Дневника на Християн Тодоров

Темата е заключена.

29.10.10
06:24

Здравеите на всички отскоро съм в този форум и мн ми хареса.ЗА мене аз съм на 16години 1.66-7см,51-50 кг Допрди два месеца бях 70 кг но с гладуване фитнес и Л-карнитин,ФЕТ БЪРНЕР и БЦАА оспях да ги сваля но в момента ми доиде др на ум че искъм хубави мъжки гърди и плочки на корема и реших да ги направа но нещо от 1 месец на сам не мърдам в момента Пия сурватка изолат (КНТ)протеин и се мажа с ДЕтох-целулит защото мисля че ако махна мазнините (подкожните)плочките ще се появят (никога не съм имал плочки) в момента ходя 4-5 дена на фитнес през седмицата като и хода на тренировки по ханд бал.Ето и в момента начина ми на тренировки и ядене.Поемам сякви критики относно сичко и ако може някои да ми даде савет какво да права в момента просто искъм хубаво и хармонично тяло с което да не ме е срам да отида на басеин.
ТРЕНИРОВКА:
1пон.-Гърди+Задно рамо
2вт.-Гръб+предно рамо+Трапец
3ср.-крака+корем
4.чет.-ръце +корем
и през четвъртък и понеделник+събота:Ханд бал
ХРАН РЕЖИМ:
закуска 7:30-9:00- кофичка кисело мляко (0.1 % Обезмаслено) с 3 лъжици фини овесени ядки и лъжица мед+пия едно кафе с обезмаслено мляко и подсладители + 2 лъжички нес кафе
обяд:11:30-12:30-салата домати и краставици и лук +40-50 гр (обезмаслено)сирене -идва около 250-300 гр
вечеря:18:00-20:00-150-200гр пилешко месо (чисто без подправки)само печено или на скара с 150 гр зеленчуци

МОЯТА ЦЕЛ:искъм наи сетне да видя тея плочки и да имам хубави мъжки гърди,ГОТОВ СЪМ НА ВСИЧКО ЗА ДА ПОСТИГНА ЦЕЛИТЕ СИ.КАЖЕТЕ КАКВО ДА ПРАВА ЗАЩОТО се ОТЧАИВАМ :Мога да кача и снимки ако някои му се занимава  смоя проблем
ЕТО и СНИМКИТЕ МИ ЗА КОМЕНТАР ПО ТЯХ http://www.bb-team.org/gallery/135931/#axzz13j61uy4w

Темата беше редактирана от Xristiqn на 29.10.10 06:29.

29.10.10
06:54

Mоля за помощ защото съм начинаещ и фитнес инструктора ми не му е мн.зор а аз искъм помощ понеже сам да се правиш на специалист не е правилно тука виждам мн.опитни хора които се надявам да ми помогнат с моя проблем ! Мерси предварително! Всичките ми приятели (които се занимават с фитнес)посягат към химията (от строидния род) и изглеждат супер но аз не виждам смисъл в инжекцийте,който те правят да изглеждаш добре като след 10 годин има огромни последствия но мн. пъти съм се замислял да пробвам.Но винаги има нещо което ми казва да не го правя без тях дали ще успея да постиган целите си ??

Мнението беше редактирано от Xristiqn на 29.10.10 06:57.

29.10.10
06:59

Тренирай по програма за начинаещи, какви са тия сплитове по мускулни групи? Една основна програма с няколко базови упражнения ще ти свърши работа.
За да се пакажат плочки под мазнините, първо трябва да имаш такива, т.е., да имаш изградени коремни мускули. Ти си слаб и с малко мускулна маса, така че почвай да тренираш здраво и да ядеш здраво, за да качиш активна маса (мускули). Иначе няма да видиш нито плочки, нито гърди ;) 
Това ядене, които си написал за деня, стига точно за 1 ядене. Трябва да го увеличиш няколко пъти.

Мнението беше редактирано от Петко К на 29.10.10 07:00.

29.10.10
07:03

мс.мн но мн ме страх да не напалнея като преди сега ги свалих и ме е страх много имам чуството че пак ще напалнея ще кача снимки от преди да видиш разликата :Д  http://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=103023339716010&set=t.100000250340147&pid=81564&id=100000250340147

Мнението беше редактирано от Xristiqn на 29.10.10 07:06.

29.10.10
07:43

Не мога да ти видя снимките а и няма значение. Теглото ти е ниско, т.е., нямаш много мускули, и от горе на всичко пак имаш излишни мазнини.
Нещата ще се оправят като увеличиш яденето и почнеш да тренираш здраво, така че да покачиш мускулна маса.

29.10.10
08:09

http://www.bb-team.org/gallery/135931/photo/5762/#axzz13jVNcEvA eto snimka

29.10.10
08:12

Да, както и очаквах. Почвай да тренираш и ядеш здраво и да качваш мускули, иначе плочки няма от къде да се появят ;)

29.10.10
19:23

вече почвам да ям за мусколна маса мисля вече така да изглежда яденето ми
ЗАКУСКА:кофичка кисело мляко (0.1 %) с 4 с.л фини овесени ядки с 2 с.л мед
ОБЯД:200гр. пилешко месо на тиган (тефлон) +100-200гр ориз (кфяв или бял)
ВЕЧЕРЯ 200гр пилешко месо на тиган (тефлон)+100-200гр.ориз(кафяв или бял)
Пия и протеин на QNT сурватка изолат Muscule Volomizer след тренировка те са пон.вторник.сряда.четвъртък .и петък

29.10.10
19:24

скоро свършва протеина даите идея някъв як протеин (хубав до 150 лв)там незнам къв да е даите идеи и кво още да зема даите идеи искам колкото се може по чиста мусколна маса

29.10.10
19:45

на 16 си .. нямаш никакво понятие от фитнес като гледам какви въпроси задаваш и пиеш добавки ..... Наблегни на храната , не на добавките

29.10.10
20:19

ем питам то секи почва от някаде няма човек които да се е родил научен доколкото зн :Д така че с пита се обикаля света

23.11.10
19:22

да попитам и да кача нови снимки почнах за ММ както ми казаха всички но вече се притеснявам понеже започнах с стак за ММ които е следния TRUE MASS BSN+ CELL MASS BSN+AMino 3000 MET-Rx изпих геина но омазних много вече се дразня защото се чуда какво да правия изглеждам мн утре ми пристига протеина Dymatize elite whey protein защото вече нямам геинър какво да правя не виждам подобрение към по добро даже се чувствам по зле и омазнен от предишните снимки аз искам нещо такова: http://www.bb-team.org/articles/1048/#axzz168NzmIJN като на първата снимка!!! казаха ми че съм слаб и да направа маса сега цяла зима ще правя това но пролета започвам да свалям!!! чудя се какво да права ето и снимки от сега мн ми е зле тялото даите мнения дали да сваля за да направя релеф или да качвам маса па нека си има мазнини после като почна да свалям ще придобие вид ? http://www.bb-team.org/gallery/135931/#axzz168PwRUr5 <=======първите две снимки са скорощни в галерията са новите снимки моля помогнете ще се побуркам вече.! да почвам ли да свалям тея снимки са след като изпих геинара ( с които маи се прецаках тъй като омазнявам лесно) ПОМОЩ !!!

Мнението беше редактирано от Xristiqn на 23.11.10 19:23.

23.11.10
19:27

Я ми кажи честно, на 16 години кой батко те излъга да дадеш толкова пари за добавки?!?!
Егати срама, честно. Никога не бих препоръчал добавки на 16 годишен, а ти директно с стаковете!
На теб ти трябва храна, храна и пак храна. Какви BSN, какви стакове, гейнъри си почнал да взимаш....Аз на твоите години, не знаех какво е креатин! За да извелечеш някаква полза от добавките ти трябва поне някаква мускулна маса и опит, който ти определено нямаш.

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 23.11.10 19:28.

23.11.10
19:42

еми за съжаление инструкторите в фитнеситя явно се опитват да прецакат повече народ.За мое голямо съжаление се водя единствено от целта за хубаво тяло което не съм имал досега.И с цената на всичко съм се встремил да го направя тои ми казва това аз го правя събарам пари маика ми и баща ми ми помагат.Но нямам познат които да ми обесни без да ми одреже главата.
П.С :Искъм да вметна че имаш мн красиво тяло бих ти пожелал успех !!!

Мнението беше редактирано от Xristiqn на 23.11.10 19:45.

23.11.10
19:56

Луди пари за добавки, не знам ваще какви са и ти от къде ги имаш тези пари...С тия 150 лева за протеин, можеш да си позволиш да ядеш по 500-600 грама месо на ден ;).За месец ти се събират 18 кила мръвки.Сам си прави изводите...Трябва да имаш повече от 3 хранения на ден и се старай във всяко хранене да имаш храна, богата на протеини ;).Давай смело, обмисляй нещата и питай!

23.11.10
19:58

кажете кво да правя с по горе посочнеия пробелм моля ви се !! Вище снимките да кажете

Мнението беше редактирано от Xristiqn на 23.11.10 20:04.

23.11.10
20:06

Едва ли си се омазнил много за 2 / 3 дена... Тези 4 супени лъжици овесени ядки са малко. Пробвай с 10 може да вкараш и 2 яйца. Преди лягане яж 100 гр. извара. На всяко ядене да имаш протеин (месо, мляко, сирене, кашкавал, извара, яйца, риба) . Наблегни на пълнозърнестите храни и не забравяй ядките :) . Със кръгова програма за начинаещи добре влиза

23.11.10
20:45

а сега да качвам ММ или да отслабвам искъм плочки и оформени гърди давам сичко от себеси за да го постигна ?

23.11.10
21:42

казано от Xristiqn на 23.11.10, 20:45:

а сега да качвам ММ или да отслабвам искъм плочки и оформени гърди давам сичко от себеси за да го постигна ?

Да осъзнаеш, че само там не става.В бицепсите не искаш ли o_O?ЯЖ И КАЧВАЙ!

23.11.10
21:48

абе в момента съм като желе омазнен съм да преди свалях и свалих много и сега ми казаха да кача ММ и  после да релефя затова сега като зема протеина+аминото+креатина (DYMATYZE WHEY+Amino 3000 MET-Rx+Cell MAss BSN) и ще кавам ММ докато не постигна нещо мс пичове даваите оше мнения според снимките на каде да се насоча защото ММ имам мн. малко а  за да имам желаното тяло трябва да имам мусколи под мазнините после като ги махна да се покажат поне до клкото знам .А и от некса почнах да се мажа с някав крем за премахване на мазнините (DE TOX BOdy)  ДАВАИТЕ ПРЕПОРЪКИ !!!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1