23.10.10
16:15
Като цяло се оформих добре за 1 година тренировки.Махнах корема,после няколко месеца дигнах масата.Сега искам да се изчистя хубаво и да почертая хубаво мускулите(виждат се но са слабо подчертани,корема ми е плосък,но отделните плочки не си личат.)Ето малко инфо за режима:
1.6:30 овесени ядки +3 цели яйца
2.9:30 сандвич-1 пълнозърнеста филия с обезмаслена извара и пуешко месо.
3.11:30-същото(на даскало съм)
4.13:30-фитнес
5.14:30-банан
6.15:00-нещо готвено(ако няма месо си набавям)
7.18:30Ако съм на айкидо(считайте кардио)-не знам-може би пак яйца;ако не салата
8.салата(ако съм бил на трен)+обезмаслена извара 100-150гр;ако не само изварата
Въпроса ми е за седмото ядене ако имам трен. дали яйцата са най-подходящи.
И другото мисля че имам малка дупка в даскало преди и след тренировка и мисля да си взема този протеин( http://power-beauty.com/index.php/suplements/protein/scivation-whey-protein-10-lb.html -много го хвалите )Не съм взимал добавки преди.Дали ми трябва или режима ми е добре?
ПП:След няколко месеца ставам на 16;1 година стаж ;185-6см около 84-86кг.
23.10.10
18:13
OK е менюто. Само вкарай малко зеленчуци на вечеря, да не запечеш. :)
23.10.10
18:18
Нали салата е последното-там са зеленчуците.А дали ми трябва този протеин или не?
Ще ти вреди само на джоба, по-скоро на родителите ти.
И на мен ми харесва, малък си, не трябва да спазваш строги и стриктни режими.
На 5-6 дена хапни нещо там ... забранено ;)
23.10.10
20:32
Ок благодаря.От понеделник го почвам и ще видя как ще ми се отрази.:)
24.10.10
08:10
казано от AlmightyMe на 23.10.10, 16:15:
Като цяло се оформих добре за 1 година тренировки.Махнах корема,после няколко месеца дигнах масата.Сега искам да се изчистя хубаво и да почертая хубаво мускулите(виждат се но са слабо подчертани,корема ми е плосък,но отделните плочки не си личат.)Ето малко инфо за режима:
1.6:30 овесени ядки +3 цели яйца
2.9:30 сандвич-1 пълнозърнеста филия с обезмаслена извара и пуешко месо.
3.11:30-същото(на даскало съм)
4.13:30-фитнес
5.14:30-банан
6.15:00-нещо готвено(ако няма месо си набавям)
7.18:30Ако съм на айкидо(считайте кардио)-не знам-може би пак яйца;ако не салата
8.салата(ако съм бил на трен)+обезмаслена извара 100-150гр;ако не само изваратаВъпроса ми е за седмото ядене ако имам трен. дали яйцата са най-подходящи.
И другото мисля че имам малка дупка в даскало преди и след тренировка и мисля да си взема този протеин( http://power-beauty.com/index.php/suplements/protein/scivation-whey-protein-10-lb.html -много го хвалите )Не съм взимал добавки преди.Дали ми трябва или режима ми е добре?ПП:След няколко месеца ставам на 16;1 година стаж ;185-6см около 84-86кг.
Малко е храната за двуразови!!!
от седмица съм на месо и зеленчуци с лимон и малко зехтин.пия и fyre.започвам да свалям,но изпитвам нужда от сладко.какво да правя?пропуснах да отбележа ,че ям кисела ябълка за закуска .вечерям най-късно в 8.имам за сваляне десет до идеалните кг.не спортувам в момента.
Мнението беше редактирано от ekaterina на 27.10.10 18:26.
Ами веднъж седмично си хапни нещо сладичко, не е проблем.
Лимон и зехтин .... преди време ми го предписаха за песъчинки в жлъчката (сутрин на гладно).... за 25 дена, нямаше и помен от тях.
А принципно не вярвам в тоз вид лечения :D
казано от emzo на 27.10.10, 19:27:
Ами веднъж седмично си хапни нещо сладичко, не е проблем.
Лимон и зехтин .... преди време ми го предписаха за песъчинки в жлъчката (сутрин на гладно).... за 25 дена, нямаше и помен от тях.
А принципно не вярвам в тоз вид лечения :D
да не е ,но всичко отива по дяволите.добре ли ще е да тренирам вело по 40 мин на ден?
Нищо не отива по-дяволите. Ето чети:
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/32063/
30-35 го въртя аз, щото ми е досадно.
28.10.10
07:28
казано от ekaterina на 27.10.10, 18:25:
от седмица съм на месо и зеленчуци с лимон и малко зехтин.пия и fyre.започвам да свалям,но изпитвам нужда от сладко.какво да правя?.
Прекрати тая глупост която си започнала!
казано от Miro Gi4ev на 28.10.10, 07:28:
казано от ekaterina на 27.10.10, 18:25:
от седмица съм на месо и зеленчуци с лимон и малко зехтин.пия и fyre.започвам да свалям,но изпитвам нужда от сладко.какво да правя?.
Прекрати тая глупост която си започнала!
защо?къде правя грешка?четох доста по форумите и избрах най-ефикасната диета според мен.не съм привърженичка на дюкан,аткинс и др.Цитат от диетата:
,,Сега за отслабването – забравяш за плодовете, те съдържат захар – не се напълнява от тях, но и не се отслабва. Ядеш плод само, когато имаш силно желание за сладко.
Относно диетата – мини на месо (също риба, дробчета, мляко и малко сирене) и салата. През 3 дни яж по 1 купа варива (леща, боб, грах) за обяд – това ще ти дава въглехидрати и ако може това хранене да е в ден с тренировка.’‘
Мнението беше редактирано от ekaterina на 28.10.10 18:46.
Глупост е защото е толкова по-приятно да се храниш здравословно , да си хапваш от всичко , да тренираш за удоволствие , да отслабваш и да си добре здравословно и психически. А не да ядеш месо и мляко като ненормален, да си нон стоп нервна, да отслабнеш и после йо-йо ефект. Ако искаш да свалиш тези кг и да задържиш трябва да се научиш да се храниш здравословно и да намериш твоя начин да трнираш : кардио , фитнес , танци ... ...
Успехи
казано от nikolaeva на 28.10.10, 19:59:
Глупост е защото е толкова по-приятно да се храниш здравословно , да си хапваш от всичко , да тренираш за удоволствие , да отслабваш и да си добре здравословно и психически. А не да ядеш месо и мляко като ненормален, да си нон стоп нервна, да отслабнеш и после йо-йо ефект. Ако искаш да свалиш тези кг и да задържиш трябва да се научиш да се храниш здравословно и да намериш твоя начин да трнираш : кардио , фитнес , танци ... ...
Успехи
да ,но това е за по натам.Сега искам да ги сваля с диета и спорт.Естествено следва правилно хранене каквото почти винаги имам.
29.10.10
06:39
казано от nikolaeva на 28.10.10, 19:59:
Успехи
Eй, това момиче ме разбира от половин приказка!