12.04.05
22:41
С кои креатин се продават мерителни лъжички?Или какви могат да се използват,защото с тия чаени е крайно неточно.
Ужасно неточно е, прав си. Някои марки креатин имат лъжички, но повечето нямат и единствения начин е да си вземеш хубава електронна везна, за да си мериш дозите. Честно да ти кажа, ако ще взимаш креатин редовно, везната си е много ценна инвестиция защото взимайки произволни количества с тия чаени лъжици или може да си навредиш.
Мерителни лъжици за други прахообразни вещества не вършат много работа, щото всяко вещество си има различно тегло за единица обем.
16.04.05
23:54
И аз това съм забелязал,примерно разликата в обема на креатина на JK и на CreaPure е почти два пъти.Иначе щеше да е хубаво яко някой знае къде се продават малки везнички(не аптекарски,защото те са с умопомрачителни цени).
Аз знам къде се продават везнички, купих си една на TCM - мери с точност до един грам и максимален товар = 2 кг, цената е 29 лева - и съм много доволен. Има я в магазините на ТСМ - има такъв магазин на ул. Шишман, като тръгнеш по Шишман в посока от Гурко за към Графа и магазина се пада от лявата страна - пише с големи букви ТСМ.
Мисля че е задължително за всеки билдер да има някаква теглилка :)
Дано съм помогнал на някой.
17.04.05
15:38
ами да..така си ... уужаасно скапано е с чаена лъжичка да гребеш :lol: :lol: :lol: :lol:
аз сега съм на BioTech и ватре си има една и е мноо яко така
Пък иначе като няма си е**** ма**та :lol: :lol: :lol: :lol: