jack3d + size on + protein

YA

27.10.10
19:12

Здравейте, смятам до месец да си взема суплементи.
Спрял съм се на jack3d, size on (max performance) и scivation whey. Добра комбинация ли е ? Има ли нужда да добавя още нещо ?
Новата формула на сайз он ли да взема или старата е по-добра ?
Искам отсега да избера добавките, за да събера малко лев и да ги взема до месец.
Поздрави :)

27.10.10
19:17

Отлична комбинация и аз бих заложил на нея ;)

27.10.10
19:40

Супер е избора, Джака и Сайза ги има даже и като стак, да спестиш някой лев. Относно протеина добър е ; )

YA

28.10.10
14:58

Нещо взех да се отказвам от този протеин - мислех, че е един от най-добрите, но прочетох някои работи за него и се води среден някакъв. Препоръчайте ми някои добър протеин - изглежда тоя gold whey е най-добрия протеин ? Замислям се дали да не взема 10 либри за 210 лв. Предложете и вие някой протеин

28.10.10
15:02

Gold Standart-a си заслужава, взимай го ; )

28.10.10
15:04

Ако мислиш, че ще усетиш някаква разлика между различните протеини - жестоко се заблуждаваш. :)

28.10.10
17:02

вземи си на мъсълмедс-карнивор... няма по-добър избор в период на качване

28.10.10
17:23

А най-добре си вземи изгоден, защото разлика няма да усетиш освен в кинтите, който си дал лол :X

28.10.10
17:56

От това да се взима най - изгодния точно за протеин, ще страдат стомасите на същите хора след време, като почнат нон стоп да се подуват от най - малкия прием на пудра, ама взимайте, ще си говорим след време.

28.10.10
18:32

Сайвейшън и Сайтек са доста изгодни в момента,това са все добри марки според мен.

28.10.10
18:57

казано от FINISH FIRST на 28.10.10, 17:56:

От това да се взима най - изгодния точно за протеин, ще страдат стомасите на същите хора след време, като почнат нон стоп да се подуват от най - малкия прием на пудра, ама взимайте, ще си говорим след време.

мн добре казано.само искам да вметна че всички продукти на любимата ви фирма сайтек се овкусяват с аспартам... така че страдащия стомах ще е най-малкото което може да ви сполети.англичаните имат мн мъдра поговорка-не съм толкова бгат,че да си купувам евтини неща

28.10.10
19:03

Те, най - добрите продукти създават известни проблеми на стомаха, а какво остава за останалите. Аз общо взето, съм спрял всякакви пудри.

28.10.10
19:05

Изолата е овкусен с асцелуфам, а профешънала е със аспартам. Говорите толкова много за този аспартам, сякаш наистина ще ви стане нещо. То и в дъвката има аспартам, ама дъвчиш кат ти дадът нали ? Като толкова ви е страх взимайте си hydrowhey или голд стандарт..и айде

28.10.10
19:15

ами доста вреден си е да ти кажа...като започнем от това че е канцерогенен до това че се разгражда мн бавно в организма и забавя метаболизма. http://www.bb-team.org/articles/1398/#axzz13gLLvjxe http://www.bb-team.org/articles/1401 прочети статиите и ще си отговориш сам на въпроса. а ако не вярваш на научни побликации мога да ти дам адрес на който да отидеш и да провериш как изглежда човек на 47 години болен от аспартамова болест... и го попитай колко му струват лекарствата на месец (приблизително колкото 6 кофи от сайтека..)

28.10.10
21:31

щом в колата има аспартам , ако не се лъжа , а милиони хора по света пият всеки ден по 2 коли даже на мен не ми са струва толкова вредно нз .. иначе и аз съм за ОН Голд стандарта

29.10.10
08:47

Optimum Nutrition Gold Standart >Scivation Whey >Scitec AnyWhey…..
Голд Стандарта  е протеин с изключителни качества  - съдържа хидролизат ензими и самата му консистенция е направо уникална ....

29.10.10
09:16

Напълно правилно ги е подредил caihundrel ; )

29.10.10
09:45

Gold Standarta в силабг.ком в момента е 102 лв.... не се замисляй!!!БДУ аз си взех същите продукти + аминокиселини и витамини, ще видиме какво ще излезе :)))

Мнението беше редактирано от martinello на 29.10.10 09:49.

YA

29.10.10
11:51

Благодаря на всички включили се в темата.
Спирам се на jack3d + size on max performance + ON gold standart.
Благодарско :)

29.10.10
12:14

казано от FINISH FIRST на 28.10.10, 19:03:

Те, най - добрите продукти създават известни проблеми на стомаха, а какво остава за останалите. Аз общо взето, съм спрял всякакви пудри.

Точно такова мнение чух и от известен гастроентеролог. Би ли споделил какви добавки приемаш и горе-долу как се храниш, за да го докараш на протеин ?

29.10.10
13:00

Гледам, че в момента Голд Стандард е на промоция в спортлементс.ком за 99лв 5lbs. Протеинът е най-важната добавка, така че най-добре недей да икономисваш точно от нея.

29.10.10
13:26

Добре де защо аз никога не съм получавал подуване от протеин?
Това нещо индивидуално ли е или зависи от протеина?

КК

29.10.10
13:36

И аз не съм, да чукам на дърво :) А все си пия протеини от “средния” ценови клас. Scitec, ATW, MGN, VPX etc.
А аз по принцип си имам проблемни черва и над година пия протеин/казеин перманентно и нямам допълнителни проблеми, така че никой не може да ме убеди, че при някой напълно здрав ще се появи проблем.

29.10.10
14:05

на мен сутрин на гладно ми действа зле на корема протеина, пил съм Сайвейшън, ПхД и Ултра уей про. Последния най-зле ми се отразяваше....

YA

02.11.10
18:17

Здравейте, днес пристигнаха добавките - jack3d, size on max performance и on gold standart. Някой, който си е взимал size on max perf може ли да ми каже дали в кутията прахът е до половината - тоест взех съм 3.49 lbs, но кутията е пълна до половината. Така ли трябва да бъде ?

02.11.10
19:05

казано от Yanislav на 02.11.10, 18:17:

Здравейте, днес пристигнаха добавките - jack3d, size on max performance и on gold standart. Някой, който си е взимал size on max perf може ли да ми каже дали в кутията прахът е до половината - тоест взех съм 3.49 lbs, но кутията е пълна до половината. Така ли трябва да бъде ?

е повече е от половината, но пък си тежи. Честно казано и на мен ми е интересно защо рядко кутиите се пълнят до горе, винаги има едни 20% празни. В интерес на истината днес ми беше първата доза на сайза, но за сега няма да изказвам впечатления, още е  твърде рано, само мога да кажа че по вкусно нещо не съм пил в живота си (уайлд бери пунш).

иначе стакчето ми е Хот блъд, Сайза, сайтек вита вим и в четвъртък ще си взема про лонг и про микс пак на сайтек.

02.11.10
19:08

изпозлват 1 вид кутии за повече от 1 продукт

YA

09.11.10
17:48

Освен тези 3те вида добавки, да вкарам ли bcaa и глутамин. Или тези са напълно достатъчни ?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1