Помощ с направата на програма

27.10.10
16:54

На 15 съм 55kg тренирам футбол и нямам време за фитнес мога да ходя събота и неделя но не е достатачно.Искам да опитам нещо такова:

Първи ден: Успоредка,лицеви опори тесен и широк хват
Втори ден: Набирания тесен и широк хват
Мисля да има трети ден който да е във фитнеса за рамо.

И мисля че с това се изчерпвам.Ако може да ми кажете някой други упражнения и по колко серии да ги правя.
Благодаря предварително !

с 4-5 общо физически упражнения няма кой знае какво да постигнеш ние няма с какво да ти помогнем при положение, че неможе да тренираш в зала и то поне 3пъти седмично... има и вариант Кросфит но и той изисква много по-голямо внимание.Според мен си ги прави няма да има проблем но няма да постигнеш някакви феноменални размери и сила с тези упражнения.. първия месец може да е възходящ ама после :)

АЧ

27.10.10
19:11

Прави силовото ;) Прави на успоредката корем - вис ;) Кофи - 5-6 серий по 10-15 ако можеш, лицеви 4-5 серии по 20-30 и повече, набирания - широк хват за гръб - пак по 5-6 серий по колкото можеш, така и с подхват за бицепс ... ;)

Мнението беше редактирано от Ачо на 27.10.10 19:15.

казано от achkos на 27.10.10, 19:11:

Прави силовото ;) Прави на успоредката корем - вис ;)

и туй с какво ще му помогне ? ако ставаше само с корем ...

АЧ

27.10.10
19:17

казано от kristiancho на 27.10.10, 19:13:

казано от achkos на 27.10.10, 19:11:

Прави силовото ;) Прави на успоредката корем - вис ;)

и туй с какво ще му помогне ? ако ставаше само с корем ...

И ше ми кажеш, че силовото нищо не прави. Та то дава крила.

1. говорех за корема
2. силово правят и сравнително сухички младежи не съм видял някой цепеняк да го прави... сега ще кажеш, защото е тромав ама не стоят баш така нещата

27.10.10
19:27

казано от kristiancho на 27.10.10, 19:25:

1. говорех за корема
2. силово правят и сравнително сухички младежи не съм видял някой цепеняк да го прави... сега ще кажеш, защото е тромав ама не стоят баш така нещата

Я, по-добре направо не пиши тук повече...

АЧ

27.10.10
19:29

Кристианчо, говориш простотии. Един ден си тренирам на лостовете. Дойде някакъв цепеняк. Фитнес машина. Отиде на лоста. Направи сигурно 10 силови и си отиде. А сега ми говори нещо против тях.

28.10.10
05:53

оставете силовото - за него трябва колкото сила, поне толкова и техника ;)
аз имам друг въпрос - защо краката ги няма в схемата? а? :)

Джей Кътлар може ли да направи силово ... може би не а вие можете... ама интересното е, че вие гледате негови клипове не той ваши ( дано сте схванали идеята ) айде зарежете това силово освен за гъзария за нищо друго не служи ;)

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 28.10.10 11:28.

28.10.10
11:35

Не знам как толкова сериозно можеш да кажеш за някое упражнение, че е безполезно.

Силовото служи за много неща, но помислете върху следното: повече професионални културисти могат да го направят, отколкото професионални футболисти да имат хубаво мускулесто тяло. Не говоря за гей-манекенския тип като на Кристиано Слейвалдо: видими плочки и 30 санта релефна ръка.
Това говори или че:
* професионалните футболисти са толкова тъпи, че не са се сетили да имат и хубави тела (а те имат парите за правилните добавки според форумните препоръчители и за наемането на който и да е персонален треньор);
или
* спортната специфика на тренировъчния процес при футболистите е в разрез с тази за покачване на мускулна маса.
Иначе винаги ще има хора, които вярват, че 5 серии ще доведат до растеж, но с 4 няма да могат, и затова търсят точния брой серии и повторения, все едно говорим за нумерология...

Юли позволими да не се съглася с теб... това, че тук в ББ-тийм сме се събрали с идеята да обменим начини за постигане на размери и да подобрим лични рекорди по пътя достигането на абсолютния си потенциал не означава, че това е приоритет на футболистите и в частност Роналдо който спомена.. просто всеки избира какъв иска да бъде ако мога така да се изразя.

казано от kristiancho на 28.10.10, 11:59:

Юли позволими да не се съглася с теб... това, че тук в ББ-тийм сме се събрали с идеята да обменим начини за постигане на размери и да подобрим лични рекорди по пътя достигането на абсолютния си потенциал не означава, че това е приоритет на футболистите и в частност Роналдо който спомена.. просто всеки избира какъв иска да бъде ако мога така да се изразя.

Идеята ми е, че идва момент, в който избираш или мускулесто тяло, или кариера на фуболист. Дори да измислим вирус, който да убие всички манекенки и (фолк)поп-певачки, то сред футболистите пак няма да се пръкнат мускулести момчета.
Все пак всеки би предпочел хубаво пред лошо тяло, нали ;)

е да но техните тела не мисля, че са лоши :) Вярно те залагат на малко по-изпъкнали гърди тернирани ръце и рамене и животинска преса без нищо от сорта на гръб и крака ама явно жените харесват това и затова са по списанията

ПС: пък и да си футболист не е грях нали така...
ПС’ : това силово вярно натоварва доста части на тялото ама не съм го видял в програмата на някой културист тъй, че не може да се чакат чудеса от него

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 28.10.10 12:20.

28.10.10
15:33

http://www.zimbio.com/pictures/gilTRxUyJwH/Arsenal+v+Wolverhampton+Wanderers+Premier/CiHiA4-NQ6f   еми какво мислите за този.Казва се Elokobi   http://fmkorea.net/files/attach/images/1048902/330/996/001/George%20Elokobi.jpg

Мнението беше редактирано от Васил на 28.10.10 15:35.

28.10.10
16:05

не мисля, че е станал такъв от ходене на лостове ;)

20.03.11
11:30

обзалагам се, че са малко хората от форума с такова тяло http://cdn.buzznet.com/media/jj1/2010/08/cristiano-beckham/cristiano-ronaldo-david-beckham-12.jpg

казано от ЕкоБилдър на 20.03.11, 11:30:

обзалагам се, че са малко хората от форума с такова тяло http://cdn.buzznet.com/media/jj1/2010/08/cristiano-beckham/cristiano-ronaldo-david-beckham-12.jpg

Почти всеки във форума, който се е занимавал около 6 месеца сериозно с физическо натоварване има такова тяло...въпроса, че не всеки има 5-6% подкожни мазнини, за да се види ;)

BR

28.03.11
13:26

Как може да давате футболист като пример за тяло :D За всичкия зоб дето е изпил е много смешен даже.

Мнението беше редактирано от Brute на 28.03.11 13:26.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1