28.10.10
12:16
Здравейте ! Тренирам лека атлетика и от 4 месеца не съм бутал тежести .. т.е. фитнес. Започвам зимната си подготовка и започвам отново да тренирам с тежести. Въпроса ми е каква програма да започна като абсолютно начинаещ ли ? Nямам представа а не искам да се хвърлям в дълбоката вода като директо зажуля някой бодибилдърски сплит :D . Моля помогнете със съвет ! Мерси предварително :)
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 18.04.11 17:35.
28.10.10
12:19
Връщаш се в първи клас
Според мен трябва да започнеш като начинаещ. Все пак изчакай мнението на по-напредналите.
Според мен натоварването, което са получили мускулите, докато си тренирал лека лека атлетика е по-слабо и по-различно от това при силовото трениране. Също така 4 месеца не са малко време, така че смятам че трябва да започнеш тренировка като за начинаещза да подготвиш тялото за натоварването
преди паузата колко време си тренирал с тежести? какви са целите на тренировката - маса, сила, издържливост, друго?
28.10.10
12:48
ами понеже се занимавам с тласкане на гюле предимно гърди си тренирах и гръб от време на време а бицепс и трицепс тренирах само в упражнения който участват. Сега целта ми е маса !
28.10.10
17:14
И тук идва прочутата фраза: “Тренирай краката, за да имаш големи ръце.”
казано от anonymous на 28.10.10, 17:14:
И тук идва прочутата фраза: “Тренирай краката, за да имаш големи ръце.”
Или тренираи рьцете за да имаш големи крака. :D
29.10.10
07:56
казано от FRANKO1 на 28.10.10, 18:35:
изкарай месец - месец и половина на кръгови, а после ... ще видим ;)
x2