SCIVATION Whey Protein / 10 lb измама ?

Прескочи до:

27.10.10
11:38

Поръчах си SCIVATION Whey Protein / 10 lb днеска го получих.Един приятел каза че скоро си е поръчал на UNIVERSAL продукти които се оказали некачествени и стигнал до болница!Като гледам кутията и този голям плик в които е протеина се чудя дали няма нещо нередно и тук!?!?Ето линк към протеина http://power-beauty.com/index.php/suplements/protein/scivation-whey-protein-10-lb.html
от този саит си поръчх ако някои друк е поръчвал и е останал доволе да изкаже мнение!Това не са малко пари и ако има някаква измама ще е добре и други да знаят.В интернет доста често се продава фалшива стока..

27.10.10
12:44

аз лично досега не съм чувал за фалшиви добавки... конкретно по въпроса ти-доскоро това беше официалния представител на оптимум за югоизточна европа.в момента са същите ,само че за ултимейт.1000 % гаранция ти давам че всичко е наред с протеина.

27.10.10
14:17

Няма да се плашиш протеина е хубав,
аз съм със същия и още кретам ;)

27.10.10
14:19

казано от BodySpot на 27.10.10, 11:38:

Поръчах си SCIVATION Whey Protein / 10 lb днеска го получих.Един приятел каза че скоро си е поръчал на UNIVERSAL продукти които се оказали некачествени и стигнал до болница!Като гледам кутията и този голям плик в които е протеина се чудя дали няма нещо нередно и тук!?!?Ето линк към протеина http://power-beauty.com/index.php/suplements/protein/scivation-whey-protein-10-lb.html
от този саит си поръчх ако някои друк е поръчвал и е останал доволе да изкаже мнение!Това не са малко пари и ако има някаква измама ще е добре и други да знаят.В интернет доста често се продава фалшива стока..

Попринцип голямата разфасовка (10 lb) е в кашон и вътре самия протеин е в един плик,да.Това си е нормално.Нещо друго притеснява ли те или само опаковането?

27.10.10
14:23

Самото опаковане не ми вдъхва доверие.Прото днеска като ми казаха че има на пазара в нета фалшиви продукти и реших да вида в форума дали има потърпевши.Но щом всичко е ОК нп.Някои може ли да ми каже по колко да взимам на ден?Аз лично мисля да взимам по 4-5 дози което е около 100 гр. протеин!

27.10.10
14:29

казано от BodySpot на 27.10.10, 14:23:

Самото опаковане не ми вдъхва доверие.Прото днеска като ми казаха че има на пазара в нета фалшиви продукти и реших да вида в форума дали има потърпевши.Но щом всичко е ОК нп.Някои може ли да ми каже по колко да взимам на ден?Аз лично мисля да взимам по 4-5 дози което е около 100 гр. протеин!

Всичко според нуждите ти.Попринцип сутрин след ставане и след тренировка е най удачния вариант.Вече ако добавяш и между храненията това си е допълнително,но си трябва и храна,а не да мислиш,че може да заместиш пържолата с протеинчето :)

27.10.10
14:37

казано от BodySpot на 27.10.10, 14:23:

Прото днеска като ми казаха че има на пазара в нета фалшиви продукти и реших да вида в форума дали има потърпевши.

Кой и какво/за кого по-точно ти каза това?

27.10.10
16:16

Много добре знам че добавките незаместват храната.Ям доста добре по 7 пъти на ден пилешки бутчета,ориз,мляко..
А относно това кои ми е казал за фалшиви продукти на пазара (основно в нета).Един мои приятел днес ми се оплака че си купил от нета някакви продукти на UNIVERSAL (анимал пак и още нещо но не се сещам) целия се подул и накрая стигнал до болница!Със сигурност има и фалшиви продукти на пазара.. ако някои е попадал на такива продукти саитове и разни такива да сподели.

27.10.10
16:21

Ми има ами .. точно от този сайт 1 приятел се опари със ОН класик уей , който 100 процента не беше оригинален - нито имаше срок на годност , етикета беше залепен некадърно - със доста въздух вътре и самия протеин имаше странна разтворимост за такъв протеин .. да не говорим , че само в моя град - Варна се знае за 1 цех в който се правят фалшиви добавки на известни фирми пък представям си в цяла България колко има. Не искам да ангажирам никого с мнението си , но така смятам аз

27.10.10
17:04

Точно това имам в предвид.. поръчваш си нещо от нета носят ти го.Пиеш си съвсем спокоино а какво е ?Мялко?Какао?Незнам като гледам този протеин.. маи съм с 150 лв. назад :D (особено след като каза че има хора които са потърпевши от този саит) определно това ще е последната ми покупа от нета :)

27.10.10
17:13

Дотук само празни обвинения и нищо конкретно. Не съм адвокат на P&B , ама не е редно...

27.10.10
17:19

Празни обвинения?Хмм.. ти ако имаш излишни 150-200 лв. да хварлиш на вятара Аз нямам!Това разбрах днес и го споделям в форума.Този протеин ми бие единствено на какао но както и да е.Ще си пролич като го изпия дали е риал или не!А като гледам не съм единствен които се оплаква от този саит!А и няма да е лошо да прочетеш малко какво става в нета не само в този форум.

Мнението беше редактирано от BodySpot на 27.10.10 17:20.

27.10.10
17:24

аз си поръчах 2 опаковки от този протеин
и също като тебе като видях как е опакован пуснах в гугъл притеснението си
оказа се че няма регистриран никъде фалшив такъв протеин
и навсякъде идва в този си вид - картонена кутия и наилонова торба вътре
на кутията си има срок на годност
според мен протеина си е напълно редовен

27.10.10
17:33

Незнам къде си видял вътре в кутията срока на годност но на моята има едно много малк етикет на които пише до кога е годен!
Редовен или не след като видях че има и друк които се оплаква от този саит повече няма да си поръчам нищо от тена!
Отивам до магазима гледам какво има копувам.. и съм спокоен :)

Нали трябва да има тъпи теми, да става лафа,иначе ако се пускат само смислени теми,ще е скука и ще има по тема на седмица :)

27.10.10
17:36

Нека купува от магазина, където са яко тлъсти цените в повечето ;)

27.10.10
17:36

Сайта си е напълно редовен,много пъти съм поръчвал.Ти какво искаш вътре да ти сложат опътване за срока на годност ли...

27.10.10
17:42

хАхАхахахАх темата си има заглавие ако не сте забелязали :) така че такива изкавания си ги запазете за себе си!!!Ако мислиш да даваш мнение то нека бъде по темата.Както се вижда има потърпевши.И неразбирам какво сте седнали да руптаете при положение че в нета все повече се предлагат некачествени неща.Но вие сте компетентните.. явно вешето мение е нещо повече от това което се говори по ТВ весниците интернет и тн.

27.10.10
17:42

казано от BodySpot на 27.10.10, 17:19:

Празни обвинения?Хмм.. ти ако имаш излишни 150-200 лв. да хварлиш на вятара Аз нямам!Това разбрах днес и го споделям в форума.Този протеин ми бие единствено на какао но както и да е.Ще си пролич като го изпия дали е риал или не!А като гледам не съм единствен които се оплаква от този саит!А и няма да е лошо да прочетеш малко какво става в нета не само в този форум.

Ако не качиш минимум 5 кила, върни се да го заклеймиш ;)

27.10.10
17:45

Да искам опътване как да го отворя и каде да го държа!!!Кутията е под всякаква критика но.. явно отново се появи човек които знае по добре от мен какво съм получил от саита (поклон пред такива хора )

27.10.10
17:48

korpusito това и ще напрая дал съм вече наприте няма каде да мърдам.Като сварши протеина ще си проличи дали е риал или не.Протеина поне за мен е под съмнение.

27.10.10

казано от BodySpot на 27.10.10, 17:45:

Да искам опътване как да го отворя и каде да го държа!!!Кутията е под всякаква критика но.. явно отново се появи човек които знае по добре от мен какво съм получил от саита (поклон пред такива хора )

Еми пусни една снимка, да я видим тая кутия ‘под всякаква критика’.... Не мога да разбера, ако наистина си мислиш, че има някакъв прблем има КЗП за тая работа, стига сме си говорили глупости за фалшиви протеини

CI

27.10.10

Пич прав си, от кварталното магазинче за хранителни добавки е най-добре, двойно по-високи цени за продукти от съседния цех ;)

27.10.10
17:52

Истински е
и точно както го гледаш в скапана опаковка, таково е качеството и на пудрата, така че не се пуаши копиуе :)

27.10.10
17:53

Да да.. добре сугласен съм с вас!В интернет няма нищо фълшиво всичко е качествено и без никакво съмнение за качеството му!!!!!

27.10.10
17:54

Некачествен е само правописа ти, браточка.Докато пишеш на ниво третокласник, надали някой ще те вземе насериозно с бъртвежите ти :)

CI

27.10.10
17:55

Може би ако знаеше откъде да пазариш онлайн нямаше да се кахариш за качеството ;)

27.10.10
17:57

казано от BodySpot на 27.10.10, 17:53:

Да да.. добре сугласен съм с вас!В интернет няма нищо фълшиво всичко е качествено и без никакво съмнение за качеството му!!!!!

Нали ти казах какво да направиш - КЗП -Комисия за Защита на Потребителите. Щом си толкова сигурен, че продават фалшиви стоки, ще закопаеш най-големия вносител за БГ  :D

п.п. Приеми го иронично, ако не си го разбрал  ;)

Мнението беше редактирано от FaceOff на 27.10.10 17:58.

27.10.10
17:58

Човека като го изпиел щял да каже дали е фалшив или не....Aко не качиш 3 санта на баницата , значи е менте :D

HE

27.10.10
18:00

казано от BodySpot на 27.10.10, 17:45:

Да искам опътване как да го отворя и каде да го държа!!!Кутията е под всякаква критика но..  (поклон пред такива хора )

Като гледам как пишеш и се изразяваш - имаш належаща нужда от упътване. Ако продължи темата ще взема аз да ти напиша или ще отида до магазина да помоля да ти напишат. Картонена кутия пътувала от САЩ до България - как очакваш да изглежда? Я си поръчай нещо от нетришън-а в картонена кутия да видиш в какво състояние ще дойде. Като си чувстваш нарушени потребителските права пробва ли да се обърнеш към магазина, да върнеш продукта /според закона имаш право/ и сезира ли КЗП? Последното е риторичен въпрос - не си прави труда да отговаряш.

п.п. Ако приятеля ти е стигнал до болница от некачествени добавки или с изтекъл срок на годност - вече по новините само за това да говорят, а и няколко предавания да са спретнали. Няма да ти споменавам, че носят и наказателна отговорност защото си знаеш правата.

Мнението беше редактирано от head_hunter на 27.10.10 18:02.

AZ

27.10.10
18:00

@CircleofPane И защо пък да са от съседния цех?В интернет е в пъти по-съмнителна търговията,особено на добавки.Нито знаеш къде са съхранявани,пълно е със съмнителни вносители на какво ли не.Но както и да,нали сте тарикатчета,някой тука давате ей така съвети и сте толкова сигурни за някой неща,че мислите,че всичко е така,както трябва да е...А не рядко става някакъв фал с някой продукт.
Иначе по темата-ако е протеин,то има вид на такъв,дори и да е от най-ниско качество.
Всички знаем за това,че се фалшифицираше юнивърсъл,за бионабола в креатините на някой фирми някога.И сега не можем да сме сигурни какво се продава,контролът е пълна нула на каквото и да е,независимо дали е храна,суплементи и пр.

Мнението беше редактирано от az100yan на 27.10.10 18:02.

27.10.10
18:06

ако толкова те притеснява - ще го купя за 50лв и да те отърва от всички притеснения :)
(поне няма да си на 100% загуба)

И откъде идва сигурността,когато пазаруваш от физически магазин?

Мнението беше редактирано от Костадин Христов на 27.10.10 18:10.

CI

27.10.10
18:09

100яне мислиш ли че някой от реномираните сайтове в БГ би си позволил да пробута менте? Нали клиентите на този магазин използват интернет и вероятно от там са разбрали за сайта. Ако има някой потърпевш, ще се разгласи из интернет и въпросния сайт ще бъде подминаван.
Колкото до малките магазинчета-те имат доста голяма кирия да продатат нещо за 150 лв и да е менте което са взели за 20, вместо оригинален продукт който би им струвал 80лв...

Мнението беше редактирано от CircleOfPain на 27.10.10 18:10.

27.10.10
18:17

head_hunter незнам за колко начете се мислиш и какви ги гивориш.Но само ще кажа че моя приятел си изпати от фалшиви продукти.Явно това ви се струва нереално  да се правят некачествени продукти на дадена фирма.. ХАхааХахахАхаАХх
Тука всеки втори професор се извади човек да не поиска мнение в форума :D
Попитах дали има потърпевши от некачестени продукти и всеки се нахварли отгоре ми и взе да плуе.Какво сте седнали да мрункате.. много знаеш като си поръчаш нещо от нета даже и от магазина на какво ще се натъкнеш (не че няма качествени неща.. но не ми казваите че има само такива)

27.10.10
18:24

MaSTAH еми да кажем че като отидеш в някои реномиран магазин има един човек на които му викат продавач :)
И като обесниш какво търсиш и от какво имаш нужда човека ще ти обесни до наи малката подробност за продукта как се взима и т.н.
Човека с това се занимава това му е работата дали не ги разбира от повечвто тук които изкават мнение и се правят на много големи разбиратели..
Има хора които с завършили курсове за тая работа храни добавки тренировки..
Но както винаги в нета има хора които са поначетени от тях !!! ЕВАЛА

27.10.10
18:24

BodySpot малко overreact-ваш ако мога така да се изразя .. вярно е , че има такива шашми и който иска да вярва , който иска не , но ти в момента си под първоначално вълнение от токущо закупения си протеин и се чудиш какъв косур да му откриеш .. нищо не можеш да направиш ( освен това за КЗП , което си е дълга занимавка , така че едва ли някой би се занимавал освен ако не си е изпатил хипер много ) просто занапред ще знаеш откаде да пазаруваш ( ако съмненията ти са основателни , както моите :) )

Мнението беше редактирано от hardrlz на 27.10.10 18:24.

HE

27.10.10
18:27

Е така се е случило, че поназнайвам нещо от наказателното право ;)
Закона за защита на потребителя можеш да го намериш в lex.bg, а там имаше и конкретни тълкования. КЗП има сайт и координати за връзка.
Първо не знаеш правата си, след това се чувстваш ощетен и то незнайно заради какво - приличало ти на какао  :D Явно е, че друг път не си взимал тази разфасовка от тази марка, а ме съмнява изобщо да си го опитвал преди да го поръчаш  :)
Поръчай следващия път във вид на торта Гараш или сух шпек. Радва ме цялата тема - много е яка  ;)

27.10.10
18:42

Интернет безкраино море от простотия и всезнаещи хора.. хеад отново ще го кажа специално за теб защото взе да ми ставаш симпатичен :)
Изразих първоначално мнение за продукта и попитах дали има някои които си е изпатил.Освен това мисля че темата е много добра защото точно в този саит има доста хора които изкават мение а се занимавт с този спорт от 1-2 години примерно.И седнал да ми казва какво да ям какво да си купя как да дигам.. тук половината сте завършили фитнес инструктори!!Нямам думи.. уникален форум!Ако човек изкаже някакво мегативно мнение към каквото и да е.. то бива оплуван изкарван невеш и какъв ли не.. какво си седнал да се правиш на някав в форума кавко като си модератор?Каде мога да си намеря правата.. явно знаеш всичко пробвал си всеки продук от до.. нале :)
ЕВАЛА НА ТАКИВА МОДЕРАТОРИ !!!!!!!От такава помощ имаме нужда !

27.10.10
18:46

head явно е в настроение тая вечер, щом още не те е пенсионирал :D Всичките ти постове са за темата с бисерите ;)

27.10.10
18:49

Пич слабо ме вълнува за къде е темата.Като гледам има хора които подкрепят мнението ми така че не съм само Аз.А повечето дето се правите на големи билдари сте пълна боза но както и да е..
По форумите както казах всезнаещи колкото щеш...

Мнението беше редактирано от BodySpot на 27.10.10 18:50.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1