изкривяване

17.04.05
01:30

отскоро тренирам краката,по принцип са ми доста релефни и слаби,но все пак здрави.проблемът ми е че са ми малко криви от коленете надолу - образуват буквата О.възможно ли е например с тренировки на прасеца това изкривяване зрително да се прикрие.

EZ

17.04.05
08:49

ако е това за което си мисля спокойно.И аз имам същият проблем-бедрата са по добре развити а прасеца е слаб.Когато натрупаш маса на прасеца ще се оправи

17.04.05
10:56

на прасеца искаш да кажеш ezrolit :wink:
и аз си мисля че с маса в прасеца би се опавило, и аз не си харесвам малките прасци, ама не мога да ги накарам да растат....

EZ

17.04.05
11:21

Мале на трапеца съм написал.Много зле :D
Тренираш Клек и Магарешко Яздене и ще се оправи.При мен вече почна да се оправя.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1