Scivation Whey protein и Гаспари Сизе-он?????

18.09.10
00:01

Здравеите тези двата продукта добра комбинациа ли са взех си протеина и мисля да взема и Гаспари Сизе-он но парво исках  да попитам допалнително добре ли се комбинират тези две неща и сащо така плюс тези два продукта може ли да добавя кам тях и Scivation Xtend ?

Може да го комбинираш със сайза,само че ако е от новите,нямаш нужда от екстенд,защото в новите сайз он има аминокиселини добавени.

18.09.10
06:53

А защо да не пие БЦАА и преди лягане например и сутрин?

Никой не е казал,да не пие бцаа сутрин или преди лягане.Когато става въпрос за Екстенд,се предполага,че става на въпрос,за по време на тренировка.

27.10.10
16:20

а Сайз он Макс. перф. с Интраболик може ли и има ли смисъл да се комбинира???

27.10.10
17:16

ми не
идентични продукти са

По-нагоре е отговорено на въпроса...

27.10.10
19:11

казано от caihundrel на 27.10.10, 17:16:

ми не
идентични продукти са

ок ясно, това обаче поражда въпроса тъй като гледам и Ектенда отпада с какво да се комбинира Гаспарито?

27.10.10
20:08

с много храна хубави витамини и един добър протеин преди и сред тренировка

27.10.10
20:29

казано от caihundrel на 27.10.10, 20:08:

с много храна хубави витамини и един добър протеин преди и сред тренировка

последен въпрос, казеина може ли да замести протеина, да речем да го пия само вечер преди лягане...?

27.10.10
21:13

каезина Е протеин
само че бавен и да идеален е да се пие преди лягане
след тренировка се пие бърз протеин

01.11.10
15:08

имам още от Хот блъда, проблем ли ще е да си го пия и него преди тренировка и сайза по време на тренировка....?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1