Как да подобрим хранителния режим !

27.10.10
20:08

Здравейте на всички днес докато си правех тренировката прочетох 1 списание в което имаше 25 начина как да подобрим храненето и тренировките си.Искам да помоля модераторите на ББ-team да направят тази тема важна и всеки да споделя  неговия опит и по точно малките детайли дори тънкости на нашия хранителен режим с цел подобряването му.
Аз ще пусна същата тема само че за тренировките в Общи теми за тренировки и упражнения и за нея важи също 2рото изречение.Аз ще дам примери и тук и в другата тема от това което сам запомнил де :) :

1.(За приемащите креатин) сутрин е препоръчително приемането на 1 лъжица екстракт от какао.Доколкото разбрах в него се съдържа някакво вещество което спомага за по бързото и по пълното усвояване на креатина.

Това е очаквам вашите предложения
Поздрави

28.10.10
12:29

Бил си доста концентриран в тази тренировка щом си чел списания ?
иначе тряя се слушаш в тялото си и да прецениш какъв калориен прием му действа най добре- и т.н.. няма константи в човешкия организъм

28.10.10
16:33

казано от Иван Манолов на 28.10.10, 12:29:

Бил си доста концентриран в тази тренировка щом си чел списания ?
иначе тряя се слушаш в тялото си и да прецениш какъв калориен прием му действа най добре- и т.н.. няма константи в човешкия организъм

Здравей в случай че не си разбрал темата е КАК ДА ПОДОБРИМ а не да съставим хранителен режим моля ако имаш предложения свързани с темата сподели ако не не пиши остави темата по нагледна и по разбираема без излишни коментари !

28.10.10
17:34

На мен какаото ми действа доста възбуждащо, подобно на кафето. Моята подправка сутрин с овеса и млякото е канелата: ускорява метаболизма и е добре за холестерола.

28.10.10
18:04

Точно за това говора малките детайли благодаря много ще го пробвам :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1