Среща район Горна Оряховица,Търново,Лясковец

16.04.05
12:28

От много време си мисля да пусна тая тема ;)
Та ако има някой от тези райони да си спретнем една среща както хората си праят в София ;)
Модераторите : Направете тема важна да се прочете от повече ора ;) плс!

EZ

16.04.05
18:06

Добре е да се направи защото доста хора тренират там(включително и аз :D )Ами ще се видим догодина(сега въобще не съм в форма)

16.04.05
18:47

И аз съм от Търново
и аз не съм във форма, ама какво да се прави, никога не съм бил... :wink:
ако се уреди нещо такова ще се опитам да се появя, но не обещавам....въпрос на време

16.04.05
19:03

Добре за сега ставаме 3ма ;)
Давайте сигорен съм че има още ;)

EZ

17.04.05
08:52

хора има ама в форума са малко.Ако искате пускайте 2 теми в форумите на 2 ISP-та в града там няма начин някой да не види :D

П.С
Доста мой приятели се хванаха да тренират този месец и не ми се вярва някой да иска да отиде на среща в такова състояние.Но пък има и доста напреднали които биха отишли.

17.04.05
09:34

Христомир ако отиде на срещата Ви да го поздравите от наше име еййй! Успех със срещата и когато се организирате и се съберете хора кажете да пуснем тема в раздела за съобщенията за вашата тема.
по-здрави

EZ

17.04.05
10:04

[quote author=“Emil_mlo”]Христомир ако отиде на срещата Ви да го поздравите от наше име еййй! Успех със срещата и когато се организирате и се съберете хора кажете да пуснем тема в раздела за съобщенията за вашата тема.
по-здрави

да се съберем хора ще поканим и Христомир.Ако дойде ще го поздравим обезателно.

П.С
Навих още един човек да дойде на срещата

17.04.05
11:11

ем то и аз не съм напреднал, нито съм във добра форма, ама какво от това, бих отишъл...Пък защо хората с малък стаж да не отидат - точно те могат да научат най-много

EZ

17.04.05
11:33

[quote author=“marzipan”]ем то и аз не съм напреднал, нито съм във добра форма, ама какво от това, бих отишъл...Пък защо хората с малък стаж да не отидат - точно те могат да научат най-много

така е ама повечето се срамуват  :D На мен въобще не ми пука че съм зле важното е че все някога ще направя нещо. Сега Ще пусна тема в форумите в горна (в търново не ги знам) да видим колко човека ще се съберем.

17.04.05
11:58

Ами глеайте сега ;) даже и апарат ще намерим ако дойде Христомирчо той от Лясковец надявам се да дойде за добрата кауза ;)

19.04.05
12:31

Само това ли сме!!!
Тука от Горна има желаещи с марципан ставаме доста ;)
Ще говорим и с Христомир ама по нататак първо да видим колко човека сме !!!!

20.04.05
16:13

Ами аз съм навит, като организирате нещо ми пратете ЛС със място и час, ама ако не е във ВТ е малко вероятно да успея да дойда (то и да е във ВТ не обешавам де)
Айде, успех!
П.С.: извинявам се че ви оставям на вас организацията, но нямам време да се занимавам с това

20.04.05
18:03

Споко е сичко ще опрайм срещата ще е в търново ...
Остана да изберем място и след това каде ще ходим...
Както и да говорим с христомир!

EZ

20.04.05
18:04

организацията ще я оправим ние с Epoc :wink: Най-вероятно срещата ще бъде в ВТ.Обаче има още време-ще бъди юли месец :D.Когато стане време ще пратим ЛС на админите да я пуснат като важна тема(надявам се).

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1