26.10.10
15:54
Здравейте, на 14 години съм, ходя на фитнес някъде от 1 месец, та проблема ми е. че качвам много трудно ама много трудно килограми...на ден ям по 1 килограм месо, от 1 месец съм така и съм качил само 1 килограм...гледам че тука има доста запознати хора с фитнеса и т.н. та може ли да ми направите хранителен режим(извинявам се за нахалството но вече съм “отчаян”)..защото вече незнам какво да правя..много ама много трудно качвам килограми...
П.С. 164-165 някъде съм, 50 килограма...
Кило месо си е чисто разхищение за твоите килограми. Намали го на 500-600 гр. дневно и увеличи въглехидратите и мазнините. Опиши примерен храноден и тренировъчна програма.
еми сутрин 3 пържени филийки, голямото междочасие там към 10 часа и нещо не го знам към колко е :D 1 хамбургер с шунка + кола + хот дог, на обяд към 1 часа една паржола(пилешка) 400 грама + няква супа + 4-5 филий слетобед една пица(големичка си е) с шунка към 6 часа една свинска паржола 300 грама+някой дюнер и вечер 9-10 часа една пилешка паржола 300 грама+каквото сготви бабами :D
за фитнеса: всеки ден различна група мускули..
П.С. ходя 5 от 7 дена на фитнес
Мнението беше редактирано от kreedzeR на 26.10.10 16:09.
казано от kreedzeR на 26.10.10, 16:08:
П.С. ходя 5 от 7 дена на фитнес
5 от 7 е много тежко за теб. Не се чуди що не напълняваш.
е да ама за сметка на това си хапвам добре...стабилно..поне 1-2 килца да бях качил... :S
26.10.10
19:04
Повече от 200 гр пържола на хранене, е като да хвърляш храна в тоалетната. Няма усвояване. Виж тази статия:
> Мини гид за диетите при новаци