стакче за заветните 100 кг

27.10.10
14:39

Здравейте понеже сам нов в форума ще ме прощавате ако дупусна някои неволни грешки :) .Тренирам от 9 години с известни прекасвания до преди месец не бях ползвал никакви добавки (бях скептично настроен кам тях ) но се реших и си порачах едно стакче BSN

Syntha 6 5lbs ,Animal Pak 44packs, Scivation

Xtend 1.17kg, MuscleTech

Anabolic Halo Hardcore, MuscleTech

Cell-Tech Hardcore 6.7lbs, BSN

NO-Xplode AVPT 1024gr (от него останах крайно разочарован пих го според описанието но ми сасипа 4-5 тренировки.Мисля да го заменя с Jack3d), Amino 2222 325tabs, Syntrax

Super GLU останах доволен за 1 месец 2-3 кг савсем леко се омазних което за мене не е проблемм.Висок сам 185 и в момента тежа 92-93 кг.Следващият месец мисля да спра Anabolic Halo и да добавя някои тест бустер  ( надявам се вий да ми помогнете с избора) и Plasmajet .Какво ще кажете за избора ми от добавки да добавям, ли нови да спирам ли някои или да си остана на този стак? Благодаря предварително за отговорите.В момента сам на ВВД като калориие ми са между 3000 3500.

Темата беше редактирана от just m на 27.10.10 19:54.

АН

27.10.10
14:47

Само не разбрах защо си сложил снимката?

КК

27.10.10
14:56

Добре си сложил новите редове и пунктоационните знаци.. наистина изглежда сякаш слагаш запетайките произволно :)
По темата.. “ний” трябва да знаем на колко години си, защото това е крайно решаващо при избора на тестостеронен бустер.

27.10.10
14:56

Стана сайт за запознанства :D

27.10.10
15:49

Тренирал си 9 години без никакви добавки и изведнъж решаваш ,че може да си вземеш нещо и даваш стотици левове за добавки ,които дори не си сигурен за какво са ти ,та дори и се препокриват...

казано от just m на 27.10.10, 14:39:

Здравейте понеже сам нов в форума ще ме прощавате ако дупусна някои неволни грешки :) .Тренирам от 9 години с известни прекасвания до преди месец не бях ползвал никакви добавки (бях скептично настроен кам тях ) но се реших и си порачах едно стакче BSN

Syntha 6 5lbs ,Animal Pak 44packs, Scivation

Xtend 1.17kg, MuscleTech

Anabolic Halo Hardcore, MuscleTech

Cell-Tech Hardcore 6.7lbs, BSN

NO-Xplode AVPT 1024gr (от него останах крайно разочарован пих го според описанието но ми сасипа 4-5 тренировки.Мисля да го заменя с Jack3d), Amino 2222 325tabs, Syntrax

Super GLU останах доволен за 1 месец 2-3 кг савсем леко се омазних което за мене не е проблемм.Висок сам 185 и в момента тежа 92-93 кг.Следващият месец мисля да спра Anabolic Halo и да добавя някои тест бустер  ( надявам се вий да ми помогнете с избора) и Plasmajet .Какво ще кажете за избора ми от добавки да добавям, ли нови да спирам ли някои или да си остана на този стак? Благодаря предварително за отговорите.В момента сам на ВВД като калориие ми са между 3000 3500.

27.10.10
16:37

Понеже помислих ‘’Добавете изображение към поста...’’ е опция за качване на снимка към профила ми затова я добавих тази снимка-сажалявам за това. :D .Още не сам разучил подробно сайта, но както и да е.Относно това ,че не сам ползвал до сега добавки не значи че не сам се интересувал от тях.Просто чаках  си да достигна лимита на разтеж без нищо(без добавки,без стероиди без нищо-чист и неопетнен сам :D ).А това че реших точно сега да ги почна е чисто и просто бас с един авер,че с помоща на добавките ще стигна 100 че даже и ще ги мина като си остана сравнително чист до края на май месец-това е крайният срок.Чета форума отдавна и гледам че има доста запознати в тази област момчета и ги моля за садействие.На 25 сам наваршени 185 сам висок и в момента тежа 92-93 кг.Парите не са ми кой знае какъв проблем-стига да има ефект от похарчените средства ;)

мда правилно от там се качват снимки ама трябваше да снимаш тялото си тази глава какво да я гледаме с тренировки нито ще стане по-голяма нито по-малка

27.10.10
16:54

Колко мнения по темата и нито 1 което да отговаря на въпроса на човека :D . Все пак аз много се съмнявам да качиш 7кг от добавки особено да са чиста ММ . Относно продуктите които си писал ми става ясна че нямаш проблеми с финансите само дето някой от продуктите се препокриват... абе според мен просто си вземи 1буустер 1 креатин, или посто виж хардкор продуктите като silabg.com/bg/1972-ANABOLIC-Xtreme-MASS-FX.html И silabg.com/bg/1971-ANABOLIC-Xtreme-HARD-FX.html защото от обикновенни добавки не може да очакваш бързи 7 кила

SO

27.10.10
16:59

казано от kristiancho на 27.10.10, 16:53:

мда правилно от там се качват снимки ама трябваше да снимаш тялото си тази глава какво да я гледаме с тренировки нито ще стане по-голяма нито по-малка

:D :D :D :D тука вече ме размаза....

По темата Вземи си креатин,сурватака за сутринта,БЦАА за преди по-време и след тренировка,Казеин,и някакъв азотен бустер давам ти 1 месец и ще постигнеш това което искаш....NO-Xplode съм убеден че не си го приел правилно затова не ти е подействал повечето тук на които не действа правят така

Мнението беше редактирано от Spirit of Freedom на 27.10.10 17:03.

27.10.10
17:15

има определен формат за снимките определено нямам такав формат (само тая с главата :D :d :d ) с което сам се снимал.NO-Xplode два часа след ядене на празен стомах 1 доза в чаша с вода при мене ефекта беше обратен :d тотално ми провали тренировките .За хардкор продуктите незнам дали ми е дошло времето може би след нова година да видя как ще потрагнат с стандартните пак тогава ще му мислем.Никой не ми помага с стака кое да махам кое да добавям.ОК сажалявам за гафа с снимката но казах че сам нов .

27.10.10
18:01

относно калориите - гледай да не падат под 3500 - 3000 са малко за твоите килограми и цел.
относно добавките - креатинова матрица + азотен бустер + тест бустер + витамини + ВСАА + протеинова пудра би трябвало да ти свършат работа. лично аз не бих се хвърлил на масълтек (прекалено прехвалени според мен) - има достатъчно добри продукти на много по-сносни цени. имай предвид, че няма продукт, който да работи еднакво при всички (при теб се е случило с експлоуда).

27.10.10
18:23

Franko1 а кои би ми препорачал относно креатина .Halo без това мисля да го спирам като сварши.Няма да откажа и савет за останалите неща (протеин ак бустер).При над 3500 започвам да ставам по широк в стомаха отколкото кадето и да е било.Знам че качването на маса без омазняване не става но все пак искам колкото  е вазможно с по малко мазнини.пробвал сам между 3500 4000 но по скоро се закръглям отколкото да качвам мускул.3500 калории за мен е максимума поне засега.

Мнението беше редактирано от just m на 28.10.10 07:29.

Като за човек който не е употребявал добавки(и не само) ще ти препоръчам няколко продукта които са ти напълно достатъчни за целите ти:

1.Мултивитамини и минерали(NOW ADAM или OPTI-MEN).
2.Суроватачен протеин(има много добри фирми Аз лично предпочитам gold standarta нa ON).
3.“Vitargo” за след тренировка(въстановява уникално).
4.Креатин(тъйкато искаш да качваш чисто, избери някой от новите форми, Аз лично ползвам Kre-Alkalyn и съм много доволен).
5.Казеин или млечно-яйчен протеин за преди лягане.
6.Омега 3-6-9 мастни киселини.
Това са според мен основните добавки които всеки сериозно трениращ е за предпочитане да използва, за по сериозен и бърз напредакък може да включиш: ZMA преди сън, някакъв пред-тренировачен “pump” продукт и някакав активатор на протеиновия синтез-бета екдистерон или нещо по-мощно-“hard” продуктите. Препорачвам ти да приемаш добавките както е означено на етикетите, производители те им най-добре знаят кога те да се приемат, не се води по други мнения, професори колкото искаш :).

За твоите цели, ако наистина не си използвал до сега добавки, парвите шест ще ти свършат работа. Успех! :)

П.П. Може би само 20 % от всички отговори са по темата, другите са закачки.. имам чуството, че някои хора в този форум май си нямат друга работа освен да злепоставят “по-нисшите” от тях... разбирам момчета, че не всички са професионалисти като вас, но все пак за това е направен този форум, да се помага на другите хора, а не да се подигравате.

Мнението беше редактирано от Николай Маринов на 27.10.10 18:44.

27.10.10
19:00

За хардкор май ми е раничко.Но иначе за предложението благодаря доста сериозно се замислих върхо него.Не смятам че като знаят някои нещо повече от мен са нещо повече над мен.Но сякаш по скоро ми се ще да добавя T-Bomb II вместо зма.Чесно да ти кажа не бих заменил анимал пака няма такова тонизирване-пробвах го самостоятелно 1 ден само с чаша кафе енергия цял ден (моят работен ден е 16 часа понякога повече :) )след парвото пакатче си казах че това са моите витамини :)

T-Bomb II е хубав продукт, щом имаш средства взимай него. За Animala, Аз лично не съм го пробвал, но съм чувал, че са много силни мултивитамини, просто съм отрицателно настроен към тези Animali, някакси натуралното при тях се губи, така да се изразя :) Разбира се, както виждаш съм уградил сравненията със скобички, не казвам, че лицето X e повече от лицето Y :)

27.10.10
20:14

а как даваш съвети за добавки при положение че не ползваш такива?
по красота ли ги избираш?

27.10.10
20:58

Ако си на 25 години, значи естественото производство на тестостерон при теб е сравнително високо. В някои публикации дори се казва, че естественото производство на тестостерон се увеличава до 25-годишна възраст и след това почва постепенно да намалява.

Според мен това означава, че на тази възраст почти няма смисъл от чист тестостеронов стимулатор.

Съвсем друг е въпроса дали при повишаване на общия тестостерон се повишава и свободния тестостерон и дали андрогенните рецептори в клетките реагират по-добре на повишеното количество свободен тестостерон.

Стакът, който бих искал да ти препоръчам е следният: Mass FX Destroyer на Anabolic Extreme + X-Factor Advanced на Molecular Nutrition.

Чрез Mass FX ще увеличиш количеството на свободния тестостерон (посредством съставката Divanil, блокираща действието на Sex Hormone Binding Globulin - SHBG) и ще подобриш чувствителността на андрогенните рецептори чрез съставката 25-R Diol.

X-Factor Advanced е продукт, чиято основна съставка е арахидонова киселина. Арахидоновата киселина действа като увеличава чувствителността на мускулната клетка към анаболните хормони - инсулин, тестостерон, хормон на растежа и инсулиноподобен растежен фактор.

Информация за двата продукта би могъл да намериш в www.silabg.com.

Този стак обаче е сравнително скъп. Трябват ти 3 опаковки Mass FX по 125 лв. (при твоите килограми и стаж 3 пъти по две капсули на ден или общо 6 капсули на ден) и 2 опаковки X-Factor по 128 лв. (4 капсули на ден). Или общо за този стак ще са ти нужни 631 лв. за 8 седмици.

28.10.10
04:30

Модерация: нарушена точка 5.1 от условията за ползване.

Мнението беше редактирано от Димитър Михайлов на 28.10.10 07:12.

28.10.10
07:14

1. витамини - ORANGE TRIAD - CL или ANAVITE - GASPARI
2. протеин - MYOFUSION - GASPARI - става за всяко време и лично аз съм доволен от него
3. креатинова матрица - GREEN MAGNITUDE - CL - при мен работи перфектно
4. азотен бустър (предтренировъчен продукт) - много хвалят MUSCLE MARINADE - PURUS LABS (не съм го ползвал лично); NO-SHOTGUN - VPX; HEMO RAGE BLACK - NUTREX; PRE-SURGE UNLEASHED - AEN .... тук вариантите са много и сам трябва да откриеш кое, как работи при теб - аз бях доволен от NO-XPLODE
5. интратренировъчен продукт - итраболик
6. ВСАА - аз предпочитам неовкусени на пудра - гледай да приемаш по 15-20 ... до 30гр/ден
7. тестбустър - не мисля, че ти е много необходим, но ако държиш - METHYL ARIMATEST - MUSCLE MEDS

28.10.10
07:20

бе тия Анавит с тоя лкарнитин вътре...не е ли малко странно?

28.10.10
07:30

caihundrel не виждам каде сам дал савети но както и да е-по скоро моля по компетентните от мене в тая област да ме посаветват.Ако става въпрос за анимал пака просто констатирах че той работи перфектно за мене още от първата доза (а аз го пия вече почти месец).Чета този форум отдавна и знам че си изпробвал доста стакове затова Ще ти бъда адски благодаен ако ми дадеш съвет кое да махна кое да прибавя или кое да заменя  :).Antov12 благодаря за съвета и аз мислех да го пробвам този стак след нова година с разликата в това че вместо X-Factor мислех Now igf-1 да бъде(разбира се с много протеин).

Мнението беше редактирано от just m на 28.10.10 07:33.

28.10.10
07:45

ми не аз просто се чудех защо във мултиватини слагат лкарнитин
иначе нещата които ти препоръчват са много добри
моят съвет е да избягваш продуктите на Масълтеч - излишно скъпи са и доколкото чета отзивите от тях в щатите хората предимно им се смеят на тъпите обещания и на слабите резултати
а ако питаш мене си вземи някакъв доказан тестостеронен бустер  , продукт със  АРАХИДОНОВА  киселина , бърз протеин за след тренировка , бавен за преди лягане ,креатин или креатинова матрица и добри витамини

Мнението беше редактирано от caihundrel на 28.10.10 07:46.

28.10.10
07:55

Franko1 и аз се насочих кам този протеин понеже синтата е на преваршване.MUSCLE MARINADE и мене ме заинтрегува този азотен бустър след като прочетох в форума само добри неща за него ( solomon kane доста го похвали-пак уменията на този човек да прави такива Продуктови ревюта па макар специално за този да не е,и да ги обеснява на такъв разбираем език-тотално ме разбива (bow) ).Съгласен сам с тебе за Масълтеч caihundrel ,какво да се прави купих го вече :) Зариди това се допитвам до вас-зада правя колкото се може по малко грешки.

28.10.10
08:01

Маринеида е абсолютен връх в суплементирането - не познавам ЛИЧНО човек което да го е пробвал и да не е останал шашнат буквално от деиствието му
и тук говоря за професионални спортисти и такива които си ходят за кеф на зала
макар че ако питаш мен ако нямаш сериозни цели в залата по добре не го взимаи - това не е добавка за мързеливци и непостояни !!

AN

28.10.10
08:45

казано от caihundrel на 28.10.10, 07:45:

ми не аз просто се чудех защо във мултиватини слагат лкарнитин
иначе нещата които ти препоръчват са много добри
моят съвет е да избягваш продуктите на Масълтеч - излишно скъпи са и доколкото чета отзивите от тях в щатите хората предимно им се смеят на тъпите обещания и на слабите резултати
а ако питаш мене си вземи някакъв доказан тестостеронен бустер  , продукт със  АРАХИДОНОВА  киселина , бърз протеин за след тренировка , бавен за преди лягане ,креатин или креатинова матрица и добри витамини

Доста неподготвено се изказваш за кой ли път.Не си пил Мъсълтеч и даваш оценки.Айде малко по-сериозно.Привърших комбинация с 3 техни продукти и съм супер доволен!

28.10.10
08:46

то остава да дадаеш 500-600 лв и да кажеш че не си доволен....

28.10.10
09:33

9 години ако не са сериозни намерения здраве му кажи :) .Плюс това сам си поставил за цел 7-8 кг до май месец(и имам да печеля бас-това сащо е цел :D ) сериозно си тренирам и тарся сериозни савети които да ми помогнат да издаржам в залата.

28.10.10
10:26

нямах предвид колко си тренирал а как тренираш
познавам доста хора които хвърлят луди пари да суплементи и после се подпират на уредите в залата и си говорят за коли жени и т.н. и после се чудят защо нямат никакъв прогрес

28.10.10
12:56

преди 2-3 години направих цикъл с анимал-тест и бях доволен, но не бих го повторил заради цената му - явно арахидоновата киселина върши работа.
caihundrel, в анавита има л-карнетин, в ОТ има още повече неща (комплекс за стави и сухожилия, ензими, екстракти от билки за подобряване на имунната система) ... всяка фирма си слага по нещо, което смята, че трябва да има в такъв комплекс ... да не говорим за big-bang ... :)

28.10.10
20:49

до нова година май ще си направя едно стакче от доста нещица :P

GASPARI MYOFUSION
Gaspari plasmajet
Gaspari sizeon™ max performance
Purus labs muscle marinade
Mhp t-bomb ii
Amino 2222
SuperGlu
Xtend
ANIMAL PAK (от него няма да се откажа)
като разбира се това не е окончателният вариант,а след нова година живот и здраве ще спра всичко освен протеина и ак и витамините и ще добавя малко хардкор продукти MASS FX+HARD FX POWER PACK+Now igf-1(но предложенито на antov12 също ме изкушава)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1