25.10.10
10:48
Привет на всички. От 4-5 месеца съм хвърлил око на едно стакче - http://www.bodybuilding.com/store/legal/trifecta.html постоянно ме човърка и ме тегли В Англия е 75 евра без доставка - един приятел ще ми го донесе- Известно ми е, че в България не се внася и надали някой го е ползвал(вносителите да кажат), но пък отделните прдукти се продават(няма да коментирам цената) и ако някой ги е ползвал моля да сподели. Изчетох ревютата от доста сайтове - разнообразни и в двете крайности. Избрал съм го защото има два прохормонални продукта и PCT в стака. Ивестни са ми възможните странични ефекти. Имам още какво да постигам и без такива продукти, но не мога да си разгърна поради редица фактори. Обикновенно когато вие си закусвате за се влача изнемощял към леглото да си лягам - такава ми е работата 12 часа смени от 7 до 19 и от 19 до 7 през останалото време в университета и на тренировки трудно е да се пази режим като те хвърлят от дневна на нощна смяна трябва бързо да се нагаждаш - понякога от умора не искам да виждам храна - но тъпча с лъжицата в устата. И за това съм се спрял на този тип продукти нещо което да възстановява и да дава сили по по-hardcore начин, каквото ми е и ежедневието. Мисля да направя и дневник, но ще е след 10-ина дни, че сага има малко текущ контрол и няма свободно време. На 22 години съм, 85 килограма, здрав прав от 6 години се занимавам със спорт. И така ако някой е ползвал тези продукти и/или си живурка като мен да драсне няколко реда за ефекта и как се справя с ежедневието. По-здрави.
25.10.10
11:11
Специално това на което си се спрял е слабичко. По-добре Epistane пробвай.
НО моето мнение е, че като цяло прохормоните са си стероид и за твоите 22 години е срамота , ако се хвърлиш на тях.
Инвестирай по-добре в БЦАА, хубави витамини, интра-тренировъчен продукт и азотен бустер. Така ще решиш проблема с умората.
Докато си на цикъл с прохормони има голяма вероятност да се чувстваш още по-уморен и летаргичен. Даже 80% съм сигурен, че ще стане така.
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 25.10.10 11:13.
25.10.10
11:56
в момента ползвам Дженереит и Анадролик Стеит на ЕлДжи Сайънс и трябва да ти кажа че засега съм доста впечатлен от продуктите им - много качествени и добре работещи
следващият техен продукт които предстои да изпробвам е Анадролик Пъмп - много добра изчистена предтренировъчна формула
Epistane-a вече е пробван, доволен съм. Устих ефект повече откъм сила и възстановяване не толкова от размери, въпреки добрите отзиви от заобикалящите ме хора, които ме виждат всеки ден - нямаше умора и летаргия. Не си направих снимки да видя резултата. БЦАА по-скоро не - излишно скъпи, витамини задължително с оглед на задаващата се зима. Интра продукт, Виждам че в дневника Ви г-н Маринов са поставени на почит. Пред - тренировъчни продукти - нямам нужда от още енергетици сърчицето ми почва да се противи - има дни в които поемам много кофеин. Не искам стимулиращи продукти. Има достатъчно хъс и желание през по-голяма част от времето - обичам залата там си почивам и телефона седи в шкафчето - време само за мен, ако не се чувствам добре просто се прибирам и почивам и хапвам, повече кардио с приятелката ми и чакам утрешния ден. Прохормоните са личен избор, който не мисля, че ме определя като Низвгернат човек - срамота е че има хора които работят за 250лв, които не знаят как да си търсят правата и са изпаднали в състояние на пълна липса на мотивация, нежелаещи да се информират и хора които ги изпозлзват съдаващи си свободния капитал така нужен за да поробят още. Въпрос на личе избор - това е. Просто коледен подарък за мен си.
25.10.10
12:40
Само да ти кажа,че от Methyl 1-D и от MMV3 (или т.н. МЕтил Мастердрол) от всеки от продуктите дозата е по 6 на ден. За добри резултати ще ти трябват поне по 2-3 кутии от всеки продукт. Като цяло Methyl 1-D спада към категорията на най-меките хормонални продукти (на практика активната съставка вътре според описанието от LG се води DHEA Ethanoate ester). Имай предвид,че само ако си направиш стабилен цикъл с по 2-3 кутии на указаната доза от 6 на ден, ще усетиш пълните резултати от продуктите. Epistane е стероид и е нормално да е по-силен продукт.
Дам и тук така пише. Доста прилична статия - http://anabolicminds.com/forum/lg-sciences/83185-what-best-pro.html - The good news is that choosing a product off the legal list will give you some serious advantages as well! First, 17aMethyl steroids will make you gain 10-15lbs in two weeks, BUT they are gains that you are most likely to lose since your body has not adjusted to the extra size. Staying on a 17aMethyl product for more than two weeks isn’t advisable since raised liver enzymes are not something you want to have for long cycles. Choosing a pro-hormone that puts on size at a slower rate is actually a much better idea in my opinion. Gains with the DSHEA compliant pro-hormones can range from 7-17 lbs in a month. Certainly they are much slower, but they are gains that you can actually maintain and keep. This is actually a huge advantage since your body wants to be in a state of homeostasis whenever possible. Homeostasis is basically maintaining what you’ve been and resisting change. Only slow and steady changes in your body are permanent so although the lure of 15lbs in two weeks is nice and I have done it myself, the only thing that really made any difference in my physique was continual slow changes. That is why doctors recommend slow weight loss to crash diets and long term hormone use vs. quick cycles that cause you to gain tons of muscle in a short amount of time. We all know those kids in high school that did steroids and were huge for one football season yet now are tiny and scrawny. (I have a friend like this…I saw him a few years ago and you would never even know he did steroids) I have been able to change my body’s set point for muscle by doing long and steady cycles of LEGAL pro-hormones over many years. This is why it is so important to support legal supplements, since your goals for pro-hormone use should be thought in terms of years vs. weeks. You can’t plan for the year if your access to potent, safe and legal dietary pro-hormones is cut short because they get lumped in with the grey market steroids. So, in my opinion a pro-hormone that you can use safely for 8 weeks is much better than a short two or three week cycle. Also, it is one that you can use for 4 cycles a year vs. only one or two cycles a year. It may take longer to get the results, but they are results that you can keep for years to come and enjoy for a life time.
Мнението беше редактирано от F.A'U на 25.10.10 13:49.