27.10.10
19:12
Здравейте, смятам до месец да си взема суплементи.
Спрял съм се на jack3d, size on (max performance) и scivation whey. Добра комбинация ли е ? Има ли нужда да добавя още нещо ?
Новата формула на сайз он ли да взема или старата е по-добра ?
Искам отсега да избера добавките, за да събера малко лев и да ги взема до месец.
Поздрави :)
27.10.10
19:40
Супер е избора, Джака и Сайза ги има даже и като стак, да спестиш някой лев. Относно протеина добър е ; )
28.10.10
14:58
Нещо взех да се отказвам от този протеин - мислех, че е един от най-добрите, но прочетох някои работи за него и се води среден някакъв. Препоръчайте ми някои добър протеин - изглежда тоя gold whey е най-добрия протеин ? Замислям се дали да не взема 10 либри за 210 лв. Предложете и вие някой протеин
28.10.10
15:02
Gold Standart-a си заслужава, взимай го ; )
28.10.10
15:04
Ако мислиш, че ще усетиш някаква разлика между различните протеини - жестоко се заблуждаваш. :)
А най-добре си вземи изгоден, защото разлика няма да усетиш освен в кинтите, който си дал лол :X
28.10.10
17:56
От това да се взима най - изгодния точно за протеин, ще страдат стомасите на същите хора след време, като почнат нон стоп да се подуват от най - малкия прием на пудра, ама взимайте, ще си говорим след време.
Сайвейшън и Сайтек са доста изгодни в момента,това са все добри марки според мен.
казано от FINISH FIRST на 28.10.10, 17:56:
От това да се взима най - изгодния точно за протеин, ще страдат стомасите на същите хора след време, като почнат нон стоп да се подуват от най - малкия прием на пудра, ама взимайте, ще си говорим след време.
мн добре казано.само искам да вметна че всички продукти на любимата ви фирма сайтек се овкусяват с аспартам... така че страдащия стомах ще е най-малкото което може да ви сполети.англичаните имат мн мъдра поговорка-не съм толкова бгат,че да си купувам евтини неща
28.10.10
19:03
Те, най - добрите продукти създават известни проблеми на стомаха, а какво остава за останалите. Аз общо взето, съм спрял всякакви пудри.
Изолата е овкусен с асцелуфам, а профешънала е със аспартам. Говорите толкова много за този аспартам, сякаш наистина ще ви стане нещо. То и в дъвката има аспартам, ама дъвчиш кат ти дадът нали ? Като толкова ви е страх взимайте си hydrowhey или голд стандарт..и айде
ами доста вреден си е да ти кажа...като започнем от това че е канцерогенен до това че се разгражда мн бавно в организма и забавя метаболизма. http://www.bb-team.org/articles/1398/#axzz13gLLvjxe http://www.bb-team.org/articles/1401 прочети статиите и ще си отговориш сам на въпроса. а ако не вярваш на научни побликации мога да ти дам адрес на който да отидеш и да провериш как изглежда човек на 47 години болен от аспартамова болест... и го попитай колко му струват лекарствата на месец (приблизително колкото 6 кофи от сайтека..)
щом в колата има аспартам , ако не се лъжа , а милиони хора по света пият всеки ден по 2 коли даже на мен не ми са струва толкова вредно нз .. иначе и аз съм за ОН Голд стандарта
29.10.10
08:47
Optimum Nutrition Gold Standart >Scivation Whey >Scitec AnyWhey…..
Голд Стандарта е протеин с изключителни качества - съдържа хидролизат ензими и самата му консистенция е направо уникална ....
29.10.10
09:16
Напълно правилно ги е подредил caihundrel ; )
29.10.10
09:45
Gold Standarta в силабг.ком в момента е 102 лв.... не се замисляй!!!БДУ аз си взех същите продукти + аминокиселини и витамини, ще видиме какво ще излезе :)))
Мнението беше редактирано от martinello на 29.10.10 09:49.
29.10.10
11:51
Благодаря на всички включили се в темата.
Спирам се на jack3d + size on max performance + ON gold standart.
Благодарско :)
казано от FINISH FIRST на 28.10.10, 19:03:
Те, най - добрите продукти създават известни проблеми на стомаха, а какво остава за останалите. Аз общо взето, съм спрял всякакви пудри.
Точно такова мнение чух и от известен гастроентеролог. Би ли споделил какви добавки приемаш и горе-долу как се храниш, за да го докараш на протеин ?
29.10.10
13:00
Гледам, че в момента Голд Стандард е на промоция в спортлементс.ком за 99лв 5lbs. Протеинът е най-важната добавка, така че най-добре недей да икономисваш точно от нея.
29.10.10
13:26
Добре де защо аз никога не съм получавал подуване от протеин?
Това нещо индивидуално ли е или зависи от протеина?
29.10.10
13:36
И аз не съм, да чукам на дърво :) А все си пия протеини от “средния” ценови клас. Scitec, ATW, MGN, VPX etc.
А аз по принцип си имам проблемни черва и над година пия протеин/казеин перманентно и нямам допълнителни проблеми, така че никой не може да ме убеди, че при някой напълно здрав ще се появи проблем.
на мен сутрин на гладно ми действа зле на корема протеина, пил съм Сайвейшън, ПхД и Ултра уей про. Последния най-зле ми се отразяваше....
02.11.10
18:17
Здравейте, днес пристигнаха добавките - jack3d, size on max performance и on gold standart. Някой, който си е взимал size on max perf може ли да ми каже дали в кутията прахът е до половината - тоест взех съм 3.49 lbs, но кутията е пълна до половината. Така ли трябва да бъде ?
казано от Yanislav на 02.11.10, 18:17:
Здравейте, днес пристигнаха добавките - jack3d, size on max performance и on gold standart. Някой, който си е взимал size on max perf може ли да ми каже дали в кутията прахът е до половината - тоест взех съм 3.49 lbs, но кутията е пълна до половината. Така ли трябва да бъде ?
е повече е от половината, но пък си тежи. Честно казано и на мен ми е интересно защо рядко кутиите се пълнят до горе, винаги има едни 20% празни. В интерес на истината днес ми беше първата доза на сайза, но за сега няма да изказвам впечатления, още е твърде рано, само мога да кажа че по вкусно нещо не съм пил в живота си (уайлд бери пунш).
иначе стакчето ми е Хот блъд, Сайза, сайтек вита вим и в четвъртък ще си взема про лонг и про микс пак на сайтек.
09.11.10
17:48
Освен тези 3те вида добавки, да вкарам ли bcaa и глутамин. Или тези са напълно достатъчни ?