Гостът на Недик организира "конкурс".

DI

16.04.05
19:20

Вчера по грешка хванах предаването на моя “приятел” Недик. Беше поканил 2ма културяги, които организират някакъв псевдо кастинг. Играта в случея е без правила - набират се 12 човека ( ако не се лъжа ) независимо с каква физика и тренировъчен стаж, може и профита. От тук вече работата ми прозвуча доста гнила. Идеята на занятието била да “мотивират” младежта за повече трейнинг. Та тези младежи ( поправка няма значение каква възраст от 15 до 80 ) ще бъдат оборудвани с безплатни хранителни добавки на доста висока цена. Ще им се направят предварително снимки и след 8 седмици ( май бяха 8 ) ще се направят нови, нещо в стил before/after ( което сме свикнали да гледаме по списанията и рекламните брошури за суплементи ). Предварително се извинявам ако има някаква друга информация, която може да ме убеди, че работата ще се извърши съвсем безпристрастно. В което дълбоко се съмнявам, защото самия Недик пред камерите почна да пробутва свои “ученици”.

П.П. Съжелявам ако има правописни грешки, просто страшно бързам, а после ще забравя. Ще съм ви благодарен ако коментирате, защото ако има противоречиви мнения може и здравеняците от bb-team да отидем. Наградите далеч не са малки!

16.04.05
19:26

ми аре да ме зимат :)

За 8 седмици тяло не се прави .... с каквото и да го тъпчат  :twisted:

16.04.05
20:18

по вероятно е месеци

16.04.05
20:28

По София има разлепени плакати за конкурс на Оптимум. Сигурно за това става въпрос.

http://power-beauty.com/ - ето инфо

16.04.05
20:46

1-во за този конкурс трябва да имаш навършени 18г

17.04.05
00:26

ЕЕ Такива ми трябват от колко време търся такива но дали не става по втория начин само http://smilies.sofrayt.com/^/aiw/not-me.gif

17.04.05
08:46

Подобни инициативи заслужават поощрение, стига наистина да не са нагласени.
Отделен е въпросът е че само с добавки естествено нищо не става, и ако човек няма пари да си финансира храната...

17.04.05
09:32

Екип на бб-теам ще е там и ще отразим кастинга и след това излъчените победители ще Ви ги представим. Хвала на такива инициативи и ще има наши познати, които ще участват и ще можем да ви кажем от близък план как е излгеждал кастинга и дали е имало пристрастно избиране и т.н.
по-здрави

17.04.05
18:16

Хм утре ще е нещо като записване, а чак след десетина дена ще бъдат избрани 12 участника. Та за да ви изберат да сте сред участниците трябва за 10 дена да покажете прогрес примерно да свалите 4 килограма. И крайната награда за победителя е 9000 лева така, че определено има за какво да се бори човек.

18.04.05
16:33

[quote author=“Go6ko”]И крайната награда за победителя е 9000 лева така, че определено има за какво да се бори човек.

Не е така! Общият награден фонд е 9 бона а за победителя е 1500 и той ще ги види чак след 3 месеца диети!

DI

18.04.05
19:57

И в крайна сметка някой ще се записва ли ( от форума ) ? Щом Емил казва, че е добра работата, кажете кои ще се пробват да знам. Може да формираме ударна бб-теам групичка и да ги разбием :wink:  :twisted:

[quote author=“DichoN5”]И в крайна сметка някой ще се записва ли ( от форума ) ?

Малко е късничко доколкото знам а ?Не бяха ли днес сутринта записванията ?

SK

18.04.05
21:02

Къде ще е този кастинг,в кой град?
Че това си е далавера.Дано и мен ме “стимулират” малко ;))

18.04.05
23:03

Срока беше до днес, те увеличиха времето за подготовка и наградния фонд, ама като знам един двама зобани дето ще участват, просто не ни виждам нас от бб-теам! Аз щях, ама се отказах защото нямам достатъчно размери  :lol:

19.04.05
00:02

Имаше трибуна на всякакви момчета, момичета, жени и мъже! Според мен назобаните със зверско акне, които видях няма да стават за пред телевизия и т.н. Особено като лъсне зверското гнойно акне по тях ще отвращава. Беше много приятно и стилно, като организация и имаше много хора. Участието от наша страна беше представано в лицето на Белчо Христов (аешна), сестра ми Петя и жената на Стефан(дзвер), Влади. Но това начинание беше доста напрегнато и изпълнено с много усилия и труд. След като бъдат избрани 12те участника ще започне реално конкурса и шоуто.
по-здрави

19.04.05
07:34

Успех на тях тримцата! :D

[quote author=“Emil_mlo”] След като бъдат избрани 12те участника ще започне реално конкурса и шоуто.

Кога се очаква това да се случи в смисъл кога ще се разберат 12-те участника.

HE

19.04.05
08:52

Стискам палци да се крласират и наши представители - успех на всички!

19.04.05
08:58

пък и поне задочно,по телевизията да ви видим

WO

19.04.05
10:28

значи сега чакаме коментари от нашите хора.....аешна сподели как беше работата,  погледната отвътре..как е конкуренцията и  т.н.....

19.04.05
11:00

Да, аз наистина се записох за участие, след дълго мислене, тъй като очаквах доста силна конкуренция! Решението го взех буквално преди около 10тина дена, и така започнах с диетата! Искам само да вмъкна, ей така на ДЗВЕР-а, че той щом продължава да ме бъзика че зобя, значи 36 часовото ми обезводняване за кастинга си е струвало  :wink:

А, отвътре нещата не изглеждат толкова сериозно, колкото аз си ги представях! Снимките ги правеше д-р Хубенов от М и Ф списание, една мадама ти дава номерче с което заставаш в най-обикновена поза - тип “чакам автобус деведесе четворката да мине” и това е.
Предварително се попълват анкетни листи, на които участника се3 разписва с антропологични размери, килограми, интереси, какви добавки е взимал, с кого и как тренира, прави ли кардио и т.н.
От тук нататък се очаква привикване на неколцина от всичките 100 близо записали се! От тези привикани, започва борба за 12те финалиста! Те ще получат по 100 лв от г-н Милев и ще могат да закупят добавки на стойност 100 лв от неговия магазим, спрямо целите които си поставят кандидатите. След 4та седмица отпадат 3ма и техните пари се преразпределят и стават 150 за месец - пак се залкупуват продукти и така до финал отиват 6 човека и след 3тия месец диети, ако не си показал нищо пред публиката - духаш супата цяло лято
Лично аз се надявам да постигна место в тази финална листа! Както казва Емо, имаше 3-4 кйоча, дет беха зобнали, но с много пъпки по ръцете! Примерно такива хора, аз лично не бих избрал за участници, но си е мое мнение.
Конкуренция все пак си има, имайки поредвид факта че бяха около 100 записани за участие, включая себе си, приятелката на ДЗВЕР и сестрата на Емо.

На всички пожелавам успех, и все пак постискайте малко палци  :)
Поздрави и спорна седмица от мен!

M-ммм :)
В кастинга(издавам инфо от кухнята) участват Аешна, сестрата на Емо и моята приятелка.
Жалко, че и ние с Емо не се записахме, барем щехме да изядем по едно протеиново барче без пари и да носим по една фанелка :) :) :)
Организацията не беше много добра... Искаха всякакви мерки, вкл. и телесни мазнини, но това не беше обявено предварително и нямаше къде да се измериш на место. Яко сме оцапали мерките на жената :) За жени и мъже мерките едни и същи и май не включваха килограми и височина... Раздаваха се часове, ама часове братче - до довечера. Уж за обикновени хора е състезанието, ама организацията явно беше с презумпцията че обикновените хора не работят в понеделник целия ден, и изглежда и в петък... Хората, които не работят - вероятно не работят нещо друго, а са например културисти/манекени. Хубавото само беше, че часовете не се спазиха; но оттам вече не знам дали не може да е имало противоречия. Регламентът за снимките не беше много ясен, пози и всичко останало - просто Хубенов беше дошъл с апарата; дори никъде не беше обявено, че се искат бански, това обърка май някои участници и имаше такива, дето се снимаха по гащи доколкото разбрах. Някои дойдоха лудо нацепени, други пък заложиха на по - неглиже форма за да имат развитие нататък и т.н.
Иначе - идеята е чудесна и явно претърпя развитие в движение, защото няколко пъти смениха наградния фонд и регламента. Интересът беше много голям; тумби народ имаше и с часове по - късно. Имаше малки подаръчета за участниците; всички налични хора и средства бяха включени за обслужване на хората; магазинът бих казал че не работеше, ако и това да си е вид реклама за него. Момчил даже се беше заел лично вътре с кастинга, е не зная дали през цялото време, но все пак показа сериозно отношение :) Много ми допада идеята, проспуски винаги ще има, но ще кажа че това е нещо ново и е един наистина добър конкурс. За мен специално е голям плюс. Ето, аз например записах приятелката ми не толкова за да спечели и да вземе парите - вероятно няма да може, но за да я мотивирам да спазва диетата, която съм й направил, да посещава разните помощни места редовно и да е по - силно мотивирана за това. Във всеки случай печелим от този конкурс...
За което - поздрави и мерси на Момчил и компания.

19.04.05
14:06

Доколкото знам предаването е стартирало вчера 18… знам че го дават по ББТ обаче незнам кога и от колко часа бихте ли ме светнали ...
Ако има следващ конкурс може да се запиша ;)

20.04.05
21:55

Ей, хора, добре че беше freakster да ме открехне къде да разгледам и аз за “шоуто”...
И аз ходих да си пробвам късмета и ми казаха, че ще се обадят на всеки одобрен до края на 7-цата... Евентуално! 
Мен ме подразни това, че никой не ти дава никаква яснота за каквото и да било по случая.Има там некво животно(шампион по силов трибой) дето не може да скалъпи две думи различни от “З О Б”....
И това дет казва колегата че те снимат в поза “чакам рейса” също е верно!Само дето един от залата отиде и са го снимали три пъти в различни пози! А той си е мноо напред с материала де.... Явно те си преценяват кой да позира и кой не...
Не знам ама работата ми се струва малко мътна...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1