIC , intraxcell , stealedge + 100% Whey Protein Gold Standard

стак 2
AEN INTRABOLIC,,pre surge unleashed,,ALL AMERICAN EFX KRE-ALKALYN +100% Whey Protein Gold Standard

досега съм пил само wpi instant na nutrim-мега боклук ефект никакъв
висок съм 172 , 73 кг също така и диетата ми е доста добра

02.10.10
12:35

Стак 2 със Scitec Isolate вместо Optimum.

02.10.10
12:43

Стак 2 - бих заменил кре-алкалина с монохидрат, а протеина с някой по-изгоден и бих добавил казеин.

02.10.10
13:34

защо да махам гс има доста добри мнения за него,с какъв да го заменя,и креалкалина не е ли по-добър вариант защо да го заменям с монохидрат

02.10.10
13:39

Лично съм пробвал кре-алкалин, както и много други хора, и ефекта е нулев. Замени го с доказалия се монохидрат.

02.10.10
13:51

а конкретен монохидрат да ми препоръчаш,и режим за прием

02.10.10
13:51

В момента Голд Стандарт може да се вземе за под 100лв.,което хич не е скъпо.Как ще го махаш,трябва да си луд.

02.10.10
14:00

казано от a.k.a The Boss на 02.10.10, 13:51:

В момента Голд Стандарт може да се вземе за под 100лв.,което хич не е скъпо.Как ще го махаш,трябва да си луд.

100 лв за 2.3 кг БЛЕНД vs. 69 лв за 2 кила ИЗОЛАТ.  (tmi)

Мнението беше редактирано от korpusito на 02.10.10 14:01.

02.10.10
14:07

казано от korpusito на 02.10.10, 14:00:

100 лв за 2.3 кг БЛЕНД vs. 69 лв за 2 кила ИЗОЛАТ.  (tmi)

Не може да се сравняват двата продукта.Едното е доказано,че е най-доброто,а за другото са само догадки.

02.10.10
14:08

И като е 100 лева какво :) Изолат за 69 е много по-добра оферта ;) при това с подарък тениска..
Ами монохидрат зимаш 5 грама след тренировка. Може и 5 преди, най-добре прочети Какво пише на етикета. Зареждаща фаза може и да не правиш. Прочети всичко в темата за Креатина.

02.10.10
14:18

Те и NUTRIM имат изолат ама не го пиете,нали? ;)С Голд Стандарт може да се сравнява единствено Хидроуей на същата фирма.

ВН

02.10.10
17:03

Твърде недостатъчна информация. Сподели ни базовият си метаболизъм с плюс колко % от нормата? Не си ни казал какво е храненето ти: ВВД, ВМ-НВД, РБД?

Сподели ни в каква фаза си навлязъл от тренировъчната си стратегия за покачване на мускулна маса и кой модел ползваш: напиши ни тук или ни дай линк към данните в друга пост пак във форума.

Мнението беше редактирано от Владимир Недков на 02.10.10 17:10.

02.10.10
17:17

казано от Владимир Недков на 02.10.10, 17:03:

Твърде недостатъчна информация. Сподели ни базовият си метаболизъм с плюс колко % от нормата? Не си ни казал какво е храненето ти: ВВД, ВМ-НВД, РБД?

Сподели ни в каква фаза си навлязъл от тренировъчната си стратегия за покачване на мускулна маса и кой модел ползваш: напиши ни тук или ни дай линк към данните в друга пост пак във форума.

Направо му уби ентусиазма  :D :D

02.10.10
17:27

казано от Владимир Недков на 02.10.10, 17:03:

тренировъчната си стратегия за покачване на мускулна маса

Интересна статия.Може ли да обясните по-подробно относно Класическия Културистичен Модел и какви са главните принципи при него когато се цели подобряването на изоставаща мускулна група и се цели запазването на вида на останалите ? :)

Поздрави!

Мнението беше редактирано от fabreze на 02.10.10 17:28.

ВН

02.10.10
17:53

FaceOff, само след съобразяване с такава информация, можем да говорим за обоснован подход при препоръка на един или друг суплемент. “Купи това, тоя е як, оня е за балъци... - това подсказва повърхностност. Ползва се личен авторитет къде от високо его, къде заради меркантилни цели. Не че е лошо да човек да има професионално его, да е пробвал неща и/или да иска да сподели ползите и с друг, пък и да припечели. Лошо е да е говори, вместо да се отговаря, лошо е да се търси повод за това. Има си минимум информация, която трябва да се вземе под внимание. Иначе се изгубваме в превода.

За изоставането
Прави се анализ, за причините за изоставането. При анализа, генетиката е последният виновник. Гледат се как са групирани сплитовете в последните 2-3-5 програми назад, следи се за развитието на синергистите и се търси странично мнение за техниката.

Следва се принципа на приоритета. Слабите групи да се тренират сами и по-напред в тренировките. Могат да се включат две тренировки седмично. Когато се правят базови движения и силовият дисбаланс е сериозен в полза на синергистите, се ползва предизтощение. Те се смачкват с 3-4 изолирани серии. Пример: 4 серии френско разгъване, преди класическо избутване от лег за гърди.

Ползват се и непълни амплитуди, като движението се фиксира в тази част от кривата, която изоставащият мускул води по роля. Методът 1 и 1/2 е друг начин. При него се редуват пълна-частична амплитуда.

:) Начини много. Когато не сте сигурни, кой е най-добър за балансиране в изоставането отивате при подходящ треньор. А дали има смисъл от персоналното трениране ще Ви е разказал колегата Лазар Радков

Мнението беше редактирано от Владимир Недков на 02.10.10 17:54.

02.10.10
17:55

казано от a.k.a The Boss на 02.10.10, 14:18:

Те и NUTRIM имат изолат ама не го пиете,нали? ;)С Голд Стандарт може да се сравнява единствено Хидроуей на същата фирма.

Nutrim vs Scitec o_O

02.10.10
18:20

казано от Владимир Недков на 02.10.10, 17:53:

FaceOff, само след съобразяване с такава информация, можем да говорим за обоснован подход при препоръка на един или друг суплемент. “Купи това, тоя е як, оня е за балъци... - това подсказва повърхностност. Ползва се личен авторитет къде от високо его, къде заради меркантилни цели. Не че е лошо да човек да има професионално его, да е пробвал неща и/или да иска да сподели ползите и с друг, пък и да припечели. Лошо е да е говори, вместо да се отговаря, лошо е да се търси повод за това. Има си минимум информация, която трябва да се вземе под внимание. Иначе се изгубваме в превода.

Абсолютно си прав Владимир! И в тази насока беше малко саркастичният ми коментар, защото форумът е пълен с теми - ‘какво ще ми препоръчате за ...’ ’ каква добавка..’  и ’ искам да налея ЯКО ММ’ , както в случая и т.н. и т.н. Но с какво се храни, как тренира, какви са физ. му данни.....

Мнението беше редактирано от FaceOff на 02.10.10 18:23.

02.10.10
19:01

казано от Rikoo на 02.10.10, 17:55:

Nutrim vs Scitec o_O

Когато видиш продукти на Сайтек ето тук:http://www.bodybuilding.com/fun/2010-supplement-award-winners.htm,тогава може да се спори.Дотогава спорът е излишен.

02.10.10
19:12

Ок, то и сега е излишен. Друг е въпроса, че има бая сериозна надценка, дори и с офертата в момента. Протеина е най-добрия в това няма спор, но тези 5 грама бцаа, нема да станеш великан (като теб хех), нито ще усетиш ефект във въстановяването. А аз иначе много държа на подаръци, тениски,мостри,шейкъри никога не отказвам ;) Всеки да решава какво да си купи, но при положение, че има еквивалентни на по-ниски цени не бих се замисли да си купя ОН :)

03.10.10
10:40

кой от тези два протеина е по-добър

http://power-bg.com/index.php?main_page=product_info&cPath=67&products_id=208
http://power-bg.com/index.php?main_page=product_info&cPath=72&products_id=809

кой креатин от тези става

http://power-bg.com/index.php?main_page=product_info&products_id=618
http://power-bg.com/index.php?main_page=product_info&products_id=849

HE

03.10.10
11:18

казано от a.k.a The Boss на 02.10.10, 19:01:

казано от Rikoo на 02.10.10, 17:55:

Nutrim vs Scitec o_O

Когато видиш продукти на Сайтек ето тук:http://www.bodybuilding.com/fun/2010-supplement-award-winners.htm,тогава може да се спори.Дотогава спорът е излишен.

Да не забравяме все пак, че там нещата са комерсиализирани до N-та степен. На подобни листи е доста трудно да се вярва. В края на краищата това е просто протеин и това какво да се вземе е единствено избор на джоба. Малко хора могат да кажат със сигурност “ето този протеин е по-добър” и отново е субективно. Разлика между изолат и бленд трудно се усеща. Всеки решава за себе си, но да си купиш нещо заради рекламата и маркетинговата стратегия е голяма глупост. Стока се купува заради качеството, а както казах и по-горе за такъв тип продукт трудно се определя дори при доста продължителен прием. Единствено лабораторен анализ може да установи евентуални разлики, но понеже сме по-ниско от маймуни и нямаме необходимите условия в лабораториите ще палиме свещички всичко да е ОК.

03.10.10
11:41

Напълно съм съгласен с теб.Всичко опира до лични предпочитания и възможности.Различни хора,различни вкусове.Споровете се зараждат от провокативните заглавия на въпросите.Това или онова?Наистина не всеки може да си позволи да има къща 500кв,да кара Майбах и да носи Ролекс.Пак може да се живее добре и в панелка,да се кара Опел и да се носи Касио.Аз като започнах да пия протеин бях още ученик и нямах възможност да си купувам нищо друго освен Биогейм и то понякога и от соевия.

03.10.10
20:51

В ГС има хидролизат и храносмилателни ензими
няма база за сравнеие спрямо този на Сайтек
а примера с бб.ком е просто смешен - за пореден път ви казвам че този тип сайтове са собственост на компаниите които произвеждат суплементи и информацията в тях не е коректно
по-скоро на сайт от рода на http://www.supplementreviews.com/ може да се вярва повече

04.10.10
06:56

Кои са най - добрите продукти според този сайт, че не мога да ги намеря, след като си му фен? : )

04.10.10
09:07

сайта не определя добрите продукти
хората го правят с коментарите си
както и трябва да е
а не като ББ.ком - 10 години подред  ГС на 1-во място

04.10.10
09:19

Там е според продажбите, поне според тях ; )

04.10.10
10:29

хех да бе
както и да е за бб.ком и тяхните класации  не са  мерило
повечето европеиски марки въобще не присъстват във списъците им даже на продавани стоки
някои  наложени Американски марки  като Американ Спорт Нутришън също

23.10.10
14:22

Протеина на оптимум е най-доброто, само заради набиваното в главите от бб.ком.Сравни на десет известни протеина аминокиселинните профили и различни компоненти и ще видиш, че оптимум освен реклама не е нищо друго.На бас, че минимум пет марки ще го стъпкат направо оптимума по аминокиселинен профил.Ако се направи такова сравнение, всички заинтересовани ще изреват, защото доста прокламирани продукти и у нас, ще излезе, че не са нищо особено.Забележка и за друга фирма и то още по-лоша.Защо тия от сайтек не си пишат аминокиселинните профили нито на сайта, нито на протеините, имат да крият нещо ли...да не вземе да излезе, че по-големия процент е неесенциални аминокиселини.Има и други такива фирми.Какъв е извода тогава...реклама.И защо реклама, защото рекламата продава.

CI

23.10.10
14:45

Ако не Сайтек, то поне може да си вземе Sci Mentor 5lb =80лв. Мога да се обзаложа че АК профила му е като на ГС, ако не и по-добър!
Също така в момента може да се намери Scivation 10lb 127lv ;;; Syntrax Whey shake 5lb 74(69 с прайсмач) . Не вярвам че на синтракс продуктите са калпави :)

23.10.10
14:55

Е тук вече зависи от протеина, с каква цел е, при суроватките и многокомпонентните са различни нещата и целите за ползване.

23.10.10
20:29

Бяха публикувани иследвания на протеини тук в сайта:
Reflex Instant Whey 77.6 grams/100g – Label claim 78.0 grams/100g
Optimum Nutrition 72.1 grams/100g
USN Whey Protein 71.2 grams/100g
EAS MyoPro Whey 70.7 grams/100g
MRM Metabolic Whey 68.5 grams/100g
Met-rx Supreme Whey 65.8 grams/100g
Dymatize Elite Whey 63.0 grams/100g

копнах ги и виждате Reflex, една не толкова популярна марка, като ОН има повече процент протеин на 100грама. Аз бих предпочел него, а и какво толкова вълшебно виждате в тоя аминокиселинен профил, че имало 1-2 грама повечо от левцин, изолевцин или валин примерно и какво от това, айде дайте си последните пари за ОН и после кажете ама той не е толкова добър протеин аз не станах гигант от него. Така се получава защото всеки си казва : аз взех “най-добрия ” протеин и сега ще стана Рони Колман. Така е при новаците, прочетат гръмките слова на някой сайт или някой “разбирач”(търговец) и вярват сляпо. Това е просто протеин и няма нищо магическо в него, има си технология, оборудване и т. н. Ако може да се види производството от близо ще излезе че много марки правят протеините си по един и същи начин. Успех на всички!!!

25.10.10
10:33

казано от CircleOfPain на 23.10.10, 14:45:

Ако не Сайтек, то поне може да си вземе Sci Mentor 5lb =80лв. Мога да се обзаложа че АК профила му е като на ГС, ако не и по-добър!
Също така в момента може да се намери Scivation 10lb 127lv ;;; Syntrax Whey shake 5lb 74(69 с прайсмач) . Не вярвам че на синтракс продуктите са калпави :)

Прав си за Sci Mentor, повече обърнах внимание на вкуса и това, че няма аспартам и ацесулфам, но като сметнах профила, се оказа, че сериозно бие другите по протеинов и аминокиселинен профил.По инфото на производителите...Сай Ментър На 100 грама 83,3 грама протеин, бца 19,8 гр, 18,3 глутамини, 8,91 гр въглехидрати, 3,3 гр мазнини.Оптимум Голд Стандарт на 100 грама 75 грама протеин, бца 17,2 гр, 12,7 глутамини, 12,5 гр въглехидрати, 3,1 гр мазнини.Сайвейшъна нямат никъде профил, предполагам умишлено, намерих някакво изследване, което са му правили на 100 грама 77 грама протеин, бца 17 гр, 15 гр глутамини, 3,5 гр въглехидрати, 3,5 гр мазнини.

25.10.10
17:48

казано от Big Ivan на 25.10.10, 10:33:

казано от CircleOfPain на 23.10.10, 14:45:

Прав си за Sci Mentor, повече обърнах внимание на вкуса и това, че няма аспартам и ацесулфам, но като сметнах профила, се оказа, че сериозно бие другите по протеинов и аминокиселинен профил.По инфото на производителите...Сай Ментър На 100 грама 83,3 грама протеин, бца 19,8 гр, 18,3 глутамини, 8,91 гр въглехидрати, 3,3 гр мазнини.Оптимум Голд Стандарт на 100 грама 75 грама протеин, бца 17,2 гр, 12,7 глутамини, 12,5 гр въглехидрати, 3,1 гр мазнини.Сайвейшъна нямат никъде профил, предполагам умишлено, намерих някакво изследване, което са му правили на 100 грама 77 грама протеин, бца 17 гр, 15 гр глутамини, 3,5 гр въглехидрати, 3,5 гр мазнини.

От няколко дена се надъхвам за тоя Сай-Ментор, но незнаех, че доминира така...ще направя и аз изчисления и явно се оформя следващия ми протеин :)

01.11.10
20:13

относно бленд и изолат-ще предпочета бленда по няколко причини:по-добра цена,по изгодни разфасовки и по-добро  усвояване.аз не съм фен на голд стандарта,но няма как да си изкривя душата че от всички протеини които споменахте той е най-добър.освен профила му има и добавени ензими за усвояване а това никак не трябва да се подценява.тук всички пият сайвейшън и сайтек но и двата не могат да се сравняват с голд стандарта.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1